En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba güzel bayanlar,

İşten izin aldım bu gün temizlik yapabilmek için zira ramazanda ne yapsamda toparlanamadı ev... bir pazar gğnğ de hiç bir şeye yetmiyor.... mutfak falan iyice zıvanadan çıkmıştı....

- çöpler atıldı
- kuş kafesleri temizlendi..... yemler sular yenilendi....
- Salon süpürüldü silindi
- hol süpürüldü silindi
- mutfak süpürüldü silindi
- mutfak dolapları boşaltıldı içli dışlı çamaşır suyuyla silindi....kuruduktan sonra gene yerleştirildi
- tezgah silindi bulaşıklık yıkandı
- bulaşık ha bire çıkartılıp yıkandı....

havada sanırım 1500 derece... her yer temiz oldu ben leş gibi oldum..... akşama da banyoya girip bir banyo yapıp banyoyuda şööyle bir temizlerim....

ayy çok yorulduuum.... bittim ben yatsam uyurum sıfırım.......öööffff ben gidiyom işe devam........

camları silecektim ama sanırım yağmur geliyor.... artık haftaya kalır... yada yarın hava güzel olursa hallederim....

Son düzenleme:
Merhaba güzel bayanlar,

İşten izin aldım bu gün temizlik yapabilmek için zira ramazanda ne yapsamda toparlanamadı ev... bir pazar gğnğ de hiç bir şeye yetmiyor.... mutfak falan iyice zıvanadan çıkmıştı....

- çöpler atıldı
- hol süpürüldü silindi
- mutfak dolapları boşaltıldı içli dışlı çamaşır suyuyla silindi....kuruduktan sonra gene yerleştirildi

havada sanırım 1500 derece... her yer temiz oldu ben leş gibi oldum..... akşama da banyoya girip bir banyo yapıp banyoyuda şööyle bir temizlerim....

ayy çok yorulduuum.... bittim ben yatsam uyurum sıfırım.......öööffff ben gidiyom işe devam........

camları silecektim ama sanırım yağmur geliyor.... artık haftaya kalır... yada yarın hava güzel olursa hallederim....
Heeeyyy masallah:nazar::nazar:
Benim enerjim gercekten hiic yok ramazanin yanisira kullandigim ilacinda etkisi fazla :(( gecen gun icmeyi unutmusum enerjim bayagi yerindeydi :/
Bacim sen birde rejim yapiyordun galiba bir ara devam mi? Nasil gidiyor?
Benimde yapmam lazim ama yapamiyorum.sadece 9bitkili cay ve yesil kahve:27: iciyorum
Yine bu ilaclardan iyice sismistim ama bu caylarla bayagi odem attim galiba :))

Selam kızlarr aksama yazarım demiştim ama ben aksam hastalandım cok kötü sıtma tuttu sıcak havada üstümde battaniye attım herhalde iş yaparken terlerim su içtim ceyranda kaldım ertesi gun tabi doktorluk oldum bir iğne vurdu bide antibiyotik verdi şimdi daha iyiyim cok şükür bide o akşamına misafirlerim vardı mecbur iptal emedim yeğenim geldi biraz yardıma da cok şükür misafirlerimi ağırladım Ogün neler yaptım banyo, mutfak ü, hol cocuk odası silindi supuruldu toz alındı salonum temizdi Allah'tan kapısı kapalı durur.

Bugun neler yaptım çarşaflarımı değiştirdim çıkanları yıkadım
Mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşaltım kirliler vardı onları yerleştirdim
Tezgahı sildim lavaboyu ovdum
Bir makine beyaz çamaşırlar yıkandı asıldı
Banyonun yerleri klozet lavabo temizlendi
Çöpler atıldı

Şimdi biraz miskinlik yapıyorum....

