En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kizlar ya kinamadim sadece yani ne bileyim bi meyve suyu bi kola getirilebilirdi diye dusunuyorum nezaketen yanlis dusunuyorsam soyleyin
kestirmeden kınadı yazayım didim bitli
estosum cikiyom bende simdi kuafore gidecem alisveris yapacam gorusuruz

ooooooo ne yapacaksan kuaförde

kız orda saat kaçki hava kararmadı mı :26:gündüzler çuvala mı girdi

Selam kızlar estoş azerin gamyoncu berayy rabyas daha aklıma gelmeyenler selammm:97:....ben bugün fazla iş yapmadım artık yeter dinleneyim dünden sonra zaten yapck iş kalmadı evde...sadece camlarım silincekti ama bugünde yağmur yağdı..akşama köfte yaptm oğlumda yedi çok şükür iştahı iyi bu ara aman nazar değmesin...

iyi aksamlar kizlar
ben aksama dogru kuafore gittim ordan magaza magaza dolasip kendime bi seyler aldimyarin fotolarini cekerim
ya kaslarimi aldirdim gozlerimin guzelligi ortaya cikti
alisveristen geldim yemek yaptim bulasik yikadim
3 makine camasir yikandi astim
kizimi uyuttum daha yeni oturdum

iyi aksamlar tatlim nihayet seninle denk gele bildik
bu arada ismin neydi yahu senin benim olan deyince garip oluyo

selam canımm ohh afiyet olsunn köfteler yenmişş canım istedi akşam akşam yarın bende yapayımm bizim oğlanın iştahi yerinde olsun annesi maşallah allah esirgesinn

Telden girdim bu ki ne kadar değişmiş yahu aklım karıştı neyse size iyi geceler kızlar ben yarın yokum zili sen fotoları koy gelince bakarım artik

kizlar bizim daha yilbasini nerde gecirecegimiz belli degil
yilbasina 2 gun kaldi ama biz burdamiyiz esimin ailesinin yanina mi gidicez bilmiyorum
gidersek eger 30 u gidicez
ben her ihtimale karsi yarin cantamizi toplicam
annemler kardesimin yaninda gecirecekler bayrami
bilet bulamadilar o yuzden tam yilbasi gunu ucuyolar Turkiyeye

selam canımm ohh afiyet olsunn köfteler yenmişş canım istedi akşam akşam yarın bende yapayımm bizim oğlanın iştahi yerinde olsun annesi maşallah allah esirgesinn

sorma cnm çok az yiyordu şimdiye kadar bi kaçgündür iyi şükür inş bozulmaz...yap valla güzel oluyoo yanınada pilav soğan maydonoz doğra salata yap ohhhh:97:...

Azerin ohh sen en azındn bi yerlere gidiyosun biz yine evdeyiz oğlanla nereye gidicemki rahatta edemem zaten...geçen senede evdeydim hamileydim..offf offf gelsin çerezler gitsin pastalar börekler napim başka....:84:..ertesi günde tekrar temizliğe devam.....:84:ahh ahh yeni yıl..

azerinnn - BeRayy - patsy - rabyas - ask1 - vuslat79 - benim_olan - _rana_ - nuryolu

twety - gamyoncu - pessimisticss - aedk - fantasy - dermet - gunesim

ve ismini hatırlayamadığım diğer arkidişler :44:

hepinize iyi bir haftasonu diliyorumm

Son düzenleme:
Günaydın Çilekli dondurmalarim
Benim bu gün işim cok zaman kaybetmeden işe basliyim gelip rapor veririm
Foto da eklerim
Bu arada uzun zamandır kalinkaselin yok:26:

Kuzumm Ne güzel Bir Günaydın Mesajı Bu İçim Açıldı Sabah sabah

Günaydın Çilekli dondurmalarim
Benim bu gün işim cok zaman kaybetmeden işe basliyim gelip rapor veririm
Foto da eklerim
Bu arada uzun zamandır kalinkaselin yok:26:

Günaydın Azerinn'im seninde hep çok işin varr kuzum yaa. Hiç Bitmedi O işlerinn

benim de hiç işim yok

anneme gidicem birazdan öğleden sonra da oğluşun bi arkadaşının doğum günü var oraya gidicez

züli sana kolaygelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…