- 8 Aralık 2011
- 45.826
- 167.222
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.581
Günaydın canlarım
Kahvaltı yaptık mutfağı toparladım
Evi topluyacam kızımın pek keyfi yok :2:
Onu bu gün eşimle doktora götürecem
Kontörleri amaçlı bende yedişdire bilirsem
Buzdolabını silecem sonra yine çamaşır
Çorbam var bende cornella dün canımı çektırdi
Yeşil mercimekler pilav yapacam
gunaydn kuzumGünaydın canlarım
Kahvaltı yaptık mutfağı toparladım
Evi topluyacam kızımın pek keyfi yok :2:
Onu bu gün eşimle doktora götürecem
Kontörleri amaçlı bende yedişdire bilirsem
Buzdolabını silecem sonra yine çamaşır
Çorbam var bende cornella dün canımı çektırdi
Yeşil mercimekler pilav yapacam
hosgeldin canimGunaydin hanimlar ben bu topigi cok sevdim. insan gaza geliyor inanin. benimde o kadar cok isim varki o kadar olur. surupulcek yerler silincek camasirlar katlanacak yikananlar asilacak banyolar ovulacak toz alinacak butun ev havalandirilacak utu yapilacak yemek yapilacak. hangi isin ucundan tutsam acabahe tabi bu arada benim ufakkik bunlarin hic birine izin vermiyo hadi bakalim gene bi is yapmadan aksami yapmadam bari:26:
cornella bacim nasil anlattiysan artik dun yesil mercimekli pilavi her kesin cani cekmisyap valla salata ile çok güzel oluyor
Günaydın hamarat hatunlar, nabersiniz
Pazar nöbetçiydim, dün izinli..
Bugün geldim anca..
Cumartesi salonun camlarını sildim, normal süpürüp sildim -yani koltukları devirip, minder kaldırıp vs.- toz aldım, koridor mutfak...
Derken gün bitti...
Pazar nöbetçiyim.. Eşimin tüm ailesi görümceme gitmişti sabahtan, ben de çıkınca gittim..
Bir saat yol çekilmez gibi geldi ama olsun görümcemi özlemiştim ve iyi ki gitmişim hamiş olduğunu öğrendiiik
Dün evdeydim ama hiçbir iş yapmadım, normal süpürdüm sildim o kadar..
Kızı kreşe götürdüm, kendim de çıktım avm, alışveriş derken gezdim bayağı
Aslında odamı temizlemem gerek, tam anlamıyla pislik içinde
Bir sürü ütüm var yineakşam yaparım inşallah, tabii misafir gelmezse
günaydınnn canlarrr nasılsınızzz??
dün yatmadan ortalıgı toparlamıstım zaten ısım yoksabah hastaneye gıttık mart gıbı alınacak benler yuzumdekını aldırmıcam ız kalabılır bence gerek yok dedı doktor cok tatlıydı cok acıklayıcı konustu rahatlattı resmen.. gelınce makınaya camasır attımm hava super guneslı havalarda ıcım kıpır kıpır oluo benımm
bulasık makınesını bosaltırım yemek yaparım aksama hazır olsun kocıs uyuyo uyansın dısarı cıkarız sahıle ınelım kalkınca dedı kocişimmm
rabyasim gunaydinburda da cok guzel hava var kapi pencereyi actim +16 derece
gecmis olsun kuzum marta daha cok var sakinlesirsin o zamana kadar
kuzum gunaydinGünaydınn Canlarımm.Bendee Geldimm
Bugün Biraz evle İlgilenim. Çamaşırım filan var. Onları atim yıkansın.
BIktımm Artık niye Bitmiyor Bu evin işlerii
insan yazda kis gelsin diyo ama kisda da azicik gunes cikinca yazi ozluyosun vallatesekkur ederim canım benimmmkorkmuyorum artık yuzumde ız kalır dıye korkuyodumm cozduk o olayııı
aynen azerınımm yaa burdada 15 derece hava bahar gibiiii
gunaydin canimHayırlı günler fıstıklar.. Nasılsınız?
Sabah saat 9.10 da kalktım yatak odasını topladım. kızımı emzirdim altını değiştirdim.. Eki Görüntüle 612818
Onu anakucağına yatırdım ve evi baştan sona süpürdüm..Eki Görüntüle 612817
Kendime çay suyu koydum. kahvaltı hazırladım ve yedim.. arada buraları okudum..
Kocamın yün kazağını makinaya elde yıkama programına attım..Eki Görüntüle 612819
Akşam için yemek düşünüyorum..:97:
Siz neler yaptınız..?
ayyy yoruldummmmmmm .....ne çabuk kirleniyor bu eşyalar ya.....ask bir de çocuk olsa seni düşünemiyorum,yatana kadar elinde bezle gezerdin heralde
kuzum gunaydin
ya ne zamandir sorucam unutuyorum hep
su kusursuz 19 ne demek kiz
insan yazda kis gelsin diyo ama kisda da azicik gunes cikinca yazi ozluyosun valla
gunaydin canimgiflere bayildim
ben simdi mercimek corbasi yapiyorum bu gun yemek pisirmicem aksam dogum gunune gidicez hemi de yemekli
bu askitom varya bebegi de cifler
himm anladim kuzum nice kusursuz yillar gecirirsin insallahKuzum Ben 19 Yaşındayken Herşey o Kadar Güzel Ve Kusursuzduki. O yüzden 19 Yaşımın Benim Hayatımda Yeri çok ayrı. Çok Güzel Bir 19 Yaştı. O yüzden Bende Kusursuz 19 yazdım. Hep Hatırlamak için
Azerinim evet sular geldi bebişide bi çamaşır suyundan geçiririz artık Miss gibi kokar
Ben daha işlerimi yarılamadım bile hadi ben kaçar bitince rapor vermeye gelirim
gunaydn kuzumhayirdir nesi var bebisin:26:
hosgeldin canimoo baya isn var aksama anca yetisir hadi kaldir totoyu sonra rapor etmeyi unutma
cornella bacim nasil anlattiysan artik dun yesil mercimekli pilavi her kesin cani cekmis
Gunaydin Sakuramay gorumcenin sag eli basimiza tebrikler
oy canim ya valla senin de utun hic bitmiyo:26:
Hosbuldum canim kizi doyurdum uyuttum simdi girisiyorum islere motor takipbakalim ne kadarini yapicam akdama kadar rapor ederim kolay gelee
himm anladim kuzum nice kusursuz yillar gecirirsin insallah
hehe delimisin kiz senoldu olacak bi de mamasina camasir suyu kat ici de temizlensin bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?