Merhaba. Nasılsın? Misafirlik insanı yoruyo tabi. Ama geleni de en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bana misafir geldiyinde affedersin popomu yere koyamıyorum:1::1::1: tabi onlar gittikten sonra hiç koyamıyorum:1::1:
:9::9:bi de misafirin gönlü hoş olsun sıkılmasin diye habire konuşuyorum çenem ağrıyo:9::9:bi de misafir pek konuskan değilse yandin o zaman:27::9:eşim diyo ki uyurken bunlar niye konuşmuyor yahu yalandan gülmekten bıktım:52::9:
bi kişi bile gelse aynı etkiyi yaratıyo yeminle.... Kolay gelsin bacım........yardır işler seni bekler...
Yardirdim valla betusum:52:
Merhaba güzel bayanlar,

- çöpler atıldı
- hol süpürüldü silindi

Vay be betus muhtesemsin boğazım düğümlendi yeminlen gözlerim doldu gurur duydum senle, :53::38::9::9:
Bu arada yaseminden hic ses cikmiyor nerelerdeki acabaa:26:
Aynen ya nerelerde acaba:26:
Günaydın miss kokulu hanımlar. :3::3:

ben 2 aylık hamileyim ve evime badana yaptırmayı düşünüyorum.

sizlere soracağım soru ise şu: siz badana yaptırdıktan sonra temizliğe nereden başladınız? her şeyin yıkanması gerekiyor o kadar eşya yıkanacak kuruyacak müthiş uzun bir zaman lazım gibi düşünüyorum. yaptıranlar altından nasıl kalktınız?

ben normalde eve hakim olamıyorken badana temizliğinin altından kalkabilir miyim acaba? düşünmeden edemiyorum.

bir akıl verirseniz memnun olurum.
Bence yardimci çağır canım yoksa hamile hamile işin zor:18:
Hayır yapıcam diyosan da önce yatak odasi sonra oturma odası koridor mutfak ve banyoyla bitir derim ben:34:
Sana depresyondayim 30yaş sendromu yasiyorum demedim mi? Niye teselli etmiyorsun beni heee
Zaten hastanelerde surunuyorum tıp caresiz kaldi bana :))
Yaw 30 yaş ne ki peeeeh:19:senin gibi taş hatunu bi hastalık yikarsa ben oleyim o zaman:27::9::9:
mrb kızlarrr. ya benim yine hiç bi şey yapasım yok. ramazandan dolayı mı diycem düşünüyorum ama yooook her zamanki halim:37::37::37::37:
ev işler yatıyo ben yatıyorum, nette geziyorum ancak yahu:36::36::36::36::36:

yapmam gerekipte yapmadığım işler:
-ev süpürülecek
-pazar alışverişi yapılacak
-yatakodası toplanacak, çarşafı değişecek
ocak silinecek
yemek yapılacak.
-biraz kurabiye, tatlı falan yapmam lazım kaç gündür aklımda, hafta sonu geliyo kociş sever
-veee kendime biraz bakmalıyım, çk paspalım bu sıralar
Yaptın mı bari bacim:27:
Selam kızlarr aksama yazarım demiştim ama ben aksam hastalandım cok kötü sıtma tuttu sıcak havada üstümde battaniye attım herhalde iş yaparken terlerim su içtim ceyranda kaldım ertesi gun tabi doktorluk oldum bir iğne vurdu bide antibiyotik verdi şimdi daha iyiyim cok şükür bide o akşamına misafirlerim vardı mecbur iptal emedim yeğenim geldi biraz yardıma da cok şükür misafirlerimi ağırladım Ogün neler yaptım banyo, mutfak ü, hol cocuk odası silindi supuruldu toz alındı salonum temizdi Allah'tan kapısı kapalı durur.

Mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşaltım kirliler vardı onları yerleştirdim
Çöpler atıldı

Areser abla bravo valla her zaman formundasin eee deneyimli kadinsin ne de olsa:38:kadın hasta hasta misafir ağırlıyor yahu:46:

:9::9:bi de misafirin gönlü hoş olsun sıkılmasin diye habire konuşuyorum çenem ağrıyo:9::9:bi de misafir pek konuskan değilse yandin o zaman:27::9:eşim diyo ki uyurken bunlar niye konuşmuyor yahu yalandan gülmekten bıktım:52::9:

Yardirdim valla betusum:52:

Vay be betus muhtesemsin boğazım düğümlendi yeminlen gözlerim doldu gurur duydum senle, :53::38::9::9:

yaaa benimde gözlerim doluyoo........ bütün ayarımı bozdun azerin sabah sabah dükkanı pırıl pırıl yaptım duramıyom :))

Ben de güne hafif mide bulantısı ve ishalle başladım:25::25:dün akşam usengeclik yaptım misafirlikten kalan balığı yedim zehirlenmis olmiyim:18:

geçmiş olsuun....... sen ve üşengeçlik hiç inandırıcı değil...

