- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #9.421
Aşkitom nasılsın canım
Ya benım netim yavaş yine
iyiyim tanemim çok şükür sen nasılsın
İyi olduğuna sevindim
Netin dışında herşey iyi canım
benimde sabah yoktu ama şimdi iyi
cümleten günaydınlar......
bugünkü eziyetler:
çamaşırlar toplanıp katlanacak.yerine yenileri serilecek..
wc temizlenecek sizin deyımınizle iyice ovulacak
yatak odası toplanacak...
yemek yapılacak......hala bir fikrim yok:44::44::44:
eger alırsam bir de tozları alayım.....
kızlar tozları nasıl alıyorsunuz..yani eskiden annelerimiz bir kaba su koyardı ordan ıslak bez kuru bez hallederdik....
şimdi bu iş bana çok zahmetli geliyor..nasıl ediyonuz bakim
bitti bilemanemmmmmmmm azinin artıları bitmeden kalkayım bari çamaşırları halledeyim....
Benimki yine yavaş olmasa bir formant atmam lazım benim vürus buna bulaştı herhalde
biz de seni cok seviyoruz canimKızlarr Günaydınn HepinizeeGörüşemiyoruz doğru düzgün.
Çünkü Ben Giremiyorum. Vınn kullanıyoruz. Onunda Kotası dolmak üzere.
Geçmesin diyee korka Korkaa giriyorumm
Amaa Aklımdasınız hepp
Siziii çook Seviyorumm
hadi bekliyoruz bebekimherkese günaydıınbugün çook işim var... bi ara gelip günün raporunu veririm
bizim burda canimiz ciksin libyana hanim yan gelip yatsinHayırlı günler canlar... Nasılsınız..?
Bugün pek işim yok yemek yapmak dışında...
ooooooooo askitom gene mi carsigeldim kızlar net yoktu o yuzden geciktm gariiherkeslere günaydın
bu arada dünden kalan 2 camımı sildim yatak odamın güneşliğini makinaya attım çıktı hemen astım onu kapalı balkonumu temizledim
daha yapacaklarım;buzdolabımı temizliycem , fırının içi temizlenecek ,ütü yapılacak , yemek yapılacak daha bir sürü şey var ama 1 saat sonra falan çarşıya çıkıcam kendime biraz ciciler alıyım kayınvalideye güzel gözükiyim
rabyasimkuzum ben camsille alıyorum bide cam bezim var onla siliyorumm o bez super biseyy ne iz ne toz hiçbisey bırakmıyo bu kadarrr
Offf kızlar yaa sizde de sayfanın kenarlarında cıbıldak karılar varmı?nasıl gider onlar...:44:
biz de seni cok seviyoruz canimbu ne yahu ayriliyoruz gibim oldu uzuldum sanki bi ara
hadi bekliyoruz bebekim
bizim burda canimiz ciksin libyana hanim yan gelip yatsinis mi bu simdi
ooooooooo askitom gene mi carsine alacan di bakam hele
rabyasimben hic sevmiyorum su camsili ya
evet ben de var nolmus reklam isteniye gitmesini istiyon kiz yooosam senin herufde kk ya kil da bahane mi ariyo
Ayyy benim kociş zaten sevmiyor burayı.. Gizli giriyorum..rabyasimben hic sevmiyorum su camsili ya
evet ben de var nolmus reklam isteniye gitmesini istiyon kiz yooosam senin herufde kk ya kil da bahane mi ariyo
benim de nevresimleri battaniyemi falan yikamam gerek ama burda hava yagmurlu:18:nuryolu buralara da yagdirdi doluyueveet yaptıklarım
yatak odası toplandı nevresım degısıldı kuruyan camasırlar toplandı katlandı yerlestırıldı makınaya camasır atıldı
mutfak toparlandı makına bosaltıldı tekrar dolduruldu
yapacaklarm
camasır serıcem
wc banyo temzlencek
ortalık toparlancak
toz alıncak
bıde kucuk supurgeyle ev supururumm daha kırlenmedı cunku
saka yapiyorum bebekimAşk olsun kuşumm ben işlerimin çoğunu dün yapmıştım bugüne pek bişey kalmadı..
neden azerinimm naptı sana camsillsen neyle siliyosunn??
aynen benum heruf de kil oliiAyyy benim kociş zaten sevmiyor burayı.. Gizli giriyorum..Bir kere girmiş bir derdim var bölümünü okumuş.. Çok kızdı bana bunları mı okuyorsun diye...
Kızlarr Günaydınn HepinizeeGörüşemiyoruz doğru düzgün.
Çünkü Ben Giremiyorum. Vınn kullanıyoruz. Onunda Kotası dolmak üzere.
Geçmesin diyee korka Korkaa giriyorumm
Amaa Aklımdasınız hepp
Siziii çook Seviyorumm
benim de kotalı dolmak üzere
çamaşır makinesinin sesi sustu gidip bır bakayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?