- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #5.761
Benim kuzu uyudu yatağına birakicam şimdi
Yemeğini de yemedi zaten
Ben de acaip uykusuzum
Belki uyurum
Estosum fotoya bayıldımrenk uyumun süper
Bu arada kuzuya ilac vermiştim hep onluyodu ama bu sefer onleyemedi:26:
Dayimlar köyde oturuyo estos yağmur çamur düşün artikin
kizlar su arda kurala cok uzuldum ya:26:Allah kimseye vermesin genceceik cocuk icim parcalandi
kizlar su arda kurala cok uzuldum ya:26:Allah kimseye vermesin genceceik cocuk icim parcalandi
kız nnolmuş benim haberim yok
kız nnolmuş benim haberim yok
bende çok severek izlerdim dizilerini özellikle eyvah babam eyvah kızım büyüdü gibi inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
show tv yi ac estos
sizofreni olmus cocuk hastanede bi fotosu var icim parcalandi
kendisi itiraf etmese bile şizofreni teşisi konmuş:26::26::26:
kendisi itiraf etmese bile şizofreni teşisi konmuş:26::26::26:
açtım şimdi izleyeyim bakayım
çıkıyorum şimdi kızlar bye
su birden bire parlayan gencler cok kotu bi sekilde sonuyo sonra sanirim kaldiramiyolar birden unutulmayi:26:
açtım şimdi izleyeyim bakayım
çıkıyorum şimdi kızlar bye
noliyy burda:26::26::26:
arda kurala sizofreni hastaligi tanisi konmus kuzu:26:
Kızlar ev supuruldu silindi TOZ alındı ,ardından mutfağa geçtim makinayı doldurdum çalıştırdım dolaplarını sildim yağ çöz ve Arap sabunuylabeyaz eşyalarımı buzdolabımı üstünü sildim kaşıklıgımı temizledim çöpümü boşalttım kutusunu çamaşırsuyunda bekleyip yıkadım lavabosunu tezgahını çamaşır suladım duruladım çıktım, ardından dün koltuklarımın kırlentlerini yıkamıştım yastıklarına geçirdim koltuklarımıda örtü serdim daha önce dağınık görünüyor diye sermiyodum ama koltuk silmekten iyidir temiz kalır
Wc ve banyoyuda bi güzel ovdum banyo dolaplarını aynalarını sildim ,balkonumu toparladım ve bi tek yemek kaldı o da tavada pizza yapıcam 10 dkklık iş
Kızlar ev supuruldu silindi TOZ alındı ,ardından mutfağa geçtim makinayı doldurdum çalıştırdım dolaplarını sildim yağ çöz ve Arap sabunuylabeyaz eşyalarımı buzdolabımı üstünü sildim kaşıklıgımı temizledim çöpümü boşalttım kutusunu çamaşırsuyunda bekleyip yıkadım lavabosunu tezgahını çamaşır suladım duruladım çıktım, ardından dün koltuklarımın kırlentlerini yıkamıştım yastıklarına geçirdim koltuklarımıda örtü serdim daha önce dağınık görünüyor diye sermiyodum ama koltuk silmekten iyidir temiz kalır
Wc ve banyoyuda bi güzel ovdum banyo dolaplarını aynalarını sildim ,balkonumu toparladım ve bi tek yemek kaldı o da tavada pizza yapıcam 10 dkklık iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?