He bu arada akşam bi aksilik çıkmazsa eşimin ailesinin yanına gidicez 2-3 gün kalıp donucez:27:

gidin bol bol dağıtın bacım dicem ama seni tanıyosam gene tavana kadar siler dönersin........

Heeeyyy masallah:nazar::nazar:
Benim enerjim gercekten hiic yok ramazanin yanisira kullandigim ilacinda etkisi fazla :(( gecen gun icmeyi unutmusum enerjim bayagi yerindeydi :/
Bacim sen birde rejim yapiyordun galiba bir ara devam mi? Nasil gidiyor?
Benimde yapmam lazim ama yapamiyorum.sadece 9bitkili cay ve yesil kahve:27: iciyorum
Yine bu ilaclardan iyice sismistim ama bu caylarla bayagi odem attim galiba :))

nne ilacı o geçmiş olsun....

rejim mejim hak getire bacım... ramazan iyice dağattı beni... iftardan sonra sahura kadar uyumayıp mütamadiye yiyiyorum.... ama sıcaktan sanırım almıyorum :)72 de kaldım.... almıyayımda buna bile razıyım valla...

Çöpler atıldı

geçmiş olsıuun.....

Merabayın hanımlar nasılsınız:16:
Hava çok sıcak benim hiç kalkasım yok evde yapılcak bi ton iş var ama bu göbişle nasıl olucak onuda hiç bilmiuorum:9:
Hemen ayaklanıp evi toparlamam lazım , nevresimlerimi değiştircem, makinayı doldurup çalıştırcam şöyle bi beyaz esyaları elden geçircem çamaşırları katlıyıp yerleştircem ,evi süpürcem oturma odamla , yatak odamın tozunu alıcam bebişe aldığımız kıyafetler 2 gündür ortada onları bazanın altına kaldırmam lazım artık:1: wc yi yıkıycam banyoyu ovucam yerleri şöyle elimle sürüne sürüne silmeyi özledim ama artık onuda yapamıyorum mobla silincek yerler şimdilik aklımdakiler bunlar geriye ilhamın gelip beni kaldırması gerekiyo :27:

He vallah konuşkan misafir olmadığı zaman işin çok zor. Ben misafir gittiyimde de bana misafir geldiyinde de çenem hiç boş durmaz. Napayim huyum kurusun:52::52:

Merabayın hanımlar nasılsınız:16:
Hava çok sıcak benim hiç kalkasım yok evde yapılcak bi ton iş var ama bu göbişle nasıl olucak onuda hiç bilmiuorum:9:
Hemen ayaklanıp evi toparlamam lazım , nevresimlerimi değiştircem, makinayı doldurup çalıştırcam şöyle bi beyaz esyaları elden geçircem çamaşırları katlıyıp yerleştircem ,evi süpürcem oturma odamla , yatak odamın tozunu alıcam bebişe aldığımız kıyafetler 2 gündür ortada onları bazanın altına kaldırmam lazım artık:1: wc yi yıkıycam banyoyu ovucam yerleri şöyle elimle sürüne sürüne silmeyi özledim ama artık onuda yapamıyorum mobla silincek yerler şimdilik aklımdakiler bunlar geriye ilhamın gelip beni kaldırması gerekiyo :27:

neeeğğy özlencek şey bulaşamışsın.... yere eğilip silmekmiş peehhh... o ilhamı sonra banada yollaa... yalancı çobana döndüm hala iki balkonu yıkayamadım :(

neeeğğy özlencek şey bulaşamışsın.... yere eğilip silmekmiş peehhh... o ilhamı sonra banada yollaa... yalancı çobana döndüm hala iki balkonu yıkayamadım :(

