En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hemşom nasılsın canım Azerinim nasıl. ..evinz muhteşem olmuş.hele o minik cadı tam yemelik. ..maşallah. bayadır yazmamışdım..özledim seni:16:
Teşekkür ederim kuzum Allahım sana da istediğin gibi bi ev dosemegi nasip etsin inşallah:16:
azerin iyi şükür:emir_bebek:senin Cadılar nasıl:1:benim cadı geçen dolapda kaldı zor cikardik:9:
bu arada düşük yapmışsın çok çok geçmiş olsun canım
o zaman bana görev ver onları yapıyım bayramda manisaya gidicez burda olmıycaz ev temiz olsun bari
enerjim gayet yerinde aama eve gelene kadar yoruluyorum :30:
sen nasılsın ablam iyi misin
senin boncuga öpücükler:54::54::54:
Himm ne görev versem acep:26:mutfak dolaplarini içli dişli temizleye bilirsin mesela:46:
Eylulde evleniyorum insallah, ancak temizlikle ilgili konularda farkli ve kira evi olacagindan aklima takilanlar bitmiyor:(

Nevresimleri kelebek kurutmalikta kolay kurutmayacagimi düşünüyorum. 3 katli kurutmaliklar cikmis ama nette gordum saglamini, dukkandaki cok sallaiyoru. Fiyati 85 tl deger mi degmez mi bilemiyorum. Farkli çözüm bulanlar var mi, petek uzerine koymak disinda?:56:
Ikili kurutmalikta da kuruyor canimcim ama o gün fazla çamaşır yıkama nevresim dışında:27:Katla as sonra bi tarafı kuruyunca çevir ıslak tarafı üste gelecek şekilde as hem utulemek derdi de olmaz:34:
Biri benimi andı:1: ayyy özlemişim walla burayı nasılsınız kızlar umarım herkes iyidir azimmm evine bayıldım resmen :nazar:her yer özenle zevkle döşenmiş rabbim mutlulukla huzurla oturmayı nasip eder inşallah:16:

Kayınvalidemler bendeydi 2 aydır yeni yolladım onları mide bulantılarımda çok şükür azaldı:nazar: malum ramazanda geldi hem oruç hem hamişlik biraz zor geçiyo işlerimi akşamdan yapmaya çalışıyorum gerçi iftardan sonra feci uyku basıyo artık ne kadar yapabilirsem bende durumlar böyle valla buraya uzun uzun raporlar yazmayı özledim inşallah o günlerde gelecek:9:
Ay ay ay prenses annesi gelmiş:16özledim valla raporlarini askos:38:gobus çıktı mı gobus:49:
merhaba kızlar iki gündür çok fena hastayım:2: iş miş yapmıyorum

sadece sööyle bi ortalığın dağınıklığını ve yatakları topladım bide çocukların dolabını düzenledim iki bakmayınca altını üstüne getirmişer :2:
Anaa nazarima geldi kız:1:çok geçmiş olsun canım:38:
Allah askina nerden geliyor bu enerji yaaaa.
Saat daha 2 olmadan butun isler bitmis :nazar:
Bende butun gun bir yatak odasi,bir cocuk odasi,bir salon dolanip duruyorum UYUMAK icin:24::24:
Rabbim eennn kisa zamanda tekrar evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah:emir_bebek::nazar:
Teşekkür ederim balım inşallah ya:31:
bak geçen kronometre tutup yaptim islerimi diğer topige yazdım buraya da eklerim:21:
ben de böyle olmak istiyorum :)) evde sürekli gözüm bi yerlere takılıyor "şunu yapmalıyım,bunu silmeliyim" ama organize olamıyorum.. genel tamamda ayrıntılar kalıyor.. bu arada diger konularınızda da çok faydalı bilgiler var,tebrikler.. :)
Hah ertelemicen iste canım gözüne ne takildiysa usenmeyip hemen kalkıp yapacaksın:34:zamanla oturtucaksin rayına:46:
Sagol canım din gorevlisi olarak ise basladim simdi de kadro bekliyorum
Ay ne güzel tekrar Tebrikler canım:38:
Selam kizlar nasılsınız?Aranıza yeni katılıyorum. Topigin cok guzelmiş azerincim. Kk-a hep hirerim ama bu topiği şimdi fark ettim. İnşallah bundan sonra hep burdayım. Tabi aranıza alırsanız:18::18:
Aaa hoşgeldin canım hemserim gelmiş:38:yaş kaç çocuk var mı:26:
selamlar beybiler,

