- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.581
Tamam o zamanben de onu kastetmiştim zatenn tecrübe olayını :))
Pisiiiiiii canım çok özledim seni nerelerdesin ugramiyosunZülii :))))))))))) Ablacıııımmmmmmmm nasılsın??
Begenmene sevindim tatlımsüpersiniz kızlar ilk sayfadan alırım artık
O kadar mı yaşlı gösteriyorum kızazerin sen 90 doğumlumusun kız o zman ben sendende büyük oluorum:) bende 89 doğumluyum ben seni daha büyük sanıodum yane en az 28-29 falan diodum:)
Askitom noldu yahu bu sulaleye hepsi birden size akismaya başladıiyi akşamlar kızlar bu aralar fazla giremiyorum annemler bendeydi yeni yolculadım nevresimleri yıkadım ama daha ütüliyemedim
yarında yine misafirim yarın yazamam diye bugünden rapor veriyim dedim akşam yemege eşimin halası oglu ve eşi gelicek
yarın evi süpürücem slicem toz alıcam wc ve banyoyu şimdiden ovucam salatamı tatlımı ve mezemi falan bugünden yaptım yarın ana yemek pilav çorba yapılıcak
mutfak dolaplarımı az önce sildim anlıycagınız çok yogun inş. şu misafirimide sorunsuz atlatırım öptüm hepinizi iyi geceler
Tamam o zamankac aylık evlisin canım
Pisiiiiiii canım çok özledim seni nerelerdesin ugramiyosun
Begenmene sevindim tatlım
O kadar mı yaşlı gösteriyorum kız
Askitom noldu yahu bu sulaleye hepsi birden size akismaya başladıçabuk gel özledik seni
hosgeldin canimslm kızlar ne güzel iş yapabiliyorsunuz benim 7 bucuk aylık bebeğim var iş yapmam biraz zor ancak uyudukça yapmaya çalışıyorum ama ütüyü hiç sevmem şuan dolu ütüm var
hehe ozluyoruz tabi bacimsorma canım ailecek seviliyoruz gari ondan
bende sizleri özledim bebegim en yakın zamanda döncem aranıza
bu arada banyoyla wc yi çamaşır suyuyla bi güzel ovdum duruladım banyo dolaplarımı sildim mutfak fayansını çamaşır suyuna yatırdım sabah durulıycamerkenden kalkıp sil süpür , toz alıp yemek yapıcam gözümden uyku akıyo şu an herkese iyi geceler kızlar özleyin beni
mesela neyi yapamiyosun pantolonu mu gomlegi mi canim?Ben ütü yapamıyorummmmmmmmmm
hosgeldin canimvalla biz de zor sartlarda is yapiyoruz her yasin kendi zorlugu var iste benim kiz da 2 yasini gecti ve ben temizliyorum o dagitiyo arkamdan bizim ev en fazla 1 gun temiz kaliyo
hehe ozluyoruz tabi bacim
ya cok yoruluyosun sen askitom bir gun arayla geliyo hepsi biraz bekleseler ya
mesela neyi yapamiyosun pantolonu mu gomlegi mi canim?
ewet azerinim ya ayarlıyolarmı ne yapıyolar kendi aralarında sırf beni yormak için pestilim çıktı walla
yelizim nerdesin ya kac gundur:26:temizlik yaptim demegünaydıntitiz hamarat hatunlarrr
ewet azerinim ya ayarlıyolarmı ne yapıyolar kendi aralarında sırf beni yormak için pestilim çıktı walla
yelizim nerdesin ya kac gundur:26:temizlik yaptim deme
himm pestili de cok severim ya
niye azerinim ben temizlik yapamaz mıyım
yelizim nerdesin ya kac gundur:26:temizlik yaptim deme
himm pestili de cok severim ya
bende severim azerinim eşimin memleketinde çok güzel yapılıyo pestil cevizli sucuk falan
Bebekilerimmm
Hepinizee Kocaman Günaydınn olsunn efendimmm
gunaydin kurabiyem
ben bu gun heralde kocisi evde gelmez diye dusunmustum senin icin
olur mu kiz saka yapiyorum hakikaten temizlik mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?