Betülüm öyle dme ya ben yer silerken dejarj oluyorum çamaşır suyuyla silcen bide ohhh misss walla :27: 4 ay sonra inşallah veririm sana o ilhamı:9:

Kız bu sıcaklarda en çok sevdiğim şey balkon yıkamak niye eriniyon koy bi kova su yıka bi güzel serin serin ohhh:21:

Ev toparlandı
Süpürüldü
Yatak odasıyla oturma odasının tozu alındı
Yerler silindi
Çamaşırlar katlandı yerleştirildi
Mutfaktaki bulaşıklar makinaya atıldı çalıştırıldı çıkınca temizler dizildi
Mutfak beyaz esyaları masa sandalyeleri silindi
Köfte yapıldı buzluğa atıldı

Wc çamaşır suyuyla yıkandı
Banyo aynaları rafları silidi küvetle lavabo ovuldu yerler yıkanıp silindi
Makinaya çamaşır atıldı asıldı
Duşa girildi saç fönlendi makyaj yapıldı:12::49:
İşler bitti çok şükür birazdan iftar için yine mutfağa girip yemek yapıcam:27:

kızlar merhaba :) bu ara evime davetsiz misafir çok geliyor ve ben dün ve bugün fena yakalandım.ev dandini dindon :) evimde daha önce böyle hazırlıksız yakalanmamıştım..ilki dün ikincisi bugün oldu ve çok utandım.mükemmeliyetçi bir tipim ve misafir gelcekse ev pırıl pırıl olmalı ama bu aralar kolumu kaldıramıyorum resmen.işler hep kalıyor.. şuan yapmam gereken bir ton iş var.siz böyle durumlarda nasıl güç alıyorsunuz?belki buraya yazarsam başlarım işleri yapmaya diye yazıyorum ;)

Son düzenleme:
Betülüm öyle dme ya ben yer silerken dejarj oluyorum çamaşır suyuyla silcen bide ohhh misss walla :27: 4 ay sonra inşallah veririm sana o ilhamı:9:

Kız bu sıcaklarda en çok sevdiğim şey balkon yıkamak niye eriniyon koy bi kova su yıka bi güzel serin serin ohhh:21:

4 ay beklerim ben :)

Ev toparlandı
Süpürüldü
......................
İşler bitti çok şükür birazdan iftar için yine mutfağa girip yemek yapıcam:27:

maşallah maşallah.... alem temizliği bitiriyo bi de bakım yapıyo ayol.....

kızlar merhaba :) bu ara evime davetsiz misafir çok geliyor ve ben dün ve bugün fena yakalandım.ev dandini dindon :) evimde daha önce böyle hazırlıksız yakalanmamıştım..ilki dün ikincisi bugün oldu ve çok utandım.mükemmeliyetçi bir tipim ve misafir gelcekse ev pırıl pırıl olmalı ama bu aralar kolumu kaldıramıyorum resmen.işler hep kalıyor.. şuan yapmam gereken bir ton iş var.siz böyle durumlarda nasıl güç alıyorsunuz?belki buraya yazarsam başlarım işleri yapmaya diye yazıyorum ;)

dandini dindon benim bir zamanlarki evim... artıık bal dök yalaa kıvamında çok şükür... hatta gelen misafir bir şey döksün saçsın bir bakış bakıyom toplamak zorunda kalıyo :)))

en basitinden başla şekerim.... öncelikle ortadaki ıvır zıvırdan başla... günü geçmiş dergi gazete neyim varsa hiiç düşünme bir geri dönüşüm bölmesine at...evinden çöpleri çıkarmakla başla yeni çöplere yer açılsın....

