En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
teşekkür ederim canm benim

thanks baby

nerde ağzın yandı corni topiğe mi ekledin

Yok cnm albüm deil buraya ekledim sonra silemedim:44:

evet cnm normal yorum yapar gıbı topiğe ekledım......baska bır ark da eklemıstı herkes sildi ben sılemedım ,daha dogrusu benımkıler sılınmedı.....hem de kaç taneydı.......mesaj duzenleme panelıne gırdım kaç kere sıldıysem olmadı,bır tek benımkıler kaldı boy boy fotolar.....kazene mesaj attım..ama öldum yanı sılınmıcek dıye...eşim cok kızardı görse.....yalvar yakar zorla sildirdim kazene....buraya ekledıgın fotoyu silemıyorsun cnm...bızım kızlar nasıl sildi bılemıyorum....ne zaman ekledın belkı de silinmıstır sen öyle zannedıyorsun.....

aaaaaaa hayret kazen nasıl sildi ki ne dedin de ikna ettin kız adamı

ben bi keresinde bi yorumumu silmelerini reca ettiydim emme silmediler

Estoş o değilde. Hangi sayfada oldugunu bulabilirmiyim ben

ne zaman ekledıgını hatırlamaya çalıs en azından hangı ay oldugunu o zaman bulabılırsın......hatırlıyor musun tabi?

aaaaaaa hayret kazen nasıl sildi ki ne dedin de ikna ettin kız adamı

ben bi keresinde bi yorumumu silmelerini reca ettiydim emme silmediler

kız sorma valla yalvar yakar oldum dedım boşanma sebebı kazen lütfen dedım....bayagı mesaj attım ..o da görmemıs mesajları sabah işe gec gelmiş..noldu dedım dıyor topic yıkıldı sandım dıyor

Yok bacım walla hatırlamıyorum ama bu kıştı onu biliyorum

kız sen de albüm yapaydın ya

hadi yap ben de göreyim seni özledim kız

kız yok vın kullanıyoz net kopup gıdıyor.......ya ben bısey soracagım sana foto ekledıgımız sayfa varya.....fotolarımız hep orada yanı önceki ekledıklerımız de neden oradan sılemıyorz?

onu ben de bilmiyorum corni benimkiler de orda duruyo:18:

senin resimler nirde yivrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…