En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
1P5avA.jpg

P392M9.jpg

glavX5.jpg

GnVW3Z.jpg

P39205.jpg

27AWjA.jpg

7mzW7Y.jpg

Bunlar da şu an için benim evin vahim durumu:17:
temizleyince de eklerim:27:
yatak odasının dağınık seklni eklemegi uygun görmedim açıkçası:26:
Waaaw nekadar guzel olmus eviniz masallah:nazar::nazar: gule gule saglikla oturun insallah...

Kizlar merhaba ,nasilsiniz,hepiniz iyisiniz insallah.
azerincim,evin cok guzel canim,evince mutlulukla huzurla otur insallah.
Ben tatilimi yapip geldim,simdide normal hayat basladi,bu hafta daha asiyorum ev isini,diger islerim bitsin,adam akilli bi duzen oturtmam lazim.

canım evine bayıldım çookk güzel güle güle oturun:16::16::16::16::16:
Teşekkür ederim canım işte maddiyatimizla zevkimizi birlestirdik böyle bi şey çıktı ortaya:42:
ay teşekkür ederim ablam gören gözlerin güzelliği oo :16:
bu aralar burada takılıp iş yapsam iyi olur :9:
Buyur canım her zaman beklerim:38:
Kızlar meraba, ya bugün olumsuz bi olay yasadım. Bzim mutfakta L koltuk takımı var ben mutfağa grdiğimde böyle bi durum olmaz tabi ama yasanms işte koltuğun üzerine salçalı yağ damlamıs ve ne yapsam geciremedim sizce nasıl geçer yardımcı olur musunuz lütfen ? :/
Ooo zor leke:18:kir çöz aspirin beyaz sabun karisimini denedin mi canım:26:
günaydın herkese,

azerinnn güle güle otur iyi günlerin olsun inşallah evinizde.

haftasonu ctesi bebeğimizi kalp atışını duyduk çok mutluyuz.
pazar da temizlik zamanımızdı biraz eşimi de kullanarak yaptık temizliğimizi.

halıları eşime kaldırtıp silkelettim.
her yeri süpürdüm. eşim sildi :1:
oturma odası yatak odası ve balkondaki mobilyaların tozunu aldım.
dış kapımı sildim.
yatak odamın camını sildim.
perdesini yıkayıp astım (uzanmadan).
2 makine çamaşır yıkadım. bir makine beyaz, bir makine renkli.
yatak nevresimlerimi değiştirdim.
çıkanları makineye attım yıkanınca astım.

bir hamile için yeter de artar bile bence :1::1::1:
Teşekkür ederim balim:16:
bebeginin kalp atışını duymuşsun gözün aydın:nazar:aklıma bebegimin kalp atışını duyduğum zaman geldi:14:
Allahım sagsalim buyutmeni nasip etsin inşallah:nazar::nazar:
sorma azerincim seninden aldığım gazlar bile o odaya sokamadı beni.... üvey oda güzel isim....

bu arada evin şahane olmuş güle güle otur inşallah....
Teşekkür ederim betusum daha güzelleri senin olsun :38:
inşallah gelin evinin fotolarini görürüz en kısa zamanda:16:
halılı ve cadılı hali :)) aaaa piss azerin..... çaylı çaylı foto atmış tı tııı tıııı :)) ben gerçi fotoda göremedim ama senden kaçmamış gene... herhalde bir damla bişiii....

bu arada bu ne güzel prenses odası yahu....
He aynen cadili hali:9:
yaw bacim nasil gormessin ahanda şurda sag alt köşede beyaz komidinin üzerinde sari leke:27::9:
zorla pis dedirticem kendime:9:

ben bu sabah raporumu yazdım ama uçtu biliyo musunuz :(
Baga ne tekrar yazaydin:19:
canım evin şahane olmuş güle güle sağlıkla oturun inşallah
bende işe başladım bu arada:21:
sağlığım düzeldi derken şimdide işe başladım
evimin düzeni tamamen değişti:32: alışmak biraz zor olacak sanırım
bende mi bir topik açsam ne:27:
senin müşterileri alırım yanıma:27:
:54:
Teşekkür ederim canım
yeni işin hayırlı olsun:38:ne calisiyon acaba sır değilse:17:
Waaaw nekadar guzel olmus eviniz masallah:nazar::nazar: gule gule saglikla oturun insallah...
Teşekkür ederim balım Allahım içinde bi bebek daha buyutmeyi nasip eder inşallah:14:
Kizlar merhaba ,nasilsiniz,hepiniz iyisiniz insallah.
azerincim,evin cok guzel canim,evince mutlulukla huzurla otur insallah.
Ben tatilimi yapip geldim,simdide normal hayat basladi,bu hafta daha asiyorum ev isini,diger islerim bitsin,adam akilli bi duzen oturtmam lazim.
çok teşekkür ederim royemcim:38:Allahım her kesin gönlüne göre versin
erken cikmishsin tatile:8:senin ufaklık nasıl:nazar:

Evet gelelim rapora
ay rapor dedim de askitom geldi aklıma mide bulantilari bitse de bomba gibi donse aramıza:16::49:

yatak toplandı
ortapiktaki camasirlardan temizler dolaba kirliler sepete yollandi
nevresim takımı degisildi (aslında ilk önce bunu yapmıştım:1:)

kızımın yatağı toplandı
oyuncakları toplandı
oturma odası toplandı
mutfak toplandı

bulasiklar makineye dizildi
diğerleri elde yikandi
ocak
fayans silindi
caydanlik demlik yikandi
tezgah çamaşır suyuyla silindi
dolaplar üstten silindi
masa sandalyeler silindi
çöpler toplandı
çamaşır yikandi

süpürge açıldı
Halılar kaldirilip yerler silindi
toz alındı

wc lavabo ovuldu
ayna silindi
küvet ovuldu
musluklar parlatildi
yemek de hazır:32:

bebeginin kalp atışını duymuşsun gözün aydın:nazar:aklıma bebegimin kalp atışını duyduğum zaman geldi:14:

ben de çok duygulandım kalp atışını duyunca. Amin. sağsalim kucağımıza alacağımız günleri de gösterin Allah'ım.
Darısı tüm isteyenlerin başına.:49:

Hemşom nasılsın canım Azerinim nasıl. ..evinz muhteşem olmuş.hele o minik cadı tam yemelik. ..maşallah. bayadır yazmamışdım..özledim seni:16:

Teşekkür ederim canım işte maddiyatimizla zevkimizi birlestirdik böyle bi şey çıktı ortaya:42:

yaw bacim nasil gormessin ahanda şurda sag alt köşede beyaz komidinin üzerinde sari leke:27::9:

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim balım Allahım içinde bi bebek daha buyutmeyi nasip eder inşallah:14:

o zaman bana görev ver onları yapıyım bayramda manisaya gidicez burda olmıycaz ev temiz olsun bari
enerjim gayet yerinde aama eve gelene kadar yoruluyorum :30:
sen nasılsın ablam iyi misin
senin boncuga öpücükler:54::54::54:

Eylulde evleniyorum insallah, ancak temizlikle ilgili konularda farkli ve kira evi olacagindan aklima takilanlar bitmiyor:(

Nevresimleri kelebek kurutmalikta kolay kurutmayacagimi düşünüyorum. 3 katli kurutmaliklar cikmis ama nette gordum saglamini, dukkandaki cok sallaiyoru. Fiyati 85 tl deger mi degmez mi bilemiyorum. Farkli çözüm bulanlar var mi, petek uzerine koymak disinda?:56:

Biri benimi andı:1: ayyy özlemişim walla burayı nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir azimmm evine bayıldım resmen :nazar:her yer özenle zevkle döşenmiş rabbim mutlulukla huzurla oturmayı nasip eder inşallah:16:

