En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
corba olarak nohutlu corba dusunuyorum ama yemege karar vermedim daha:26:

Walla kociş mantı istedi difrizde vardı kaynanamın yaptıgı onu çıkardım sarımsaklı yogurtlıycam bide sos hazırlıycam anlıycagız baya zahmetli iş
Bende çorba yayla çorbası
Yanına patetesli salatasını yapsam bılmıyorum:26:

Ne anısı kız söyle merak ettim

bizim binayi distan boyuyolar biz 5 kattayiz
bi gun baktim ses yok ben de actim pencereyi yazin hava sicak kisacik sort askili bady dolaniyorum evde sonra banyoya girdim bi baktim erkek sesi geliyo
dedim heralde komsu falan anam yok ses yakindan geliyo
banyonun kapisiyla mutfagin penceresi arasinda 5 metre var kapidan bi ciktim boyaciyla goz goze geldik adam bizim pencerenin tam onunde ayagini atsa mutfagin ortasina dusecek evde de kimse yok esim kizimla gezmege gitmisti:18::18::18:
nasil kostum tekrar banyoya anlatam:18::18::18:simdi ne disariya cikabiliyorum ne iceride dura biliyorum elimi kapidan nasil uzatip mutfak kapisini kapadigimi hatirlamiyorum
hemen odaya kosup uzerimi giydim sonra da mutfagin penceresini falan kapadim korkudan tir tir titriyorum:18::18::18:esime anlattim sonra beni neden aramadin diyo ben de o anda sadece bi seyler giymek geciyodu aklimdan dedim

Ayy çok güldüm aziii seninkinin tepkisi çok iyi olmuş ben böle bişey söylesem ne olur kimbilir ne anlayışlı kocan var kız
Dua etki atlamamış adam içeri seni o halde görüp

kızlar evi topladım banyo mutfak temizledim sil süpür toz aldım 3 makina çamaşır bitti, bulaşık makinesi hala yıkıyor kızı doyurdum uyuttum kalkar birazdan şimdi rahatladım bir yemek kaldı onuda yaparım birazdan.

Bende susuz oturuyom
Sıkıldım uyudum biraz yeni uyandım kalkıp yemeği hazırlıycam
Bu arada rabyas yok nerede acaba dersimi var acep

demek ki cemkirince ise yariyomus ilkcim

aynen bu topikk sayesinde, yoksa hayatta kalkmazdım yerimden kendimi biliom en güzel çorba konusuna baksana senden alıntı yapıp bişiler yazdım

Kızlarr Bende Akşama Kuru Fasulye,Pilav yapim diyorumm
Ne zamandır Yapmıyodumm. İyi Olurr

süper olur valla bende tazesini yapıcam Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…