- 8 Aralık 2011
- 45.851
- 167.416
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #8.981
kızlar dibbucak yapıcam yarın hadi akıl verin bana nerden başlasam
Kızlarakşam yine ateşim yükseldi titreme başladım kusma derken eşimle yine hastaneye gittik 2 tane serüm verdiler bogazımın içi çok intihap dedi doktor maske taktılar buhar için ben yarısında çıkartım dayanamadım midem çok bullandı ordan geldim nasıl uyduğumu billmiyorum şimdide uykum kaçtı
Geçmiş olsun canım ya dikkat etmiyosun hiç kendineKızlarakşam yine ateşim yükseldi titreme başladım kusma derken eşimle yine hastaneye gittik 2 tane serüm verdiler bogazımın içi çok intihap dedi doktor maske taktılar buhar için ben yarısında çıkartım dayanamadım midem çok bullandı ordan geldim nasıl uyduğumu billmiyorum şimdide uykum kaçtı
günaydın ballı lokmam nöörüyon bakem
Sağol canım kolay gelsinçok geçmiş olsun tanemim
ben de kaç gündür bir yoğunum,bir yoğunum anlatamam
bu sabah kahvaltıda misafirim var öğleden sonra oğluşun bi arkadaşının yaş günü var ama
akşama da misafirim geleceği için gidemiicem
yarın da misafirim var
bunların yanında da evi dip köşe temizlemem ve yemek yapmam lazım
dün tüm gün evim doluydu çoğu da çocuk olunca siz düşünün artık
hadi ben gittim kızlar
Günaydın canım Allah yardımcın olsun kolay gesinKızlar Günaydındün kaynanamlar geldi kardeşim de bizdeydi kaynim falan
Ardından amcamlar geldibir sürü tantana
Şimdi kv uyuyo ben de kahvaltı hazırlarken telden size yaziyim dedim
sende de mi k.v varKızlar Günaydındün kaynanamlar geldi kardeşim de bizdeydi kaynim falan
Ardından amcamlar geldibir sürü tantana
Şimdi kv uyuyo ben de kahvaltı hazırlarken telden size yaziyim dedim
Geçmiş olsun canım ya dikkat etmiyosun hiç kendine
Estosum napıyım gece rüyamda en yakın arkadaşımı gördüm bi tuhaf oldum çok özlemişim 3sene oldu gorusmeyeli
Sağol canım kolay gelsin
Günaydın canım Allah yardımcın olsun kolay gesin
Bende daha uyumadım biraz burlarda dolandım sonrada mutfağı topladım
Çoçuklar uyuyor onlar kalksın kavaltıyı hazırlıyacağım
Sağol canım ogün çok hareketedim herhalde vüçüdüm dirençsiz kaldı şimdide hastalığı kaldırmıyorGeçmiş olsun canım ya dikkat etmiyosun hiç kendine
Estosum napıyım gece rüyamda en yakın arkadaşımı gördüm bi tuhaf oldum çok özlemişim 3sene oldu gorusmeyeli
Aman canım herşeyin başı sağlık dikkat et kendineben de gidip yatayım biraz yaaa çok uykusuzum
bu gece 2 de yattım önceki gece 4 de yattım
çocuklar uyanana kadar biraz kestireyim
k.v. de aşağıda mutfakta şu anda değişik bi kızartrma yapıyo yoğun istek üzerine
onun yaptığı bi kızartma var da biz yapınca onun gibi tutmiyi biz de dün akşam ondan istedik
malzemeleri de verdik şimdi tıkırtıları var yapıyo herhal
evim zaten toplu k.v. gelince de kahvaltıyı hazırlamaya başlarım
Çok uzakta oturmuyo da eşim istemiyo eski arkadaşlarımla gorusmemisende de mi k.v var
bizde de var ama bi alt katımda dairesi var orda yatıp kalkıyo
ama evde erzak olmadığı için bende ve eltimde yiyip içiyo
dün akşam bizde toplandık bu sabah kahvaltı da bende olacak
akşam oturması k.v. de olacak ama herşeyi eltimle biz yapıcaz tabii
çok mu uzakta oturuyo hafta sonu görüşseniz sana da değişiklik olur:26:
Sağol canım ogün çok hareketedim herhalde vüçüdüm dirençsiz kaldı şimdide hastalığı kaldırmıyor
Aman canım herşeyin başı sağlık dikkat et kendine
Benim kv hala uyuyo kızlar
İlk defa bu kadar uyduğunu görüyorum hasta ya o yüzden herhalde ara sıra gidip bakıyorum:18:
Sağol canım çok sağoltanem çok geçmiş olsun,salgın var zaten,tez zamanda atlatırsın inşallah
Canım insan misafir ağırlayıp gönderdikden sonra ev boşmuş geliyor helede bu çok yakının olunça geçer bebişimGünaydın kızlar annemler dün akşam gittiler bugün hiç keyfim yok bütün gün uyumak istiyorum
Günaydın şekerleeerrr..
Akşam hiçbir iş yapmadım, yemek yedik bulaşığı topladım, saat 9 gibi yattım yuvarlandık yuvarlandık..
Saat 10 gibi de uyudum..
Şükürler olsun azıcık dinlenebildim
Hehe tembel hatun olmusun sakuramGünaydın şekerleeerrr..
Akşam hiçbir iş yapmadım, yemek yedik bulaşığı topladım, saat 9 gibi yattım yuvarlandık yuvarlandık..
Saat 10 gibi de uyudum..
Şükürler olsun azıcık dinlenebildim
İnsanın işi olmayınca pek rahat oluyo demi neslihancimgünaydınlar
kahvaltımı yaptım,elimde çayım topikteyim ama kisecikler yok
dün işleri hallettim,bugüne de günlük işler var
toz alma,mutfak,wc
kuru dolma ve sarma yapaçağımişte bu kadar
bugünde hava kapalı daraldım yaa
Askitom onlar senin elinden kaçmış olmasın habire iş yaptirdin zavallilaraGünaydın kızlar annemler dün akşam gittiler bugün hiç keyfim yok bütün gün uyumak istiyorum
Sağol canım çok sağol
Canım insan misafir ağırlayıp gönderdikden sonra ev boşmuş geliyor helede bu çok yakının olunça geçer bebişim
Günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?