• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
oyy bacim senin bu gun baya isin var

var var :1:
al afiyet olsun tabagimi yolla ama sonra:9::9::9::9:
bozbas-1300666989.jpg

hııııı güzel yemekmiş bi ara tarifini verde bende yapayım

kizlar ben kacar daha yemek yapicam
kizim da uyandi
demin netde bi tatli tarifi buldum cok pratik bakalim yaparsam guzel cikarsa yazarim siz de yaparsiniz:34:

Son düzenleme:

bunlardan biriyle baslaya bilirsin mesela canim:9::9::9:

- Ev toparlanabilir, toz alınıp, süpürülüp , silinebilir.
- Çamaşır yıkayıp, ütüler yapılabilir.
- Mutfak lavobası ciflenir, fırın, ocak temizlebilir.
- Buzdolabı düzenlenir, temizlenir, bulaşık makinası ve diğer küçük ev aletleri silinebilir.
- Mutfak dolaplarının ve çekmecelerinin içi düzenlenebilir.+
- Gereksiz kap kacak ayıklanabilir, alınacakların listesi yapılabilir.
- Malzeme eksikleri tespit edilip market alışveriş listesi oluşturulabilir.
- Salonda dolaptı, büfeydi, vitrindi içi düzenlenebilir.
- Koltuklar, halılar ve sandalyeler silinebilir.
- Oturma odasındaki çekmeceler ve kitaplıklar düzenlenebilir.
- Yatak odasında gardırop içi, çamaşır ve çorap çekmeceleri elden geçirilebilir.+
- Banyoda lavabo, klozet ve küvet ciflenebilir.
- Havlular, deterjanlar, kremler ve diğer ürünler elden geçirilebilir.
- Ayakkabılar temizlenip, kutuları düzenlenebilir.+
- Çantaların içi boşaltılıp, temizlenebilir.+
- Mobilyalar siline bilir
- Genel olarak camlar silinip, tüller ve balkonlar yıkanabilir.

temizlik_g_n_.jpg

bu kadar gaza rağmen, ben neresinden başlasam acaba işlerin :44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Şu iş olmasa ve temizlik bi günde bitse keşke :50::50:

camların yarısını silmiştim, kardeşimin odasını dip köşe temizlemiştim. esas korktuğum yerler mutfak-salon-yatak odasıııııı :18::18::18::18: zaten bunlardan sonra antre/hol ve küçük boş bi odam var orasıyla tuvalet banyo kalıyor :1::1::1::1:

kısmet listeyle yapmalıyım yoksa insan stres oluyor daha çok :) yaptıkça karalayacaksın listeyi, en zevkli kısmı bu olur herhalde :1::1::1:

Son düzenleme:
Şu iş olmasa ve temizlik bi günde bitse keşke :50::50:

camların yarısını silmiştim, kardeşimin odasını dip köşe temizlemiştim. esas korktuğum yerler mutfak-salon-yatak odasıııııı :18::18::18::18: zaten bunlardan sonra antre/hol ve küçük boş bi odam var orasıyla tuvalet banyo kalıyor :1::1::1::1:

kısmet listeyle yapmalıyım yoksa insan stres oluyor daha çok :) yaptıkça karalayacaksın listeyi, en zevkli kısmı bu olur herhalde :1::1::1:

ewet cnm aynen bende öyle yaptım yapacagım en ince ayrıntıya kadar yazdım , yaptıklarımın üzerini çizdim hem öyle unuttugum bi yerde kalmıyo rahat oluyo yani :34:

kızlar ben yemeğimi yaptım baharatlı tavuk kızartma yanına şehriyr pilavı ve salata bide yetişirsem yoğurt çorbası yapıcam:16:
bugünlük benden bu kadar gercekten çok yoruldm kolumu kaldrcak halim yok yarın kaldıgım yerden devam edicem inş:16:

Back
X