Kayınvalidemler bendeydi 2 aydır yeni yolladım onları mide bulantılarımda çok şükür azaldı:nazar: malum ramazanda geldi hem oruç hem hamişlik biraz zor geçiyo işlerimi akşamdan yapmaya çalışıyorum gerçi iftardan sonra feci uyku basıyo artık ne kadar yapabilirsem bende durumlar böyle valla buraya uzun uzun raporlar yazmayı özledim inşallah o günlerde gelecek:9:

merhaba kızlar iki gündür çok fena hastayım:2: iş miş yapmıyorum

sadece sööyle bi ortalığın dağınıklığını ve yatakları topladım bide çocukların dolabını düzenledim iki bakmayınca altını üstüne getirmişer :2:

Evet gelelim rapora
ay rapor dedim de askitom geldi aklıma mide bulantilari bitse de bomba gibi donse aramıza:16::49:

yatak toplandı
ortapiktaki camasirlardan temizler dolaba kirliler sepete yollandi
nevresim takımı degisildi (aslında ilk önce bunu yapmıştım:1:)

kızımın yatağı toplandı
oyuncakları toplandı
oturma odası toplandı
mutfak toplandı

bulasiklar makineye dizildi
diğerleri elde yikandi
ocak
fayans silindi
caydanlik demlik yikandi
tezgah çamaşır suyuyla silindi
dolaplar üstten silindi
masa sandalyeler silindi
çöpler toplandı
çamaşır yikandi

süpürge açıldı
Halılar kaldirilip yerler silindi
toz alındı

wc lavabo ovuldu
ayna silindi
küvet ovuldu
musluklar parlatildi
yemek de hazır:32:
Allah askina nerden geliyor bu enerji yaaaa.
Saat daha 2 olmadan butun isler bitmis :nazar:
Bende butun gun bir yatak odasi,bir cocuk odasi,bir salon dolanip duruyorum UYUMAK icin:24::24:
Rabbim eennn kisa zamanda tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah:emir_bebek::nazar:

ben de böyle olmak istiyorum :)) evde sürekli gözüm bi yerlere takılıyor "şunu yapmalıyım,bunu silmeliyim" ama organize olamıyorum.. genel tamamda ayrıntılar kalıyor.. bu arada diger konularınızda da çok faydalı bilgiler var,tebrikler.. :)

Teşekkür ederim canım

Sagol canım din gorevlisi olarak ise basladim simdi de kadro bekliyorum

Selam kizlar nasılsınız?Aranıza yeni katılıyorum. Topigin cok guzelmiş azerincim. Kk-a hep hirerim ama bu topiği şimdi fark ettim. İnşallah bundan sonra hep burdayım. Tabi aranıza alırsanız:18::18:

selamlar beybiler,

sabahtan beri küçük odadayım kesecem sonunda kendimi bunalımlardayım.... motive edin beni... yarı belime kadar dağattım odayı toplıcam diye...toplanmııyoo.... önceden iyi kötü istifliydi ama nasıldı hatırlamıyorum..... sabahın 10 undan beri odadan çıkmadııım imdaaaat :))

Kızlar merhaba nasılsınız. Ben iki saatdır şu aspirinli karışımı arıyorum. nasıl yapıyoruz hani koltuklar için olan vardıya o....biriniz yazın lütfennnn

Son düzenleme:
Günaydın beybiler,

dün neleer neleeer yaptım yaziim....

sabah 10 gibi harekete geçtim
- salonu, holüü, yatak odasını, mutfağı süpürdüm sildim
- çamaşırlarımı topladım
- 1 makine çamaşır yıkadım

buraya kadar her şey güzeldi.... sonra küçük odaya girdim....

