En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben bi de bu gün maaşımı alırsam şayet.... buzdolabımı doldurayım buzluğa yaprak sarma atayım diyorum.... hafta sonu gelen giden olur.... çok çok yapayım hazır dursun........ hep hayalim dolu bir buzluk daha beceremedim... buzluğumda hala patlak şişe utanarak söylüyorum o patlayan cam şişe bir haftadır orda.... çözdürmek lazım akar heryere diye cesaret edemiyorum... bir de buz dolabım su sızdırıyor sebebini bulmam lazım uyuz oldum..... zaten buzdolabım da bozuk ya neyse....

Ben benim buzlugu doldursam.ne cikar kurbanda icinin tamamen bos olmasi lazim sagolsun esimin ailesi buzlugu kucuk olan buzdolaplardan almislar :(
Kurban etleri bile zor sigiyor dusun kisa hazirlik yapiyim annem sagolsun salamura yaprak sarmasi verdi ufak plastk kavanozda acil durumlar ucin sakliyorum
Annm faslye tursusu yapck bi kavanoz
Hic kislik bisi yapamuyorm anlicagn betulcum yaa

Bugun neler yaptım aslında cok bişey yapmadım ama yaptıklarım bile bugünkü Halime göre çok fazla sayılır benim için :)

Sabah çocuklarla kahvaltı
Sonra biraz internette sörf biraz dediğim 1 saat falan :)
Cocukların yogun istegi üzerine yatakları toplayıp
Oturduk tas boyadık cok zevkliymiş zaman nasıl geçti anlamadım
Öğlene cocuklara yemek hazırladım vardı ısıttım sadece
Mutfağı toparladım
1 makine çamaşır astım
Sonra çocukları yıkadım
Canım sıkıldı yapacak iş cok yapacak insan yok
Açtım yine interneti Azerincimin 3 saatte dip köşe temizliğini okudum
Topiği okuyupta gaza gelmemek mümkünmü değil elbet
Banyoya geçtim klozeti camasırsuyuyla temizledim
Lavaboyu ovdum
Küveti cif ve camasırsuyuyla bir guzel ovdum
Aynaları sildim yerleri sildim
Havlusunu değiştirdim çöp kovasını boşalttım
Aksam saati olmasa öyle bir gaza geldim ki bütün evi temizleyebilirdim
Tekrar teşekkürler Azerincim topiğnde de yazdım okursun ordan da....

Çamaşırlar yıkandı ama ütülenmek için beni bekliyor ama hiç yapasımmm yok biri beni dürtsün.....

kız rüyana gircek marş marşşş... gün daha bitmedi... show mast goooo........... şununla ne dediğimi bilmiyorum ama kastettiğim go gooo gooo ....

Kizlar yarina bi dunya is beni. Bekliyor ya
bugun temiz oldugu icin bisi yapmadim camasir yikamak disinda yarin supurup temzlemek lazim evi :)

eeeee her gün yangel yat olmaz bacım :))

kız rüyana gircek marş marşşş... gün daha bitmedi... show mast goooo........... şununla ne dediğimi bilmiyorum ama kastettiğim go gooo gooo ....

eeeee her gün yangel yat olmaz bacım :))
Aynen bacim yaaa :) bu aksamds yatili misafirim var salonda tarhana yaydim mecbur otirma odada yatck
esimin kuzeni gelxk bi geceligine yada 2 bilmilm :)

Selam beybiler,

gene ben gene rapor.....

kuşların kafeslerini temizledim,
küçük odayı önce boşalttım zira basacak yer yoktu her yer kuş yemi tüyü gırla gidiyodu,
sonra süpürdüm / sildim,

şimdi yerler kurucaktaaaaa halıyı sercemdeee yerleştircemdeee aboooo..... aman sabahlar olmasın.....

bi taraftan buzdolabının fişini çektim buzluk çözülsün.....
buzluktaki kemikleri kaynatıyorum kemik suyu hazırlama babında....

ayyy ne hamaratmışım ayol ben.... hiç haberim yoktu.....

şimdilik az moladayım zira buzluk çözülcek yer kurucak ben bunu yazana kadar kurumuştur gerçi hava 1500 derece felam herhalde......

aaaaağğyyy ben bide sarma yapacaktım demii :))) veee Sinan Akçıldan bana gelsin.... hoppalaaa yok yaaa....

tırlatmaya başladım galiba :)

Gunaydin marmelatlarim:KK54:
ay o ne guzel msj lar oyle sabah sabah icimi actiniz:D
ya su telden de hic bir sey yazilmiyo kil oluyorum yemin ederim:KK11:
su anda skisk(ay bunu da nasil yazacagimi bilemedim:KK70:) olmasak kiyicam paraya alacam bi laptop:KK34:
hep benim su kizin yaramazliklari yuzunden gitti gul gibi laptop:mad:
ha bu arada gecen benim yaramaz dusdu parmagi cikti neyse ki kirilmadio_O
yaw bi kirmizi araba var her eve misafir cocugu geldiginde kiyamet kopuyo o araba icin
soyle oturuyoruz bi bakiyoruz diger odada kopek dovusu var sanki:KK70:

