- 8 Aralık 2011
- 45.842
- 167.361
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.421
bacilar ben hala regl olmadim:26:ama belirtileri var yani bacagim kasiklarim falan agriyor :26:ama kizima hamileyken de boyle olmustu o dusunduruyo beni:26:
10 marta kadar beklicem
bacilar ben hala regl olmadim:26:ama belirtileri var yani bacagim kasiklarim falan agriyor :26:ama kizima hamileyken de boyle olmustu o dusunduruyo beni:26:
10 marta kadar beklicem
eyvahh, :18: aslında tertip ve düzene düşkün olma özelliğiniz güzel ama herzamanda olmuyor canım anlayıverin accik
10 marta kadar beklicem
esim eskiden daha titizdi evlendikten sonra saldi kendini
gunaydin tanemimGünaydın canım1hafta geçiyorsa test çıkar:26:
yok annem ya aksine biran once regl olsam da baslasak calismalara diye dusunuyordumsürekli düşünüyorsan o da yalancı belirti yapabilirmiş azim.....psikolojık olarak yani......bekle bakalım inş..bebişin geliyordur
canım kaç gün geçti ki, test yap. hamileliktede regl belirtileri yaşanırmış :26:
ne bilem kiz ben de elma kizartmasi felan sandim
gunaydin tanemimyok tanemim daha 3 gun gecti o yuzden 10 marta kadar bekliyeyim diyorum:26:
yok annem ya aksine biran once regl olsam da baslasak calismalara diye dusunuyordum
daha 3 gun
ne bilem kiz ben de elma kizartmasi felan sandim
gunaydin tanemimyok tanemim daha 3 gun gecti o yuzden 10 marta kadar bekliyeyim diyorum:26:
yok annem ya aksine biran once regl olsam da baslasak calismalara diye dusunuyordum
daha 3 gun
anladım canım, çok fazla umutlanma iinş gebesindir. 5-6 gün geçsin eczaneden al yap testini bakalım merakla beklioz..
bende çıkıp işlerimi yapıversem ii olucak artık.
görüşürüz kızlar.
tanemim sen nasilsin bu arada uyku duzenin oksuruyun duzeldi mi:26:
Öksürüğüm iyide uyuku düzenim bozuldu canım
Dr eşim sormuş yapıyomuş ilaçlarniye ki tanemim:26:ilaclardan mi
Ne garip ben ütü yapmayı severim ama bulaşık yıkamayı sevmem hele hele mutfak temizlemeye nefret ederim,tembelim ben ya, ama olsun şimdilik annemler yapıyor kız kardeşim falan, ben spora düşkünüm evde bulunmuyorum zaten ya işteyim yada sporda, ama birşey daha var ara sıra heves geliyor temizliyom bende annemde hangi dagda kurt öldü diyor. kız kardeşim de şaşkın şaşkın bakıyor, demekki durumum bu kadar vahim
Dr eşim sormuş yapıyomuş ilaçlar
10 marta kadar beklicem
benim anladigim kadariyla tembeller utuyu cok seviyor
Bacagındaki agrı kist ihtimali olabilir, Korkutmak istemiyorum seni ama genelde regl öncesi bacak agrısı, ve ya normaldede öyle agrılar kist işareti olabiliyor, bi doktora muayene ol bence.
Bitanesi bitti buda 1hafta sürer canımne zaman bitecek peki ilaclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?