En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
himm demek puding le yapiyosun ben sevmem ama pudingi
bu aralar nedense kosstebek pastaya sardim

sagol canimbenim cadi kendi uyudu
Benım koçiş sever tatli yoksa pudinki Saadet yaparım
Kâselerde sende normal ev yapımı yap içine muz koyup bilentırtan
Geçir oda olur ama zannettiğin gibi yoğun bi tatı yok
O sadece birbirine yapışmasını sağlıyor

Son düzenleme:
Ne yapim azerinim aynı walla kocişle evdeyken iş yapılmıyor yarın dolar taşar burası merak etme
İşin biteceği yok malum her daim çıkar bi yerlerden ben bu hafta yapacak iş arıyorum
evet ya ben de yarin kapilari silicem
Bende köstebek pastaya merak sardım valla Elossa ınn topiğinde var pratik bişeye benziyor en yakın zamanda deniycem bnde
evet ben de baktim ama begenmedim ya krem santili sevmem ben kendim yapicam kremasini
Selam kizlar nasilsiniz benim basım cok ağrıyor yine ya

selam canimniye agriyor basin:26:

evet ben de baktim ama begenmedim ya krem santili sevmem ben kendim yapicam kremasini

Bir bilsem niye agridigini zuleyham iki uç gün ağrıyor birgun mola veriyor gebelikte olurmuş ama benim ki de dayanılmaz agriyo

CNm kremasını yaparsan banada ver tarifi
Bende arka balkonu tümden temizliycem bu kışta hiç girmiycem oraya girdikçe dagılıyo

Bir bilsem niye agridigini zuleyham iki uç gün ağrıyor birgun mola veriyor gebelikte olurmuş ama benim ki de dayanılmaz agriyo
a oyle mi onu bilmiyodum gecmis olsun o zaman canim:26:
CNm kremasını yaparsan banada ver tarifi
Bende arka balkonu tümden temizliycem bu kışta hiç girmiycem oraya girdikçe dagılıyo

benim krema pek bi kalorili olii tatlim eminmisin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…