- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #34.701
Allahim Yarabbim ya catladim surdaSağol tatlım havuz kenarından selammmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim Yarabbim ya catladim surdaSağol tatlım havuz kenarından selammmmm![]()
Şezlongda uzanıyorum büyük kız havuzda küçük havuzdan çıktı duş aldı arabasında uyudu şimdiAllahim Yarabbim ya catladim surdakucuk kiz nerde
![]()
Seni balli seniŞezlongda uzanıyorum büyük kız havuzda küçük havuzdan çıktı duş aldı arabasında uyudu şimdi![]()
Aynen canım doğumdu lohusalıktı derken çok yorulmuştum hepimiz dinlenelim inşallahSeni balli senisaka yapiyorum ya sonuna kadar hakettin bol bol dinlen
![]()
Oh sen şezlonglarda uzan ablan evde iş yapsînŞezlongda uzanıyorum büyük kız havuzda küçük havuzdan çıktı duş aldı arabasında uyudu şimdi![]()
hadi be süper mişBu arada dikkat ettiniz mi en az 2817 uyenin yolu bizim topikten gecmis kk trarihinin en cok tiklanan anketiyiz galiba daha fazlasini gormedim valla![]()
vay keyfini çıkar benimde öyle bir tatille ihtiyacım var yaŞezlongda uzanıyorum büyük kız havuzda küçük havuzdan çıktı duş aldı arabasında uyudu şimdi![]()
Aynen keyfini çıkarıyorum valla,,,vay keyfini çıkar benimde öyle bir tatille ihtiyacım var ya![]()
inşallah yaAynen keyfini çıkarıyorum valla,,,
İnşallah sizde iyi bir tatil yaparsınız
Maşallah sanahu hu kızlar nerdesiniz ya
hep yazın suçu bence
![]()
![]()
![]()
çok iş yaptım bu gün çok