En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Özledim sizleri, fırsatım olmadı hiç..
Geçen hafta iki gün diğer binadaydım, orda pc'm yok..
Azim,
Ben de herhalde nöbetçi diye düşünmüştüm sakuram
hay Allah...kaçırdım bak görüyon mu. yarına da çok varmış yha.neyse. yarın görürüz artıkım ben estoşu da çoq merak ediyrum o da görünür mü perde arkasından acep

Görünür görünür merak etme dimi estos

İstanbuldan benden herkese iyi akşamlar öncelikle....öldüm bittim tek çocukla akşam ettim başbakan 3 çocuk yapın en az dii gelsin baksın bakem benm oğlandan 3 tane daha olsa neler olcak kim bilir bu evde

neyse sabah altını doldurmuş yatakları toplar toplamaz çamaşırları astım sonra esadı doğru banyoya soktum giydirdim kahvaltımızı yaptık.sonra annem aldı kapıdan mutfağımı çamaşır suyu karbonatla dezenfekte ettim fayansları sildim..sağ olsun ev sahibim fırının yanındaki duvarı fayans yaptırmamış orayada yapışkanlı kağıt kaplamıştım temizlencek gibi değldi yağ olmuş söktüm hemen yenisini aldım kapladım esadda yokken..havluluk taktım mutfağa onuda yeni aldım.her yer mis gibi oldu... ama bende bittim.banyoyu küveti lavaboları ovdum.namazımı kıldım.oğlanı aldım doyurdum yatırdım şimdi şurup verdm grip gibi hapşırıyo sık sık...ateşe karnıbahar koydum şimdi onu kızartıcm kendime açlıktan öldüm..çamaşırlar toplancak..yarın yağmur geliyomuş akşamda beyazları atarım asarım.gömleği lazm eşime yarında evde gezeceğiz inş..:26: oğlumuza gömlek bakacağz pasta siparişini verecğz...kızarmış tavuk alck yemek yapmadım bugün..olanlarla idare eder zaten...

Vuslat bebeğin kaç aylık resimdeki...hoşgeldin..şakura hoşgeldin cnm..azi göremedik fotonu merak ettim yaa :26:nuryolu valla anlamadım bunlar hangi fotolara bakii...

ballarım nasılsınız
giremiyorum kayınvalideden dolayı ama sizleri çok özledim walla
bugünkü yaptgm işleri sıralıyım, sabah kayınvalideyle kahvaltı yaptık 2 saat sohbet ede ede 12 de basladık işe ben mutfagı temizledim dip köşe her tarafını beyaz esyalar masa sandalye dolaplar temizlendi kaynanadamda süpürdü mobilyalrının altlarını bnde ardından sildim her yeri toz aldım çamaşırları serdim balkona kapıların tozunu aldım banyo ve wcyi domestosla bi güzel ovdum sonra yemek yaptım çamaşırları katladım yerleştirdim balkonu sildim şimdide yemek yedik bulaşıkları dizdim makinaya çayı koydum demlenmesini bekliyoruz

10 gün sonra 6 ay bitecek canım inşallahSenin kuzu pek bir afacan heralde seni bayağı bir yoruyor anladığım kadarıyla Tatlım şükret bir de beni düşün 4 çocukla Ben bende değilim artık sıyırdım valla iyice
Hoş geldin canımm

Hoşbuldum tanemim Bu ara pek uğrayamıyorum ancak gece rahat bir nefes alabiliyorum ama gecede kimsecikler olmuyor

Askcım sen kaç kilosun, bu kadar iş yapmaya bayağı bir zayıfsındır heralde dimihiç durmuyosun yani maşallah diyorum sana tatlım

nerelerdesin canim ya simdi baktim cizelgene sen doguruyon bacim az kalmis

canim buralardayim.bakiyorum sizide arada gizli takib ediyorum yaniAZERIN duvar kagitlarini yirtmiscok guldum bunayerim ben onu yaevet canim yaklasiyoruz.az kaldi artik.surpriz yumurtamizin gelmesini.

Canım bilirim geçer hayırlısıyla bu günler allah yardımçın olsun canım

İyi geceler ben hala döneliyorum telefon elimde kocamda yarın evde tv başındayız işlerin bitmiş olmasının verdiği bi huzur var içimde nedense......

Vuslat Allah yardımcın olsn cnm 4 tanemi anam valla bnm olsa o kadar kafayı yerm..yürümeye başladığındn beri çok yoruyor valla.....ben 2 yi bile düşünemiyorum bi 5 yıl....yaş 27...

Nazlma cnm senle yakın zamanlarda evlenmişiz seninde ilk bebekmi..sağlıkla gelsin inş..sanırım normal olck...balık burcu bi erkek seninde olck demek bnm oğlumda balık...bebekliği çok yormadı ama inş senide yormaz bebişin sağlıkla gelsin.....

Aşk gerçektende çok iş yapıyosun üstelik yeni evli sayılırsın.kaynananla anlaşıyormusun bari....ne çok iş yapmışın yine...hep gözüme takılıyosun bravooo sana.......

Kızlar gece gece sorucam ama aklıma takıldı yatmadan evvel sorayım..hasır çamaşır sepeti kullanan varmı...kullanışlımı....bende alcm biraz pahalı ama çok güzel modeller gelmiş burda ev eşyası satan bir yere...45 tl bnm beğendiğim çok hoş koyu renk kapaklı astarlı kenarında kumaşı var ben banyom mavi mavi kumaşlı alcm...kullananlar varmı aranızda...bnm önceki plastikti kapağı kırıldıda.....ne dersiniz alsammı...?

Canım artık hemen hemen herkes hasır kullanıyor. Nitekim ben de. Hasır vazgeçilmezim,hem kirli sepetim,hem çamaşır sepetim,hem de ekmek sepetim hepsi de hasır.hiç bir sorun yok 4 yıldır kullanıyorum,üstelik hava da alıyor gayet kullanışlı. Tabi çocuğun üzerine çıkıp zıplarsa durum değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…