- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.441
Önerin İçin Çok Teşekkürler Canım. Bugünde senin dediğini yapıcam.Gerçekten malzemelere bakarsak Atom Gibi Bişey Olcağı kesinn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önerin İçin Çok Teşekkürler Canım. Bugünde senin dediğini yapıcam.Gerçekten malzemelere bakarsak Atom Gibi Bişey Olcağı kesinn![]()
kızlaaaar koltuk temizlemek için marketten aspirin aldım:) fısfıslı benimki:) bunu direkmi uygulıcam koltuga:) yoksa sulandırcammı ilk kez kullancamda bunu bilememdim:)
canim ben gunluk evde giydiklerimizi utulemiyorum pek
Bacim bu topikte bu tarif meshur oldu dur sana da anlatiyim
Sampuanli suyla sil sonra durula
birak kurusun o izleri kuru bezle ovmana gerek kalmadan sil piril piril olucak
Ama sari bezle silme aynalari camlari
Günaydınnn Kızlar Nasılsınız![]()
slm hatunlar ne alemdesiniz kaç gündür yazamadım temzilik yogunlugundan ama şükür bitti ama halılarım hala gelmedi yarın gelcekmiş bende yarın süpürüp silip toz alıp sercem miss gbi![]()
Merhabaa Kızlar. Giremiyorum 2 gündürr. Bildiğiniz Gibi Tatile geldikk. O yüzdenn girmem çok zor oluyo. Sizler Napıyosunuzz ?? Şimdiden Bayramınızz Mübarek Olsunn İnşş![]()
Maşaallah size.. Kahveyi haketmişsiniz siz.kızlar benim işim bitti şükür odalarımı bitirmiştim 2 gündür halılarımı bekliyodum dün geldi yıkamadan bugün evi dip köşe süpürdüm sildim , toz aldım halılarımı serdim,banyoyla wc yi ovdum ev miss gbi oldu walla
![]()
ve sonunda bitti ama bnde bittim yemeğimde ocakta şöle bi duş alıp kahvemi içicem
sizler ne durumdasınız
![]()
Maşaallah size.. Kahveyi haketmişsiniz siz.
Ben bebeğim olduğu için pek iş yapamıyorum.. aslında birazda üşeniyorum..birde bize gelen giden olmayacağı için pek önemsemiyorum açıkcası.. :100:
bebiş olunca zor cnm allah kolaylık versinbanada gelen giden yok ama ev temiz olunca huzurlu hissediyorum kendimi
bayram temizliği bitti mi bayanlar ?![]()
![]()
![]()