sabahtan beri küçük odadayım kesecem sonunda kendimi bunalımlardayım.... motive edin beni... yarı belime kadar dağattım odayı toplıcam diye...toplanmııyoo.... önceden iyi kötü istifliydi ama nasıldı hatırlamıyorum..... sabahın 10 undan beri odadan çıkmadııım imdaaaat :))
:9:betus ve guccuk odanın maceraları:9:
Kızlar merhaba nasılsınız. Ben iki saatdır şu aspirinli karışımı arıyorum. nasıl yapıyoruz hani koltuklar için olan vardıya o....biriniz yazın lütfennnn
Geç olmuş ama yazayım canım:1:aspirin kir çöz beyaz sabun eşit miktarda karistir sil:34:
Günaydın beybiler,

dün neleer neleeer yaptım yaziim....

sabah 10 gibi harekete geçtim
- salonu, holüü, yatak odasını, mutfağı süpürdüm sildim
- çamaşırlarımı topladım
- 1 makine çamaşır yıkadım

buraya kadar her şey güzeldi.... sonra küçük odaya girdim....

kuşları kavga döğüş kafeslerine sokmuştum nihayet ortalık tam anlamıyla b.k götürüyodu.....bez dolapların üstüne etmişler peyyy rezalet.... bez dolapların içi kitap dolu....
- önce odanın zeminine ulaşmam gerekti. gereksiz ne varsa hole taşıdım
- güzelce süpürdüm
- halısını kaldırıp sildim
- halıyı yaymadım köşeye rulo olarak taşıdım
- 2 büyük bez dolabın içindeki kitapları çıkardım çıkardıım çıkardııım.... o kadar uzun sürdü ki bu işlem tarifi yok....
- sonra bez dolapların bezlerini çıkardım makinaya attım
- 2 saat onlar dönerken ben bazı şeyleri yerleştirdim
- makine durunca çıkarttım ütülemeye çalıştım ama kumaşı çuval kumaşı gibi bir şey baktım yapışmaya meyilli düşüğe aldım bu seferde hiç etki etmedi velhasıl bi 45 dakka boğuştum ama boşa çaba ne şekil aldı ne bişi... belki üzerine tülbent koyup yapsam olurdu ama çook sonra aklıma geldi malesef...
- bende dedim ütülemeden monte edeyim .... gittim bez dolabın bezlerini geçirdim. azcık havalansınlar kurusunlar diye bekledim....
- işte en karmaşık bölüm bu kitapların hangisi nerde nasıl duruyordu.. teek teeek ayırmaya başladım....saat gece bir oldu artık ne bel kaldı bende ne sırt istifa ettim bende bıraktım salona gidip yattım öylece uyumuşum bi buçukk saat sonra iftara kalktım....... sonra gene yattım ....

soru bu gün benden hayır gelir mi?

ve hala holde bir yığın eşya küçük odada yığılmış kitaplar bla bla bla....

bu akşam misafirde gelecek... misafirden önce evde olup misafir etkisi ile fırtına gibi esmeyi düşünüyorum :)

kendime başarılar diliyorum... Ama varyaaa biterse ömrüm yeterse miss gibi bir odam olacak :)
Ellerine sağlık betus:38:guccuk odayı kuşlara kirala en iyisi sen:9:
ellerine saglııık :) çok yorulmuşsun bugün.. sen böyle yazınca ben ne yaptım diye düşündüm.akşamüstü geldim eve.. hmm.. mutfagı toparladım.bulaşık makinasını boşalttım,salonu toparladım,çamaşır astım.. şimdi yatak odasına geçicem.. :)
Ellerine sağlık canım daha ne olsun:16:

Yatak odasının düzenlenmesi(kirliler sepete temizler dolaba), yatagin toplanması-05:51
Çocuk odasının düzenlenmesi( oyuncaklarin toplanması, kirliler sepete, temizler dolaba), yatağın toplanması-02:46
Salonun toplanması(ortaliktaki eşyaları toplamak ve masadaki bardaklari falan kaldırmak)-02:38
Mutfağı toplamak(bulasiklari makineye dizmek, elde yikanacaklari yıkamak, ocağı ovmak, fayanslari ve aspiratoru silmek, tezgahı ciflemek, masa sandalyeleri silmek, çöpleri toplamak, lavaboyu çamaşır suyuyla yıkamak, beyaz eşyaları silmek,dolaplarin el lekelerini alt dolaplarin kapaklarını silmek, caydanlik ve demligi yıkamak)-40:18
Balkonu silmek(yıkamak değil. Uzunluk 4 metre)-04:40
Supurmek (halıları supurup kaldırmak yeri supurmek.kanepeyi supurmek)-34:36
Silmek(viledayla)-17:09
Toz almak(masa sandalye. Tv. Tv ünitesi. Ayna.aynanin önünde şu fotoğrafları koyduğumuz dolap. 2 vitrin. Çocuk yatağının başı. Komidin.kizimin kitapligi.calisma masası. Gardropu. Aynası. Masa ve sandalyesi. Yatak basi.2 komidin.ayna.tuvalet masası. Gardrop ve kocaman aynası. Mutfaktaki tv. 5 pencere önünün silinmesi ayakkabilik ve aynası) 26:50
Banyo(kuvetin.lavabonun.wc nin içli disli cifle çamaşır suyuyla yikanip durulanmasi. Kirlilerin kaldırılması. Aynanın aksesuarların silinmesi. Alt kısım fayanslarin silinmesi. Musluklarin parlatilmasi.yerin çamaşır suyuyla silinip durulanmasi. Havlunun degisilmesi)-26:06
Çamaşır asmak(1 makine)-05:59
Çamaşır toplamak-01:39

Geçen islerimi kronometre tutup yaptım bunlar da dakikaları buyurun bakem:42:inşallah motive ede bilirim sizi:1:

Yatak odasının düzenlenmesi(kirliler sepete temizler dolaba), yatagin toplanması-05:51
Çocuk odasının düzenlenmesi( oyuncaklarin toplanması, kirliler sepete, temizler dolaba), yatağın toplanması-02:46
Salonun toplanması(ortaliktaki eşyaları toplamak ve masadaki bardaklari falan kaldırmak)-02:38
Mutfağı toplamak(bulasiklari makineye dizmek, elde yikanacaklari yıkamak, ocağı ovmak, fayanslari ve aspiratoru silmek, tezgahı ciflemek, masa sandalyeleri silmek, çöpleri toplamak, lavaboyu çamaşır suyuyla yıkamak, beyaz eşyaları silmek,dolaplarin el lekelerini alt dolaplarin kapaklarını silmek, caydanlik ve demligi yıkamak)-40:18
Balkonu silmek(yıkamak değil. Uzunluk 4 metre)-04:40
Supurmek (halıları supurup kaldırmak yeri supurmek.kanepeyi supurmek)-34:36
Silmek(viledayla)-17:09
Toz almak(masa sandalye. Tv. Tv ünitesi. Ayna.aynanin önünde şu fotoğrafları koyduğumuz dolap. 2 vitrin. Çocuk yatağının başı. Komidin.kizimin kitapligi.calisma masası. Gardropu. Aynası. Masa ve sandalyesi. Yatak basi.2 komidin.ayna.tuvalet masası. Gardrop ve kocaman aynası. Mutfaktaki tv. 5 pencere önünün silinmesi ayakkabilik ve aynası) 26:50
Banyo(kuvetin.lavabonun.wc nin içli disli cifle çamaşır suyuyla yikanip durulanmasi. Kirlilerin kaldırılması. Aynanın aksesuarların silinmesi. Alt kısım fayanslarin silinmesi. Musluklarin parlatilmasi.yerin çamaşır suyuyla silinip durulanmasi. Havlunun degisilmesi)-26:06
Çamaşır asmak(1 makine)-05:59

