- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #2.561
oooo sizinkide bişeymi ben 8 yasında sandalyeye çıkıp bulaşık falan yıkıyomuşum annem anlatıyoo![]()
bende yurttayken o yaşlarda koca tencerelerin içine girip onları yıkıyoduuummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo sizinkide bişeymi ben 8 yasında sandalyeye çıkıp bulaşık falan yıkıyomuşum annem anlatıyoo![]()
bende yurttayken o yaşlarda koca tencerelerin içine girip onları yıkıyoduuummm![]()
oy oyy kiz benim cadi da demin toz aliyodu![]()
oy oyy kiz benim cadi da demin toz aliyodu![]()
yurttayken mi ne yurdu vuslat:26:
çocuk esirgeme krm. canım
sen yurtta mi kaldin vuslatpeki ailen kendi ailen degilmiydi:26:
evet canım 4 yaşndn 13 yaşna kadar
kendi ailem canım![]()
ah canim cok uzuldum ya peki 13 yasindan sonra neden yurda vermisler ki
umarim canini skmiyorumdur vuslatcim:26:
yok canım olur mu hiç no problemcanım 4 yaşında verdiler 13 yşında annem aldı yuvadan annemin durmu yoktu canım o yüzden
ah bi anne icin ne kadar zor bi durum:2::2::2:neyse ki sonu iyi bitmis![]()
yap yap bitmiyor işler yahu.kendimden izin aldım biraz dinlenyim sonra devam ederim![]()
kızlar az önce yaptıgım patlıcan sarmamEki Görüntüle 569112![]()
alemsin canim ya kendinden izin mi aldinyap yap bitmiyor işler yahu.kendimden izin aldım biraz dinlenyim sonra devam ederim![]()
nefis gozukuyo askitom ellerine saglikkızlar az önce yaptıgım patlıcan sarmamEki Görüntüle 569112![]()
kizim burasi da onun topigi niye kiskaniyonSaraaaaaaaaaaaaaaa kız topicine gelsene bacımmmmmmmmmmm![]()
Azerinncim konun çok güzel nerden gelmiş aklına ya![]()
dinlen tabi canım
ben bugün rahatım
harika görünüyor canımbende yapıyorum bundan üzerine kürdanla domates biberde koyuyorum ben
![]()