En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba bebekler:1:
hemserimin sesi duydum bi bakam dedim:1:cok yoğunum bu gün yarına yatılı misafirim var şehir dışından evi kirkliyordum:9:şimdi de yemekleri hazırlıyorum:21:kusura bakmayın alıntı yapamıyorum:26:yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:38:
dilvin bebekim o dolapları temiz istiyorum o kadar:20::9:
fatihpepe çok geçmiş olsun kuzum ya bi kurtulamadin şu illetden:26:
askos bi göbek fotosu isterik:49::27:
hemserim nasıl geçti doğum günü:12:
başka unuttuğum olduysa affola:17:

hoşbuldum canımm:3::3::3: kolay gelsinn:16::16::16:

Günaydın miss kokulu hanımlar. :3::3:

ben 2 aylık hamileyim ve evime badana yaptırmayı düşünüyorum.

sizlere soracağım soru ise şu: siz badana yaptırdıktan sonra temizliğe nereden başladınız? her şeyin yıkanması gerekiyor o kadar eşya yıkanacak kuruyacak müthiş uzun bir zaman lazım gibi düşünüyorum. yaptıranlar altından nasıl kalktınız?

ben normalde eve hakim olamıyorken badana temizliğinin altından kalkabilir miyim acaba? düşünmeden edemiyorum.

bir akıl verirseniz memnun olurum.

Günaydın miss kokulu hanımlar. :3::3:

ben 2 aylık hamileyim ve evime badana yaptırmayı düşünüyorum.

sizlere soracağım soru ise şu: siz badana yaptırdıktan sonra temizliğe nereden başladınız? her şeyin yıkanması gerekiyor o kadar eşya yıkanacak kuruyacak müthiş uzun bir zaman lazım gibi düşünüyorum. yaptıranlar altından nasıl kalktınız?

ben normalde eve hakim olamıyorken badana temizliğinin altından kalkabilir miyim acaba? düşünmeden edemiyorum.

bir akıl verirseniz memnun olurum.

Bebisini saglikla kucagina alirsin insallah:nazar::emir_bebek::nazar:
Butun esyalar derken? Yorgan falansa kullanmadiklarini havalandir kaldir ben oyle yapmistim.kiyafetleride yikamadim :))
Mutfak esyalarinida yavas yavas yaparsin.
Azerinn simdi sana guzel bir siralama yapar:))

Bebisini saglikla kucagina alirsin insallah:nazar::emir_bebek::nazar:
Butun esyalar derken? Yorgan falansa kullanmadiklarini havalandir kaldir ben oyle yapmistim.kiyafetleride yikamadim :))
Mutfak esyalarinida yavas yavas yaparsin.
Azerinn simdi sana guzel bir siralama yapar:))

evet o deneyimli bu konuda. daha yeni taşındı. badana da bir nevi taşınmak gibi bir şey. o kadar çok dağılıyor ki ev. şimdi annem kendi evine badana yaptırdı evi görmeyin. kadıncağız çalışıyor bir de. nasıl başa çıkacak bilmiyorum. keşke yardım etme zamanım olsa da gitsem kadıncağıza.

mrb kızlarrr. ya benim yine hiç bi şey yapasım yok. ramazandan dolayı mı diycem düşünüyorum ama yooook her zamanki halim:37::37::37::37:
ev işler yatıyo ben yatıyorum, nette geziyorum ancak yahu:36::36::36::36::36:

yapmam gerekipte yapmadığım işler:
-ev süpürülecek
-pazar alışverişi yapılacak
-yatakodası toplanacak, çarşafı değişecek
ocak silinecek
yemek yapılacak.
-biraz kurabiye, tatlı falan yapmam lazım kaç gündür aklımda, hafta sonu geliyo kociş sever
-veee kendime biraz bakmalıyım, çk paspalım bu sıralar

mrb kızlarrr. ya benim yine hiç bi şey yapasım yok. ramazandan dolayı mı diycem düşünüyorum ama yooook her zamanki halim:37::37::37::37:
ev işler yatıyo ben yatıyorum, nette geziyorum ancak yahu:36::36::36::36::36:

yapmam gerekipte yapmadığım işler:
-ev süpürülecek
-pazar alışverişi yapılacak
-yatakodası toplanacak, çarşafı değişecek
ocak silinecek
yemek yapılacak.
-biraz kurabiye, tatlı falan yapmam lazım kaç gündür aklımda, hafta sonu geliyo kociş sever
-veee kendime biraz bakmalıyım, çk paspalım bu sıralar

Bende erken ciktim bugun isten ama hic istek yok ev fena durumda.

supurup silmek toz almak lazim
camasir katlanacak utu de var.
mutfak islerim var yemek te yapilacak.

off off

Valla oyle bacim.30yas sendromu yasiyorum(yas28) :)
Sabahki msj lari hastaneden yazdim.gogusumde bi r enfoksiyon var tam 1senedir gecmedi :(( ictigim kortizonlardan sisiyorum coook mutsuzum bu konuda :19:
Sen bence beni bu konuda motive et curuk elma gibiyim:27::27:

300 yaş sendromu ne yaaa.... ben 32.5 oldum.... peehhh.... artık saymasak mı napsak...

sooyun soooyun soooyun:27::27:

e madem talep var :)))

Bakın bakın da ibret alın:52::52:yirim ben bunu ya:52::52::52:
betus bu kuzuyu sana yardıma yollicam:52:
EQlW8Z.jpg

istiyoruum hemen bu gün başlasın işe :))

Betus ben bundan önceki hayatimda temizlikciydim herhalde:27::9:

valla onu bunu bilmem bütünü psikolojimi bozuyosun :)) iki satır kanepede totomu devireyim diyom ayyy azerin olsa kızardı bana diyorum :))

Selam beybiler,

valla günler su gibi akıp gidiyor.... küççük odamdan bıktınız siz de biliyorum ama ben halen o odayı halledemedim...

Çok şükür kitapları bir güzel yerleştirdim hobi malzemeleri binlerce kırmızı kalem ve diğer kırtasiye malezemeleri -- bu da benim saplantım kırmızı kalem gördüm mü dayanamıyorum alıyorum evde kırmızı kalem ordum var -- ufak notların yazılı olduğu kağıtlar , tamirat malzemeleri, biçki dikiş malzemeleri, yumaklar hepsi bir güzel ayrıştırılıp yeni aldığım plasitk dolabıma yerleştirildi. Süper iş gördü valla...

Şimdi kala işlerim

İftara kadar ;
- iki battaniyemin yıkanması lazım birini bu akşam atayım makinaya.... şartlara göre diğerinide atabilirim. yani çamaşırlıktakiler kurumuşsa iki tanelik yerim olur. Muhtemelen de kurumuştur gari...
- kurumuş çamaşırlar katlanacak....
- patates soyulup doğranacak fırında patetes yapılacak tembel işi..... irmik tatlısı yapılacak.... canım sütlü tatlı istiyo kaç gündür.... yiyeyimde kurtulayım barii...
- banyoyu çamaşır suyuyla fırçalayıp bırakmıştım bir durularım...

bunları hallettikten sonra küçük odaya dalıcam gene ;
- küçük odada iki büyük koli var tıklım tıkış içleri onlar bir boşaltılacak , ayrıştırılacak tekrar yerleştirilecek... deli işi...
- orda yıkanması gereken bir kaç kapkaçak var onlar temizlenecek
burda iki satır gibi görünsede eve gittim bin tane hikayesine dönüyor...

iftardan sonra
- mutfak dolapları boşaltılacak
- mutfak dolapları silinecek --- mi acaba görücez ---

Selam hatunlar sıcaklar bastırdı Ramazan bir yandan benden hiç ıs yapacak hal yok mıy mıy iş yapıyorum 3-4 gündür yatak odasını temizliyorum
bütün dolaplar boşaltılıp içlerindeki örtüler yıkandı
Çekmeceler raflar silindi düzenlendi fazlalıklar verildi
Gardrop üstündeki kullanmadığım yorganlar havalandırıldi hurcları yıkandı kaldırıldı
Misafir battaniyesi ve yastıkları yıkandı kaldırıldı
Yatak ortumumyıkafım kaldırdım yazın kullanmıyorum
Yarın aksama da iftara misafirlerim var şimdi evi silipösüpürmem lazım ama kalamadım bir türlü
Dedim topiğe bakıyım belki gaza gelirim lakin geldiyse şimdi popumu kaldırıp başlıyorum hadi bakalım bna kolay gelsin öptüm sizi neler yaptım aksama yazarım soz.....

Günaydın beybiler,

Dün eve gittim bulaşıklarımı yıkadım... yemek bile yapmadım.... dün dediklerimide yapmadım.... sadece irmik tatlısı yaptım hiç tatlı olmamış :) artı çok koyu hatta bildiğin hamur kıvamında olmuş :( becerememişim yani... Olsun napalım....bir de misafir geldi çirkin tatlımdan yedirdim :)) yaşasın kötülük.... dalga geçti benimle...

Şimdik bu akşam;

- koltuk örtüleri yıkanacak
- yatak çarşafı yıkanacak
- bir tanede battaniye yıkanacak
- kurumuş çamaşırlar toplanacak
- bunlar dönerkene ev süpürülecek
- halılar kaldırılacak
- yerler silinecek
- yemek hazırlanacak (fırında tavuk olabilir tembel işi)
- bu işlerden sonra yerler kurur iken makinedeki koltuk örtülerini asarım battaniyeyi koyarım
- sonra geçer bulaşıklarımı yıkarım mutfağı bir toparlarım

iftardan sonra da mutfak dolaplarını boşaltıp bir silerim inşallah..........

yarın için izin aldım....küüçük odayı toplıcam diye... camlar silinecek perdeler yıkanacak cak cak ta cak cak...... balkonlar yıknacak....

Back
X