En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bacilar ben hala regl olmadim:26:ama belirtileri var yani bacagim kasiklarim falan agriyor :26:ama kizima hamileyken de boyle olmustu o dusunduruyo beni:26:
10 marta kadar beklicem

sürekli düşünüyorsan o da yalancı belirti yapabilirmiş azim.....psikolojık olarak yani......bekle bakalım inş..bebişin geliyordur

Allah iyiliğini versin genelde köftenın yanına yapılır.....işte bu bebişimEki Görüntüle 649302
ne bilem kiz ben de elma kizartmasi felan sandim
Günaydın canım 1hafta geçiyorsa test çıkar:26:
gunaydin tanemimyok tanemim daha 3 gun gecti o yuzden 10 marta kadar bekliyeyim diyorum:26:
sürekli düşünüyorsan o da yalancı belirti yapabilirmiş azim.....psikolojık olarak yani......bekle bakalım inş..bebişin geliyordur
yok annem ya aksine biran once regl olsam da baslasak calismalara diye dusunuyordum
canım kaç gün geçti ki, test yap. hamileliktede regl belirtileri yaşanırmış :26:

daha 3 gun

gunaydin tanemimyok tanemim daha 3 gun gecti o yuzden 10 marta kadar bekliyeyim diyorum:26:

yok annem ya aksine biran once regl olsam da baslasak calismalara diye dusunuyordum

daha 3 gun

anladım canım, çok fazla umutlanma iinş gebesindir. 5-6 gün geçsin eczaneden al yap testini bakalım merakla beklioz..
bende çıkıp işlerimi yapıversem ii olucak artık.
görüşürüz kızlar.

daha 3 gun

Elma dilminebayılırımfırında cok güzel olur
İyi bebişim bekle ozaman insaallah sevinçli haberler verirsin canım

anladım canım, çok fazla umutlanma iinş gebesindir. 5-6 gün geçsin eczaneden al yap testini bakalım merakla beklioz..
bende çıkıp işlerimi yapıversem ii olucak artık.
görüşürüz kızlar.

yok umutlanmiyorum pek ama yine de aklima gelmiyor degiltamam sardunyam bebekim cik sen ben de 15 dakikaya cikarim

Ne garip ben ütü yapmayı severim ama bulaşık yıkamayı sevmem hele hele mutfak temizlemeye nefret ederim,tembelim ben ya , ama olsun şimdilik annemler yapıyor kız kardeşim falan, ben spora düşkünüm evde bulunmuyorum zaten ya işteyim yada sporda, ama birşey daha var ara sıra heves geliyor temizliyom bende annemde hangi dagda kurt öldü diyor. kız kardeşim de şaşkın şaşkın bakıyor, demekki durumum bu kadar vahim

benim anladigim kadariyla tembeller utuyu cok seviyor

bacilar ben hala regl olmadim:26:ama belirtileri var yani bacagim kasiklarim falan agriyor :26:ama kizima hamileyken de boyle olmustu o dusunduruyo beni:26:
10 marta kadar beklicem

Bacagındaki agrı kist ihtimali olabilir, Korkutmak istemiyorum seni ama genelde regl öncesi bacak agrısı, ve ya normaldede öyle agrılar kist işareti olabiliyor, bi doktora muayene ol bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…