- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #19.421
günaydın hanımlar,
dün akşam eve gidince yıkanmış bulaşıklarım vardı. mutfak dolabındaki kaseleri indirmiştim bir sudan geçsin diye makineye attım. yıkanmış, dolabı da silmiştim, kaseleri ve diğer bir iki parçayı da yerlerine yerleştirdim.
akşam yemeğinden sonra koltuklarım vardı silinecek biri üçlü diğeri ikili. onları sildim. örtülerini bugün yıkatıcam makinede.
yürüyüşe çıktık eşimle. gelince de bugüne yemek yaptım.
bakalım bu akşam hangi işler beni bekliyor? umarım enerji bulurum da yine yaparım yavaş yavaş bişeyler.

aklımdakiler:
oturma odamda oturmuyoruz artık, yaz dolayısıyla balkona taşındık (bizim balkon oda kadar
.
o oda silinip süpürülecek.
camı silinecek
balkonu yıkanacak
perdesi yıkanacak.
koltuklarını sildim.
bir de küçük tv ünitesi var onun tozu alınacak
avizesi silinecek.
bunları yaparsam kendimi tebrik edicem.
dün akşam eve gidince yıkanmış bulaşıklarım vardı. mutfak dolabındaki kaseleri indirmiştim bir sudan geçsin diye makineye attım. yıkanmış, dolabı da silmiştim, kaseleri ve diğer bir iki parçayı da yerlerine yerleştirdim.
akşam yemeğinden sonra koltuklarım vardı silinecek biri üçlü diğeri ikili. onları sildim. örtülerini bugün yıkatıcam makinede.
yürüyüşe çıktık eşimle. gelince de bugüne yemek yaptım.
bakalım bu akşam hangi işler beni bekliyor? umarım enerji bulurum da yine yaparım yavaş yavaş bişeyler.

aklımdakiler:
oturma odamda oturmuyoruz artık, yaz dolayısıyla balkona taşındık (bizim balkon oda kadar

o oda silinip süpürülecek.
camı silinecek
balkonu yıkanacak
perdesi yıkanacak.
koltuklarını sildim.
bir de küçük tv ünitesi var onun tozu alınacak
avizesi silinecek.
bunları yaparsam kendimi tebrik edicem.