şimdi yıkancakları makinaya atıver ortada kalabalık yapmasın... çalıştır onlar dönsün....

sonra salona gir salonda olmaması gereken ne varsa olması gereken yere götür....müzikte aç bu arada.....slaonda zemine ulaştınsa e bi süpür yani o kadar uğraştın.... şimdi süpürdün ya silmende gerekecek emeğin gözükmez öbür türlü... eee bu kadar süpürdün sildin biraz da toz alda tam olsun bari...

aaa salon bitti bile.... ee şimdi makinadakiler bittiyse asmak lazım onları makinada kalmasın... diye diye dolan evde... başlayınca o lazım bu lazım durulmuyo zaten....

4 ay beklerim ben :)

maşallah maşallah.... alem temizliği bitiriyo bi de bakım yapıyo ayol.....

dandini dindon benim bir zamanlarki evim... artıık bal dök yalaa kıvamında çok şükür... hatta gelen misafir bir şey döksün saçsın bir bakış bakıyom toplamak zorunda kalıyo :)))

en basitinden başla şekerim.... öncelikle ortadaki ıvır zıvırdan başla... günü geçmiş dergi gazete neyim varsa hiiç düşünme bir geri dönüşüm bölmesine at...evinden çöpleri çıkarmakla başla yeni çöplere yer açılsın....

şimdi yıkancakları makinaya atıver ortada kalabalık yapmasın... çalıştır onlar dönsün….

sonra salona gir salonda olmaması gereken ne varsa olması gereken yere götür....müzikte aç bu arada.....slaonda zemine ulaştınsa e bi süpür yani o kadar uğraştın.... şimdi süpürdün ya silmende gerekecek emeğin gözükmez öbür türlü... eee bu kadar süpürdün sildin biraz da toz alda tam olsun bari...

aaa salon bitti bile.... ee şimdi makinadakiler bittiyse asmak lazım onları makinada kalmasın... diye diye dolan evde... başlayınca o lazım bu lazım durulmuyo zaten....

çok tatlısın hem gülümsettin hem motive ettin teşekkür ederim :)))darısı benim evin de başınaa:9: şimdi bir film izliyorum.kendime 4 e kadar tatil verdim.sonra dediklerini harfiyen uygulayacagım.teşekkürler:16: bitirince yazarım tek tek yaptıklarımı:32:

Selam beybiler,

Amaan sıcaktan pelteye döndüm yeminle....

DÜn eve gittim bir güzel süpürdüm aslında sadece salonu süpürecektim ama olur mu başlamışken hade dedim heryeri süpür.... sonra bir de sil... bulşaıkları yıka yemek yap... yee gene yıka...... bir de yorgundum yattım uyudum erkenden.... ama camları açık bırakmışım üstüme bir şey örtmeden hatta yastık bile almadan kanepede sahura kadar söylene söyle yattım... battaniyeyi alsam mı donuyorum galiba... yaaa boşver birazdan sahura kalkacam diye diye... bir tek ben mi kendimle konuşuyorum bazen merak ediyorum sizde yapıyonuz mu :))

sabah sahurdan kalma bulaşığımı yıkadım, tezgahı ve ocağı sildim, yemekleri dolaba kaldırdım, yattığım kanepenin örtüsünü düzelttim çöpleri çıkardım ev şu an git mis gibiii... huzur bu arkadaş... ev temiz olcak... kafan rahat olcak...

çok tatlısın hem gülümsettin hem motive ettin teşekkür ederim :)))darısı benim evin de başınaa:9: şimdi bir film izliyorum.kendime 4 e kadar tatil verdim.sonra dediklerini harfiyen uygulayacagım.teşekkürler:16: bitirince yazarım tek tek yaptıklarımı:32:

rapor bekliyoruz o vakit... yapçam diyen sözünden dönemez :))

rapor bekliyoruz o vakit... yapçam diyen sözünden dönemez :))

eveeet raporumu veriyorum Betül :)
salon ve odalar toplandı
küvetler lavobolar klozetler temizlendi
mutfak toplandı,temizlendi
mutfak dolapları silindi
çamaşır makinesi 2 kez çalışıp asılıp kurutuldu toplandı
bulaşık makinesi çalıştırılıp toplandı
elde yıkanacak bulaşıklar yıkandı

sanırım bu kadar :37: bugün toplama temizleme işleri bitti yarında da silme süpürme kaldı:16:

Back
X