kuşları kavga döğüş kafeslerine sokmuştum nihayet ortalık tam anlamıyla b.k götürüyodu.....bez dolapların üstüne etmişler peyyy rezalet.... bez dolapların içi kitap dolu....
- önce odanın zeminine ulaşmam gerekti. gereksiz ne varsa hole taşıdım
- güzelce süpürdüm
- halısını kaldırıp sildim
- halıyı yaymadım köşeye rulo olarak taşıdım
- 2 büyük bez dolabın içindeki kitapları çıkardım çıkardıım çıkardııım.... o kadar uzun sürdü ki bu işlem tarifi yok....
- sonra bez dolapların bezlerini çıkardım makinaya attım
- 2 saat onlar dönerken ben bazı şeyleri yerleştirdim
- makine durunca çıkarttım ütülemeye çalıştım ama kumaşı çuval kumaşı gibi bir şey baktım yapışmaya meyilli düşüğe aldım bu seferde hiç etki etmedi velhasıl bi 45 dakka boğuştum ama boşa çaba ne şekil aldı ne bişi... belki üzerine tülbent koyup yapsam olurdu ama çook sonra aklıma geldi malesef...
- bende dedim ütülemeden monte edeyim .... gittim bez dolabın bezlerini geçirdim. azcık havalansınlar kurusunlar diye bekledim....
- işte en karmaşık bölüm bu kitapların hangisi nerde nasıl duruyordu.. teek teeek ayırmaya başladım....saat gece bir oldu artık ne bel kaldı bende ne sırt istifa ettim bende bıraktım salona gidip yattım öylece uyumuşum bi buçukk saat sonra iftara kalktım....... sonra gene yattım ....

soru bu gün benden hayır gelir mi?

ve hala holde bir yığın eşya küçük odada yığılmış kitaplar bla bla bla....

bu akşam misafirde gelecek... misafirden önce evde olup misafir etkisi ile fırtına gibi esmeyi düşünüyorum :)

kendime başarılar diliyorum... Ama varyaaa biterse ömrüm yeterse miss gibi bir odam olacak :)

Günaydın beybiler,

dün neleer neleeer yaptım yaziim....

sabah 10 gibi harekete geçtim
- salonu, holüü, yatak odasını, mutfağı süpürdüm sildim
- çamaşırlarımı topladım
- 1 makine çamaşır yıkadım

buraya kadar her şey güzeldi.... sonra küçük odaya girdim....

kuşları kavga döğüş kafeslerine sokmuştum nihayet ortalık tam anlamıyla b.k götürüyodu.....bez dolapların üstüne etmişler peyyy rezalet.... bez dolapların içi kitap dolu....
- önce odanın zeminine ulaşmam gerekti. gereksiz ne varsa hole taşıdım
- güzelce süpürdüm
- halısını kaldırıp sildim
- halıyı yaymadım köşeye rulo olarak taşıdım
- 2 büyük bez dolabın içindeki kitapları çıkardım çıkardıım çıkardııım.... o kadar uzun sürdü ki bu işlem tarifi yok....
- sonra bez dolapların bezlerini çıkardım makinaya attım
- 2 saat onlar dönerken ben bazı şeyleri yerleştirdim
- makine durunca çıkarttım ütülemeye çalıştım ama kumaşı çuval kumaşı gibi bir şey baktım yapışmaya meyilli düşüğe aldım bu seferde hiç etki etmedi velhasıl bi 45 dakka boğuştum ama boşa çaba ne şekil aldı ne bişi... belki üzerine tülbent koyup yapsam olurdu ama çook sonra aklıma geldi malesef...
- bende dedim ütülemeden monte edeyim .... gittim bez dolabın bezlerini geçirdim. azcık havalansınlar kurusunlar diye bekledim....
- işte en karmaşık bölüm bu kitapların hangisi nerde nasıl duruyordu.. teek teeek ayırmaya başladım....saat gece bir oldu artık ne bel kaldı bende ne sırt istifa ettim bende bıraktım salona gidip yattım öylece uyumuşum bi buçukk saat sonra iftara kalktım....... sonra gene yattım ....

soru bu gün benden hayır gelir mi?

ve hala holde bir yığın eşya küçük odada yığılmış kitaplar bla bla bla....

bu akşam misafirde gelecek... misafirden önce evde olup misafir etkisi ile fırtına gibi esmeyi düşünüyorum :)

kendime başarılar diliyorum... Ama varyaaa biterse ömrüm yeterse miss gibi bir odam olacak :)

ellerine saglııık :) çok yorulmuşsun bugün.. sen böyle yazınca ben ne yaptım diye düşündüm.akşamüstü geldim eve.. hmm.. mutfagı toparladım.bulaşık makinasını boşalttım,salonu toparladım,çamaşır astım.. şimdi yatak odasına geçicem.. :)

Back
X