- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.461
aynen tatlım iyiki beklemişim ama kociş nedense üzüldü ben kendimi bebişe hazrlamıştım dedi bnde malesef seneye dedim![]()
erkekler boyle iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tatlım iyiki beklemişim ama kociş nedense üzüldü ben kendimi bebişe hazrlamıştım dedi bnde malesef seneye dedim![]()
ya gece uyu bari canim ya birak kalsin yarin yaparsinevet tatlım tek yardımcım ALLAH'IM
kimsem yok buralarda bana yardımcı olucak hep tek başınayım
ben vazcaydım bugünlük yarın yaparım artık ya da geceden yaparım bazen gece yapıyorum işlerimi mutfağı faln![]()
ohh dinlen azicik cocuk yormustur senibenim işler bitti mutfak dolapları kaldı yarına bebişimi de doyurdum bakımını yaptım
şimdi kızım nescafe yapıyor annesine bi keyif yapayım:126: sonra yemeeekk
en guzeli birak accik bebegiyle ilgilensin canim tek basina mi yaptinkuzucum uyuyoken gideyim yemeğimi yapim barii
babası gelince bebği kucağına atarım ütüyüde o zaman yaparımoff sırtım ağrıyor ya
ne ka tembel hatunsun kiz sen oyle az biraz enercili olyemekte.ne.var....ben.hala.ne.yapacağımı.bilmiyorum..
erkekler boyle istezavallim boyle cadi esi varken bebegi zor gorur
![]()
hıh neyim cadıymış ki benimhem ben onu düşünüyorum masraflar ondan yazık onada
![]()
o da dogru bak
ee yarina ne isin var askitom
yarn süpürcem ,silcem ,toz alcam wc , banyo ovucam balkonlarımı yıkıycam ütümü yapıcam bide buz dolabımı düzenliycem baya iş var yane![]()
ee senin mutfak dolaplari temiz mi peki askitom![]()
ewet canım temiz bayram temzliğinde yapmıştım sonra misafirler geldi onlar gittikten sonra tekrar yaptım![]()
afferin kiz hamarat hatun
ben yarina su perdeyi yikiyim diyorum
2 pantolon utulucem
yemek yapicam
bi de kiyafet dolabi var kizimi anneme yollarsam onu da yaparim![]()
fazla işin yokmuş cnm yaparsn tabi senn cadıyı yollayabilirsen malum benm öyle bi sorunum yok
nese kociş bana ters tsers bakıyo gidip biraz onla ilgileniyim sana iyi geceler azerinim öpüldünyarn görüşürüz
![]()
ayy yerim ben onun konserinibenim kızın sesini bi duysanıızz mahalleye konser veriyooo ciyak ciyaak
hadi ben kaçtım hepimize kolay gelsiinn![]()
kız kocaman yazıyla yazmış ''ömrümle ömür olalı'' mı ne iştedinlen dinlen ben de accik soluklaniyim
e o zaman size findik kirmak serbest
kac aylik evlisin canim
ee hadi gözünaydın o zmnbende yemeğimi yaptım bu arada hastalandım yuppppiiiiçok mutluyum rabbim isteyen herkese versin ama bana şimdilik degl
içim içimi yiyodu resmen gidip saçımı basmı düzeltiyim kocişi öyle karşılıyım
![]()
ya gece uyu bari canim ya birak kalsin yarin yaparsin
ohh dinlen azicik cocuk yormustur seni
en guzeli birak accik bebegiyle ilgilensin canim tek basina mi yaptin![]()
ayy yerim ben onun konserini
varya kombine biletini alırım ben onun![]()
kızlar ben de daha yeni oturdum
öğleden sonra eşime yemek götürdüm
gelince kızımı uyuttum
saat 3,5 gibi oğlum geldi dersini yaptırdım yemek hazırladım
saat 5 te de kızım uyandı onu doyurdum
eşimle alışverişe gittik
7,5 ta geldik akşam yemeği yedik
mutfağı topla v.s. derken saat oldu 8,5 - 9
yarın oğlumun veli toplantısı var onun için annemi çağırdım azraya bakması için
velilerden biri de aradı saat 1,5 tan 3 e kadar cafe de oturalım erken gel diye
ben de olur dedim
anneme de kahvaltıya gel dedim ben erken gidicem
sonra börek döşedim tepsiye kahvaltı için
sonra yaprak sarması için iç hazırladım
saat 10,30 da oturdum sarmaya
daha yarım saat önce bitti işte
belimi,omzumu,sırtımı ve boynumu hissetmiyorum tutulmuş
cafeye götürücem biraz yaprak sarması süpriz yapıcam
bi de oğlum da çok seviyo
tam 210 tane sarmışım![]()
hoşgeldin cnmaslında genel olarak severim ev işi yapmasını ama kızım olduktan sonra elim hiç bir işe varmıyor yapsamda yaptığım gibi durmuyor buda beni hayli yoruyor zaten ancak mutfak ve çamaşırla akşam oluyo ee çocuğuma vakit ayırmam gerek geri kalan işler bana bakıyor bende onlara inşallah herşey yoluna girer zamanla![]()
ooo canım bayağı yoğun geçmiş günün
üşenmeden saydın mı tencereyi![]()