En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
arkadaşlar bir sorum yarımcı olursanız
küvetteki yapışkan etiket gibi olan şeffaf bantlar nasıl temizlenir
küvet yeni değil ama eskiden kalmış çıkartamadım
var mı bi püf noktası

Çok kolay canım yarım paket margarini bir güzel sür etiketin üstüne. 1 gün beklet. Ertesi gün sil. Tertemiz oluyor. Benim şu an oturduğum ev 14 yıllık. 2 yıl önce taşındık buraya bi baktım klozette etiket duruyor 12 yıldır. Bahsettiğim yöntemle temizledim. En nefret ettiğim şeydir eşyalarda etiketlerin olması. Beyaz eşyalarım gelir gelmz ilk iş etiketleri sökmüştüm.

gunaydin canlar:16:
bi sey sorucam aranizda vestelin her hangi bi urununu ozellikle de bulasik makinesini kullanan var mi:26:
memnunmusunuz:26:
9 programli olanindan almak itiyorum ama fiyati cok makbul geldi diye killandim acikcasi:27:

Eltimin vestel hiç güzel değil. Açıkçası vestelin sadece televizyonu iyidir diye düşünüyordum ki ondan da vazgeçtim zira eltimin tv si de bi acayip. Benim beyaz eşyalarım bosch ve çok ta memnunum. Siemens te çok güzel. Her bütçeye uygun modeli de var. Bulaşık makinesinde 9 programa gerek yok. Benimki 5 programlı ve ben sadece iki programı kullanıyorum. Paranızı boş yere çarçur etmeyin alın bosch un iki programlı makinesini oh mis. Kalan parayla da başka bir ihtiyacınızı giderirsiniz. Sonra da bana dua edersiniz bu önerim için.:1:

Günaydın canım:16:
Benim bulaşık makinam vestel yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum memnunum:34:
Benimki 3 programlı:26:Fiyatları uygun mu şimdi:26::9:
yazdigin icin tesekkur ederim nevo:38:
evet buranin fiytlarina gore baya iyiydi fiyati:27:
iyi fikirmiş bu, sanırım fayans üzerinde kalan hani askılık izleri için de denenebilir. :44:

evlenme arifesindeki bu dertli üye için de fikirlerinizi esirgemeyin arkadaşlar:5:
1. temizliğini kolay yapabilmek için tam boy fırın yeri olduğu halde midi fırın alacağım.(rahatsızlığım nedeniyle eğilemiyorum.) sanırım doğru yoldayım, ne dersiniz?

2. banyo ve mutfak dolaplarının temizliği için (ilk kullanımdan önce) önereceğiniz bir temizlik maddesi var mı? dolapların dışı kırmızı bu arada ama parlak değil mat yüzey gibi maddesi nedir bilmiyorum, rengi gider mi diye de korkuyorum kullanmamam gereken uyaracağınız bir temizlik maddesi var mı?

3. alaturka tuvaleti kullanmayacağımız için dağınıklığı toplasın diye depo gibi kullanmak istiyoruz. Elektrik süpürgesi, merdiven, paspas vileda tarzı şeyleri koymayı düşünüyorum ama wc nin üstünü neyle kapatabilirim? kalın bir tahta kestirsek iş görür mü? deliğe plastik bir şeyler oluyor ondan koyacağız.

:28: başka aman şuna dikkat et dediğiniz şey varsa taşınma öncesi sevinirim. teşekkürler şimdiden...:18:
bence firini buyuk alaydin iyidi:27:sonucta lazim oluyo:26:ama temizlik konusunda haklisin
ilk kez kullanacaksan dolap kirli degildir sadece ilik su ve bulasik deterjaniyla silsen yeter bence:34:
her ihtimale karsi camasir suyu kullanma
3.fikir guzelmis evet ben de olsam tahtayla kapatirdim:21:

tüm kızlar ev işlerine daldı gitti anlaşılan ya da sorularım ağır geldi:27:

daha önce konuşulmuıştur kesin viledadan kurtulup mop olayına geçtiğimiz günü niye tarih atmadık kenara diye hayıflanır dururum, biraz ağır olduğundan kol kası yapıyoruz ama viledanın bir o yana bir bu yana sürüklediği dökülen saçlarımla boğuşmamız bitmişti. hani olur da okuyan olur topiği bir faydam olsun dedim:)
:9::9::9::9::9::9:
Eltimin vestel hiç güzel değil. Açıkçası vestelin sadece televizyonu iyidir diye düşünüyordum ki ondan da vazgeçtim zira eltimin tv si de bi acayip. Benim beyaz eşyalarım bosch ve çok ta memnunum. Siemens te çok güzel. Her bütçeye uygun modeli de var. Bulaşık makinesinde 9 programa gerek yok. Benimki 5 programlı ve ben sadece iki programı kullanıyorum. Paranızı boş yere çarçur etmeyin alın bosch un iki programlı makinesini oh mis. Kalan parayla da başka bir ihtiyacınızı giderirsiniz. Sonra da bana dua edersiniz bu önerim için.:1:

tesekkur ederim canim:38:
vestelden vazgectim zaten:37:
kullanici yorumlari hic iyi degil:26:
satici sepetler ayri ayri calisiyor deyince cezbetmisti acikcasi:27:

yazdigin icin tesekkur ederim nevo:38:
evet buranin fiytlarina gore baya iyiydi fiyati:27:

bence firini buyuk alaydin iyidi:27:sonucta lazim oluyo:26:ama temizlik konusunda haklisin
ilk kez kullanacaksan dolap kirli degildir sadece ilik su ve bulasik deterjaniyla silsen yeter bence:34:
her ihtimale karsi camasir suyu kullanma
3.fikir guzelmis evet ben de olsam tahtayla kapatirdim:21:

:9::9::9::9::9::9:

tesekkur ederim canim:38:
vestelden vazgectim zaten:37:
kullanici yorumlari hic iyi degil:26:
satici sepetler ayri ayri calisiyor deyince cezbetmisti acikcasi:27:

Mutfakta hazir yerken varken ugrasmadan ocakl firin alayim demistim ama magazada egilip de icine ermeye calisinca tamamen vazgectim elim bos uzanirken bile fenaoldum :) bir de kiraciyiz sonraki evde yer olmayabilirdi aslinda.
Once de kiraci vardi icini doluyken de gordum temiss pak insanlardi icini yine bulasik deterjaniyla yapsam yeter sanirim ama disinda yag lekesi var gibiydi konsantre bulasik deterjani mi sursem acep:)):27:

Bir de banyo dolabi icinde hani kafesli gibi kirli sepeti bolumu var oraya kumastan bir sey diktirmeyi dusunuyorum anneme:44: ya da tulden bilemedim cora falan duser hem de dolabın ici yikanmaz oyle de kullanmak icime sinmiyor ya da bos birakip alayim bir plastik kirli sepeti koyayim en iyisi:1:

merhabalar heralde ütüyü seven tek kişi benmişim :1: ama silme işlerinden ister cam ister yer olsun nefret ederim :27::33: ütü yapmanın bana güzel tarafı tv karşısında yapılabilen bir iş olması özellikle pazar günleri çamaşır yıkanmışken her iş bitip ütü kalınca hem oturduğum yerde hem tv izlerken yapabildiğimden olsa gerek hoş bun söyledim ama bir büyük sepet dolusu ütü var :50:

benim başım yer silme ekstra renki kaçan klozetlele başım dertte pis değil sürekli temizliyorum ama bembeyaz parıl parıl beyaz görünmüyor:26: fikri olan var mı :55:

Gunaydin canlar:16:kizlar nerdesiniz benim ev bitti aukur :21:temizlige basladim bile:27:
cok zormus tadilat sonrasi temizlik:26:o kocaman pencerelerin temizligi duvarlar kapilar esyalar yordu beni:37:
her gun bir odayi temizliyorum tek basina:26:annem kizima bakliyor ben esimle evi temizlemeye gidiyorum aksam
kizimin odasiyla mutfagin temizligi bitti:32::32::32:
bu gun kuzenimi cagiricam yatak odasini temizlicez
her yer toz toprak:27:

bi taraftan da kislik hazirliklara basladik yavas yavas birazdan bi kac foto eklicem:21::21:

