- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #32.381
Sağol abla teşekkürler dizinde inşallah Allah analı babalı büyütüraa çok sevindim annalı babalı büyüsün inşallah
ben evdeyim iyiler çok şükür
Ellerine sağlıkSelam hanimlaaarrr
Evi topladim süpürdüm
Wc lavobo sildim
Ayy ben bayadır girmiyodum bu topiğe abla evi tamamen temizlicez güz temizliği annemle. Halı, perde, camlar, kapılar, dolaplar, mobilyalar vs. Hepsine el atıcaz onu bekliyorum halılar perdeler kirli olunca hiç hevesle temizlik yapmak gelmiyor içimdenkızlar nedesiniz ya toplanın bakim
Canımm çok sevindim nasılsınız ikinizde iyimisiniz? Doğumun nasıl geçtiGeldi abla dün Doğum yaptım iyiyiz çok şükür inşallah siz de iyisinşzdir
Kızz sen napıyon ayran içtik ayrı düştükHayirlisi olsun ablaallah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah
KizzzKızz sen napıyon ayran içtik ayrı düştük
İyiyiz canım çok şükür doğumum öncesi biraz stresli oldu çünkü doktorum ayın 6 suna gün vermişti ayın 1 de aniden suyum gelmeye başlayınca acil ameliyata alımdım onun dışında bi sıkıntı olmadı sen neler yapıyorsun hiç görünmüyordunCanımm çok sevindim nasılsınız ikinizde iyimisiniz? Doğumun nasıl geçti
Aynen yaaa boş bırakmayalım gerçi ben iş yapamıyorum ama sohbetiniZe katılırımkızlar nedesiniz ya toplanın bakim
Valla aynı tas aynı hamamKizzziyim cnm sen napiyorsun???
Ne var ne yok görüsmeyeli
Ay kıyamam kızın acelesi varmış doğmak için :) olsun canım onun isteğiyle gelmesi çok daha iyi artık sezaryen olsa bile sancıyı veya suyu bekliyorlar :) Valla bende evdeyim bayramda ablamlar vardı 15 gün burdaydılar gezdik falan sonra şehir dışından eşimin arkadaşları geldi onlarlada tatil yaptık yaz böyle geçti deniz kum güneş en sevdiğimİyiyiz canım çok şükür doğumum öncesi biraz stresli oldu çünkü doktorum ayın 6 suna gün vermişti ayın 1 de aniden suyum gelmeye başlayınca acil ameliyata alımdım onun dışında bi sıkıntı olmadı sen neler yapıyorsun hiç görünmüyordun
Çocuk yap kızzzzz zamanın hemen geçer vallaAy kıyamam kızın acelesi varmış doğmak için :) olsun canım onun isteğiyle gelmesi çok daha iyi artık sezaryen olsa bile sancıyı veya suyu bekliyorlar :) Valla bende evdeyim bayramda ablamlar vardı 15 gün burdaydılar gezdik falan sonra şehir dışından eşimin arkadaşları geldi onlarlada tatil yaptık yaz böyle geçti deniz kum güneş en sevdiğimşimdi sezon bitince evdede sıkılmaya başladım iyice ya çocuk yapcam yada işe gircem
Ahahahah ben her yerdeyim
Hahah valla eşim o kadar istiyor ki bakalım 5 aydır falan düşünüyoruz daha olmadı allah aratıp sordurmasında :) çocuktan önce biraz çalışayım diyorum bakalım bulabilirsem girerim bulamazsam evde takılmaya devamÇocuk yap kızzzzz zamanın hemen geçer valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?