- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.241
yok cnm tam gün bizim okul
sabah 8.30 da gidiyor
öğlen 12.30 da yemek arası
saat 3.00 gibi de çıkıyor işte
sabahçı öğlenci fln yok
kestirmeden kınadı yazayım didim bitlikizlar ya kinamadimsadece yani ne bileyim bi meyve suyu bi kola getirilebilirdi diye dusunuyorum nezaketen yanlis dusunuyorsam soyleyin
estosum cikiyom bende simdi kuafore gidecem alisveris yapacam gorusuruz
Selam kızlar estoş azerin gamyoncu berayy rabyas daha aklıma gelmeyenler selammm:97:....ben bugün fazla iş yapmadım artık yeter dinleneyim dünden sonra zaten yapck iş kalmadı evde...sadece camlarım silincekti ama bugünde yağmur yağdı..akşama köfte yaptm oğlumda yedi çok şükür iştahı iyi bu ara aman nazar değmesin...
anneniz kk ya takıldığınızı biliyo mu :26:
nasıl karşılıyolar
Selam kızlar estoş azerin gamyoncu berayy rabyas daha aklıma gelmeyenler selammm:97:....ben bugün fazla iş yapmadım artık yeter dinleneyim dünden sonra zaten yapck iş kalmadı evde...sadece camlarım silincekti ama bugünde yağmur yağdı..akşama köfte yaptm oğlumda yedi çok şükür iştahı iyi bu ara aman nazar değmesin...
Telden girdim bu ki ne kadar değişmiş yahu aklım karıştı neyse size iyi geceler kızlar ben yarın yokum zili sen fotoları koy gelince bakarım artik
selam canımmohh afiyet olsunn köfteler yenmişş canım istedi akşam akşam yarın bende yapayımm bizim oğlanın iştahi yerinde olsun annesi maşallah allah esirgesinn
taaam estosum eklerim yarin fotolari
bu arada twim hakli urtmenler konusunda
estos pastana bayildim
azerinnn - BeRayy - patsy - rabyas - ask1 - vuslat79 - benim_olan - _rana_ - nuryolu
twety - gamyoncu - pessimisticss - aedk - fantasy - dermet - gunesim
ve ismini hatırlayamadığım diğer arkidişler :44:
hepinize iyi bir haftasonu diliyorumm
Günaydın Çilekli dondurmalarim
Benim bu gün işim cok zaman kaybetmeden işe basliyim gelip rapor veririm
Foto da eklerim
Bu arada uzun zamandır kalinkaselin yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?