ZNoN20.jpg

visne kompostosu 10 tane falan yaptik

ydZdAa.jpg

asma yapragi salmurasi 10 kilo falan yaptik

7m3mov.jpg

BX7XMv.jpg

visne ve cilek receli

krdrJW.jpg

kurutulmus defne yapragi

XWRWLk.jpg

erik kompostosu

günaydın kızlar dün kk da gezerken keşfettim bu topiği ve hızımı alamayıp baştan sona okudum:34:aşağı yukarı herkesi tanıyor gibiyim bende yakında ev hanımlarının arasına gebelik izni dolayısıyla katılacak bir hamişim:49:gelsin ev işleri diyecemde nasıl olucak bakalım:44:

günaydınlar :ssz::ssz:

duşakabindeki su ve kireç tarzı izlerden bıktım nasıl kurtulurum.. püf noktası nedir :88::82:

yurtdisinda yasadigim için nerde bulursunuz bilmiyorum ama banyo ürünleri satan magazalarda dusakabin camlarina yapisan yapiskanlardan var desenli desenli.. dis tarafa onlardan yapistirirsaniz hiç belli bile olmuyor bu tarz izler :31:

Söyle bi örnek ekleyim tabi daha çok çesitleride var

$Self_adhesive_Frosted_Window_Sticker.webp

yurtdisinda yasadigim için nerde bulursunuz bilmiyorum ama banyo ürünleri satan magazalarda dusakabin camlarina yapisan yapiskanlardan var desenli desenli.. dis tarafa onlardan yapistirirsaniz hiç belli bile olmuyor bu tarz izler :31:

Söyle bi örnek ekleyim tabi daha çok çesitleride var

Eki Görüntüle 1154477

dışı desenli benim ama iç yüzeyi kötü görüntü. ve daha 1,5 yıllık evliyim.
başka bir çözümü olmalı. yoksa katman katman tabaka olacak:9: elma sirkesi ile sildim. güzel oldu. bir de amyway banyo ürününü temin edeceğim. ondan da övgüler var.:16:teşekkürler :16:

başka bir çözümü olmalı. yoksa katman katman tabaka olacak:9: elma sirkesi ile sildim. güzel oldu. bir de amyway banyo ürününü temin edeceğim. ondan da övgüler var.:16:teşekkürler :16:

Ben de cilit bang sıkıp ovalayarak silmiştim hatta kireç izleri gidip buzlu da olsa camdan dışarısı görününce çok sevinmiştim - ben puslu olmasını buzlu cam olmasına bağlıyordum:26: (ilk defa duşa kabinli evde oturuyorum da ondan) eski kiracı da temizlemeden gitmiş ben napayım:47:
elma sirkesiyle gitti mi kireci? ben cilit bangla tam çıkartamadım az da olsa kalıntısı oldu yılların kiri bir günde çıkmıyor haliyle (sağolsun eski kiracıdan sonra evi adam etcem diye uğraşan benim)

Son düzenleme:

hmm en azindan distan gözükmüyorsa oda iyi :37: ama içine girince insanin içi rahat etmez :34:

evet elma sirkeside iyi fikirdir :31: bende mutfakta kullaniyorum bazen parlatiyor lavaboyu :31:

Ben de cilit bang sıkıp ovalayarak silmiştim hatta kireç izleri gidip buzlu da olsa camdan dışarısı görününce çok sevinmiştim - ben puslu olmasını buzlu cam olmasına bağlıyordum:26: (ilk defa duşa kabinli evde oturuyorum da ondan) eski kiracı da temizlemeden gitmiş ben napayım:47:
elma sirkesiyle gitti mi kireci? ben cilit bangla tam çıkartamadım az da olsa kalıntısı oldu yılların kiri bir günde çıkmıyor haliyle (sağolsun eski kiracıdan sonra evi adam etcem diye uğraşan benim)

cillit bangden sonra elma sirkesi ile deneyin. çıkar.
benim gitti.en azından minimuma indi..
bir de sihirli su ve amyway banyo ürünü diyorlar onlara bakacağım.. sular da kireçli sürekli temizlik istiyor :ssz::ssz:

kimyasal ürünler de nefesim tıkanıyor ya :ssz: yoksa cilit bang turuncu süper.

aman bıktım :27:
ilk kullanımdan önce onlara bir sprey sıkılıyormus. iz bırakmıyormuş sonra .. ya da vazelinle siliniyormuş yeni takıldıgında.

öğrendik ama geç oldu bizim için:31:

Back
X