Geçen islerimi kronometre tutup yaptım bunlar da dakikaları buyurun bakem:42:inşallah motive ede bilirim sizi:1:

Kiziiiim valla korkulur sende hee:18::18:

Teşekkür ederim kuzum Allahım sana da istediğin gibi bi ev dosemegi nasip etsin inşallah:16:
azerin iyi şükür:emir_bebek:senin Cadılar nasıl:1:benim cadı geçen dolapda kaldı zor cikardik:9:
bu arada düşük yapmışsın çok çok geçmiş olsun canım

Himm ne görev versem acep:26:mutfak dolaplarini içli dişli temizleye bilirsin mesela:46:

Ikili kurutmalikta da kuruyor canimcim ama o gün fazla çamaşır yıkama nevresim dışında:27:Katla as sonra bi tarafı kuruyunca çevir ıslak tarafı üste gelecek şekilde as hem utulemek derdi de olmaz:34:

Ay ay ay prenses annesi gelmiş:16özledim valla raporlarini askos:38:gobus çıktı mı gobus:49:

Anaa nazarima geldi kız:1:çok geçmiş olsun canım:38:

Teşekkür ederim balım inşallah ya:31:
bak geçen kronometre tutup yaptim islerimi diğer topige yazdım buraya da eklerim:21:

Hah ertelemicen iste canım gözüne ne takildiysa usenmeyip hemen kalkıp yapacaksın:34:zamanla oturtucaksin rayına:46:

Ay ne güzel tekrar Tebrikler canım:38:

Aaa hoşgeldin canım hemserim gelmiş:38:yaş kaç çocuk var mı:26:

Geç olmuş ama yazayım canım:1:aspirin kir çöz beyaz sabun eşit miktarda karistir sil:34:

Ellerine sağlık canım daha ne olsun:16:
Hoşbulduk canım. Yaşım 26. 5 aylık bir oğlum var. Baküde yaşıyorum. İsmini görünce anladım azeri olduğunu. Ben de katılıyım dedim. :1: hem topiğin çok güzelmiş. Bir az geç fark etmişim. Maraqlı topıkdir( bu da azerice oldu):1:

Hoşbulduk canım. Yaşım 26. 5 aylık bir oğlum var. Baküde yaşıyorum. İsmini görünce anladım azeri olduğunu. Ben de katılıyım dedim. :1: hem topiğin çok güzelmiş. Bir az geç fark etmişim. Maraqlı topıkdir( bu da azerice oldu):1:

Ay Allah saxlasin menim de 4 yaşında qizim var:emir_bebek:azeriler her yerde tapmalidi da birbirini:1:men de sirvanda yasiyiram yaş 23:16:

Benim bu gün hiç iş göresim yok. Öylece oturup kalmışım. Hava da serin aslında ama bi türlü işe odaklanamıyorum. :44::44:

estagfurullah bacim ne haddime seninle yaris yapmak,kimse bu konuda yarisamaz seninle :19::19:
peeeh hemen de geri adım attı:19:dedim belki motive falan olursun senin için çürümüş bacim:27:

Mu
Benim bu gün hiç iş göresim yok. Öylece oturup kalmışım. Hava da serin aslında ama bi türlü işe odaklanamıyorum. :44::44:

