En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
topiğin en kalpazanı olarak ben akşam naaptım?

eve gittim kocamın yardımlarıyla KISIR yaptım. :D
çamaşır makinemi doldurmuş ve deterjanlarını koymuştum düğmesine bastım. bitince astım.
süt kaynattım ve yoğurt yaptım.
tezgahımı topladım.
bu kadar :)

eve gittim kocamın yardımlarıyla KISIR yaptım. :D
çamaşır makinemi doldurmuş ve deterjanlarını koymuştum düğmesine bastım. bitince astım.
tezgahımı topladım.
bu kadar :)

eve gittim kocamın yardımlarıyla KISIR yaptım.
tezgahımı topladım.
bu kadar

Ben dun ki temizlikten sonra bugun dinleeye aldim kendimi disarfa cmaairlar asili katlayip yerine koycam
Gecede koltuk ortulerini yikicam
yemek derdim de yok disarda yicez bgun :)

içinizde daha önce yapan var mı bilmiyorum .
ben son bir yıldır kemik suyu kaynatıyorum soğuyunca buz poşetlerine koyup donduruyorum.
sonra yemeğe pilava bulyon gibi birer ikişer atıyorum,
şimdi bebişimin çorbaları içinde aynı taktiği yapıyorum.
bilmeyen varsa fikir olsun dedim :p

Evet cnm bnde yapiom
tavuk aldigimda da aynusini yapiom buz kaliplarina koyuyorm hem pilavlara hem corbalar flan guzel.olio hazir corba bulyon asla almam

içinizde daha önce yapan var mı bilmiyorum .
ben son bir yıldır kemik suyu kaynatıyorum soğuyunca buz poşetlerine koyup donduruyorum.
sonra yemeğe pilava bulyon gibi birer ikişer atıyorum,
şimdi bebişimin çorbaları içinde aynı taktiği yapıyorum.
bilmeyen varsa fikir olsun dedim :p

ben tavuk eti alıyorum. bizim burda "çorbalık" deyince veriyorlar, çoğu kemikten oluşuyo çok az sıyırmalık et oluyo üzerinde. 2-3 TL'ye satılıyo. kaynatıp buzluğa atıyorum zaman zaman. ben çorba haricinde, kuru hazır mantıları pişiriyorum o tavuk suyuyla çok güzel oluyo tavsiye ederim.

tavuk suyu konusunda kararsızım.
kendimize arada bir yaparım ama bebiş için DR tavsiye etmiyorum hatta sizin bile yemenizi tavsiye etmiyorum dedi :(
organik bulursanız alın diyor.şimdiki tavuklar sağlıklı değilmiş.büyük oğlum tavuk hastası bu arada.
ne bileyim bende tavuktan soğudum öyle deyince.

kendimize arada bir yaparım ama bebiş için DR tavsiye etmiyorum hatta sizin bile yemenizi tavsiye etmiyorum dedi :(
organik bulursanız alın diyor.şimdiki tavuklar sağlıklı değilmiş.büyük oğlum tavuk hastası bu arada.

Ne kaldiki dogal zaten of ne yapalm cocugunun sagligi icin katlanican
bzde tavuk cok seviyoruz mecbur aliyoruz

İlk defa gwcen sene yaptim cnm cok guzel oldu yeni seyler denemeyi seviyorm :KK66: basit aslinda interntn arastirip yapmistim :KK66:

ayyy benim kemiklerde kaynamayı bekliyo buzlukta onları çıkarıp yapayım bari iyi hatırlattın...

ben tavuk eti alıyorum. bizim burda "çorbalık" deyince veriyorlar, çoğu kemikten oluşuyo çok az sıyırmalık et oluyo üzerinde. 2-3 TL'ye satılıyo. kaynatıp buzluğa atıyorum zaman zaman. ben çorba haricinde, kuru hazır mantıları pişiriyorum o tavuk suyuyla çok güzel oluyo tavsiye ederim.

çorbalık bende alıyorum bizim burda çorbalık diye sattıkları tavuğun sırt kısmı oluyo mhh pek severim :) hemide ucuuuz :))

artık onlara takılmıcez bacım.... her gün somon yiyecek para nerde bizde :) yumurtanın bile üzerinde organik yazıyosa fiyatlar uçuyor....

Of of.. Zaten reglim.. Çok yoruldum çokk :( ev süpürüldü.. Halılar komple silkelendi.. Yerler sirkeli su ile silindi..mutfak tezgahı karbonat ve limon ile ovuldu.. Banyo ciflendi.. Tuvalet çamaşır suyu ile yıkandı.. Dolaplar düzenlendi..koca işe gönderildi.. Hoh:( yoruldum.. Bir kahvee molası:)

ne sıcaktır arkadaş.... oturduğum yerde leş gibi terledim.... az sonra gidiciğim evi temizliyiciğiim.... sonrada bıcı bıcı yyapıp banyoyuda temizlerim missssler gibin otururum inşallah :)

Back
X