- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.001
hehe efferin hep boyle uste cik
heruf yemis mi mamalari
canim deme oyle ya zaten tum gun yoruluyosun
ustune ev isi kocan opub basina koysun seni
eee varmı topiğimizin medar ı iftiharı ?nerden bakcaz sonuca
kizlar oylama anketle yapilacak hadi oylarinizi bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581032-cok-calisan-kadinlar-kulubu-uyesi.html
he he ehe bizim evde imdat odası neyin yok
her daim acil durum çağrısı olur diye nizami olmak zorundayım
nerden baktın kız bana da link atsana
ayy kıyamaaam cnm çok geçmiş olsun
yok canım 3 değil tam 4 tane maşAllah
dün aksam konustuk ikimiz gidicez dedi ama bilmiyorum ki. bugün yarin tekrar sorarimyok cnm ben daha bekarim
kizimmm bu ne yaaaaasaraydaki salonlar bile böyle degil ama cok güzel begendim güle güle kullannn güle güle otur
hadi bakalım grup olarak mı görüşeceksiniz
sadece ikiniz mi:26:ama sanirim sadece ikimiz. hemde buz pateni kaymaya götürücekmis beni
olsun gülüm olsune kizim Hurrem gibim hatunum olsun o ka
bulusuyomusunuzhani arkidis olmak istiyodun anam estos bu kiz ayran gonullu oldu
iyiz canim hosgeldin aramiza
tanitsana kendini
dün aksam cok konustuk acik acik hemde neler istedigimizi neler bekledigimizi bir iliskiden falan.... hemen sevgili olmayiz diye düsünüyorum cünkü onunda kriterleri var benimde bakalim kriterlerimiz uyucakmi
tabiki resim yüklerim yorum yapicaksiniz yadu bakalım bi gitsin görüşsün karar anını burda yaparız hep birlikte
bi de foto koyar su gibi deki gibi biz de izleyici olarak yorum yaparızbana yardimci olucaksiniz
gunaydin lokumum nasilsin bu sabah
ben kesin yok maddi durumu nasil yok arabasi var mi susu varmis diye soru atesine tutarim
hemen cevapliyim: maddi durumu iyi, isi var, arabasida var, evlenmek icin daha erken oldugunu söyledi mesela hani dogru birini bulunca evliligidüsündügünü söyledi.
hatta bana sordu hic sevgilim olup olmadigini bende inkar etmedim vardi dedim su zaman ayrildik dedim. yalan yok yani.
iste bööööyyyyyyllleeeeeeeee
ben kullandim canim ilk oy benden geldi..
he he ehe bizim evde imdat odası neyin yok
her daim acil durum çağrısı olur diye nizami olmak zorundayım
nerden baktın kız bana da link atsana
ayy kıyamaaam cnm çok geçmiş olsun
yok canım 3 değil tam 4 tane maşAllah
dün aksam konustuk ikimiz gidicez dedi ama bilmiyorum ki. bugün yarin tekrar sorarimama sanirim sadece ikimiz. hemde buz pateni kaymaya götürücekmis beni
olsun gülüm olsun
dün aksam cok konustuk acik acik hemde neler istedigimizi neler bekledigimizi bir iliskiden falan.... hemen sevgili olmayiz diye düsünüyorum cünkü onunda kriterleri var benimde bakalim kriterlerimiz uyucakmi
tabiki resim yüklerim yorum yapicaksiniz yabana yardimci olucaksiniz
hemen cevapliyim: maddi durumu iyi, isi var, arabasida var, evlenmek icin daha erken oldugunu söyledi mesela hani dogru birini bulunca evliligidüsündügünü söyledi.
hatta bana sordu hic sevgilim olup olmadigini bende inkar etmedim vardi dedim su zaman ayrildik dedim. yalan yok yani.
iste bööööyyyyyyllleeeeeeeee
buz pateni micafe falan yok mu orda selcos bu adamin niyeti ne
sen bana oy virdin mi selcos
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581032-cok-calisan-kadinlar-kulubu-uyesi.html
buz pateni micafe falan yok mu orda selcos bu adamin niyeti ne
sen bana oy virdin mi selcos
cafe var tabi olmaz olurmuben pazar günü is arkadasimla buz pateni kaymaya gitmistim. ordan burdan konusurken konu oraya geldi. bende anlattim biseyler. oda teklif etti iste gidelim mi beraber diye bende evet dedim nasil cesaret ettiysem artik dün benimle konusucak diye arkadaslariyla bulusmadi.
vermedim ama simdi hemen veriyorum
cafe var tabi olmaz olurmuben pazar günü is arkadasimla buz pateni kaymaya gitmistim. ordan burdan konusurken konu oraya geldi. bende anlattim biseyler. oda teklif etti iste gidelim mi beraber diye bende evet dedim nasil cesaret ettiysem artik dün benimle konusucak diye arkadaslariyla bulusmadi.
vermedim ama simdi hemen veriyorum
yahu ilk gorusmede buz patenine gidilir mi elin ayagina dolasir paaat diye dusersin
daha iyi ya züli. zaten heyecandan uyuyamiyorum bulustugumuz zaman daha kötü olur. hem patenlerle ugrasirken heyecan giderhemde komik bir ortam olur
hehe efferin hep boyle uste cik
heruf yemis mi mamalari
canim deme oyle ya zaten tum gun yoruluyosun
ustune ev isi kocan opub basina koysun seni
haklısın aslında ama ınsan ıste bazn herseye yetmek ıstyr yetemeyncede uzluyor falan( neyse koca sımdılk sıkytcı deıl amaaa
su ankete bende bakayımm
tamam o zaman dusersen karismam ama ya o duserse paaaaaaaaaat diye
oy icin tesekkurler kurabiyem
insallah kimse düsmez. ama düsersekte insalik hali yapicak bisey yok resim cekiliriz kesin buraya yüklerim hemen sizde görürsünüz
bisey degil canim severek yaptim
bak tebi bacim bekliyorum oyunuay ne yuzsuz oldum ben
icinizden gecenleri söyliceksiniz mecbur züli. offf cok heyecanliyim yaaaaa :97:aaa ivet ivet foto isteriz selcos bak begenmezsem soylerim ama
cnm neden yuzsuzluk olsunhehehehe
gonderrım oyumu sana tabıkı guleryuzlu herkessstne yanayım bn:)
icinizden gecenleri söyliceksiniz mecbur züli. offf cok heyecanliyim yaaaaa :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?