Hadi kalk bakiyim bu topikte uyusuk hatun istemiyorum:1:

peeeh hemen de geri adım attı:19:dedim belki motive falan olursun senin için çürümüş bacim:27:

Mu

Hadi kalk bakiyim bu topikte uyusuk hatun istemiyorum:1:

Kalkiyim bari. Aslında sabahtan beri bi şeyler yaptım
Bebeğimi yedirdim, uyuttum, altını filan temizledim
Kocacığıma kahvaltı hazırladım. İşe gitdi
Yatakları topladım
Bulaşıkları elde yıkadım.
Ortalığı toparladım
Şimdi dolma yapacam. Yaprak dolmadı( azeri usulu). Beklerim kızlar. Çok güzel oluyo dolmam:nazar::nazar::9:

Kalkiyim bari. Aslında sabahtan beri bi şeyler yaptım
Bebeğimi yedirdim, uyuttum, altını filan temizledim
Kocacığıma kahvaltı hazırladım. İşe gitdi
Yatakları topladım
Bulaşıkları elde yıkadım.
Ortalığı toparladım
Şimdi dolma yapacam. Yaprak dolmadı( azeri usulu). Beklerim kızlar. Çok güzel oluyo dolmam:nazar::nazar::9:
E daha ne yapican ben de öyle boş boş oturuyorsun sandım:1:ben de dün dolma yaptım:9:sen benim yemek topigimi gördün mü leyla:34:
Kendimce titizimdir. Derli topluyum. Yemek yapmayı çok severim. Yemeklerimi her kes çok sever:56:

E Türk kadını temizdir her daim:16:

ellerine saglııık :) çok yorulmuşsun bugün.. sen böyle yazınca ben ne yaptım diye düşündüm.akşamüstü geldim eve.. hmm.. mutfagı toparladım.bulaşık makinasını boşalttım,salonu toparladım,çamaşır astım.. şimdi yatak odasına geçicem.. :)

kolay gelsiiin....

guccuk odayı yedirmeyiz....

......................

oyyy bir de kronometre tutmuş.... kız biraz sal kendini relax ol... sana yetişcez diye burda motoru yakcaz bee :)

Günaydın beybiler,

Yanıyor valla heryer..... Ne sıcaaaaak soyuncam az sonra :)

Dün işten uçarak çıktım ama genede geç çıktım eve gittim hemen holdekileri guccuk odaya tıkı tıkı verdim malum misafir gelecek.... kapısını çektim bir ohhh dedim. iyiki kapıyı icat etmişler :)

sonra mutfağa geçtim bulaşıklarım vardı onları yıkadım
yemeğimi hazırladım hemencik
salona geçtim gene salonda yatmış olduğum içiin koltuk örtülerini düzelttim battaniyemi yerine koydum masamı sildim odamı havalandırdım...
masamı hazırladım hooop misafirim geldi
yedik içtik yemeklerden 10 puan aldım :))) puan alana kadar nasıl olmuş diye sormayaydım eyiydi :))) delirtirim uleyn....
gene bulaşık çıktı bulaşığımı yıkadım tezgahı sildim masayı topladım
sonra birimiz bir koltuğa birimiz bir koltuğa serilip film izlerkene uyumuşuuz :)
film neydi hiiç hatırlamıyorum muhtemelen ben hemen uyudum :)) ben yatay konuma geçince otomatikman uyuyorum zaten :)

bu akşam gidiciğim guccuk odaylan boğuşacağım gene malum zaten toplamayı bitiememiştim bir de hole çıkardıkları geri tıkınca iyice karıştı.... şu odayı görmemek için eve gidesim gelmiyo... sonraki günler fulll doluyum ondan kelli bu gün biticek bu oda.... bir de yorgunum kiiii başım ağrıyo uykum var....... öfff kendimden bıktım ben yaa :)

bak dolma demişler canım çekti haaa... hafta sonuna bende dolma mı yapsam acep.... çok uğraştırıyo bee....

Back
X