Selam kızlar nasılsınız?:KK54:
Bu ara işler yoğun kafamı toplayıp yazamadım
Haftasonu neler yaptığıma gelirsek,
Cumartesi tüm ev süpürüldü, silindi, dağınık olan herşey toplandı, toz alındı. Mutfak balkonunu bir türlü yıkayamadım hep su geri tepti sinir oldum.:KK62:
Pazar sabahı erkenden kalktım bir kahvaltımı yaptım bulaşıkları yıkadım, ortalığı toparladım yine çamaşırları makineye attım mutfak balkonunu yine yıkama teşebbüsünde bulundum ama yok olmuyor:mad: su kaynattım karbonat döktüm işe yaramadı en sonunda lavabo aç döktüm veeeee... zafer benimdir:KK73: diğer balkonu yıkamam bir kova su ve 5dk sürdü oraya da çamaşırları astım
bazanın altını boşalttım deterjanlı su ile güzelce sildim:D valla ne bulduysam makineye attım kızlar pikeymiş çarşafmış yastıklar falan... battaniyeler de yıkanacaktı ama hava kapalı bir türlü yıkamaya atamadım:KK53: banyo paspasları da yıkandı kaloriferin üzerindeler hala (pazartesi işe gitmeden yıkandı ama hava kötü olunca hemen kurumadılar)
çöpler atıldı, pazara gidildi
Bir de mutfak balkonumda birer saksı dereotu ve maydanozum var yeni yeni yeşilleniyorlar güzellerim:KK68: Her sabah suluyorum onları
Bu arada kızlar bulaşık makinesi aldım ama henüz gelmedi siparişi verildi o gelirse kendime daha fazla vakit ayıracağım kitap okumak, internetten dizi izlemek ve hobilerimle ilgilenmek istiyorum ben ürettikçe, kendime birşeyler kattıkça daha mutlu oluyorum - bu ara ev işi ile uğraşmak iyi geliyor olsa da birşey katmıyor bana :confused: mesela mutfakta yemek yapmak yeni şeyler keşfetmek hoşuma gidiyor ama çıkan bulaşık gözümü korkutuyor inşallah bu tür aktivitelere daha fazla enerjim ve zamanım olacak:KK68:
lili kiz kalorifer mi aciyon bu sicakta:KK48:
bulasik makineni iyi gunlerde kullan canim valla cok iyi etmishsin almakla:KK60:
Merhaba kızlaaaar. Tatilden yeni geldik. Ne çok iş birikmiş. Ooooofff. Her yer toz içinde. Giderken her yeri mis gibi temizlemiştim. Boşa gitti. Bu gün dinlenirim her halde yarından yine aynı tempo.:KK61::KK61:
hosgeldin canim:KK60:tatil donusu temizligi seviyorum ben ama:KK53:senin minik nasil:KK46:
Bugun neler yaptım aslında cok bişey yapmadım ama yaptıklarım bile bugünkü Halime göre çok fazla sayılır benim için :)

Sabah çocuklarla kahvaltı
Sonra biraz internette sörf biraz dediğim 1 saat falan :)
Cocukların yogun istegi üzerine yatakları toplayıp
Oturduk tas boyadık cok zevkliymiş zaman nasıl geçti anlamadım
Öğlene cocuklara yemek hazırladım vardı ısıttım sadece
Mutfağı toparladım
1 makine çamaşır astım
Sonra çocukları yıkadım
Canım sıkıldı yapacak iş cok yapacak insan yok
Açtım yine interneti Azerincimin 3 saatte dip köşe temizliğini okudum
Topiği okuyupta gaza gelmemek mümkünmü değil elbet
Banyoya geçtim klozeti camasırsuyuyla temizledim
Lavaboyu ovdum
Küveti cif ve camasırsuyuyla bir guzel ovdum
Aynaları sildim yerleri sildim
Havlusunu değiştirdim çöp kovasını boşalttım
Aksam saati olmasa öyle bir gaza geldim ki bütün evi temizleyebilirdim
Tekrar teşekkürler Azerincim topiğnde de yazdım okursun ordan da....
ay ben tesekkur ederim abla yazdiklarim isinize yariyorsa ne mutlu bana:oops:
Selam millet ben geldiiiim
nasilsiniz gorusmeyeli
askitom gebelik nasil gidiyo
azerinnn sen nasilsin
ve diger arkadaslar sizlerde durum ne
telden yazamiyorum pc ye gecince gorusuruz yine
hepinize hayirli aksamlar
estosum canim benim kadim dostum:KK65:ya ara sira ugra bari seni patsiyi selcani falan cok ozluyorum ama ben:KK16:
Selam beybiler,

gene ben gene rapor.....

kuşların kafeslerini temizledim,
küçük odayı önce boşalttım zira basacak yer yoktu her yer kuş yemi tüyü gırla gidiyodu,
sonra süpürdüm / sildim,

şimdi yerler kurucaktaaaaa halıyı sercemdeee yerleştircemdeee aboooo..... aman sabahlar olmasın.....

bi taraftan buzdolabının fişini çektim buzluk çözülsün.....
buzluktaki kemikleri kaynatıyorum kemik suyu hazırlama babında....

ayyy ne hamaratmışım ayol ben.... hiç haberim yoktu.....

şimdilik az moladayım zira buzluk çözülcek yer kurucak ben bunu yazana kadar kurumuştur gerçi hava 1500 derece felam herhalde......

aaaaağğyyy ben bide sarma yapacaktım demii :))) veee Sinan Akçıldan bana gelsin.... hoppalaaa yok yaaa....

tırlatmaya başladım galiba :)
betus valla demin msjlari okuyodum dedim once okiyim sonra cay suyu koyarim
baktim senin mesaja gelince yine upuzuun roman gibin dedim bunu sindire sindire okumam gerek kapadim teli kalktim cay suyunu koydum sonra aldim teli elime boyle icimin yaglarini erite erite okudum:KK70:

Ooo betulum hamaratmissin bayaaa :))
bakalm yarin ner yapcam ben

öyleymişim valla bende bilmiyodum azerin bozdu ayarlarımı....

Gunaydin marmelatlarim:KK54:
ay o ne guzel msj lar oyle sabah sabah icimi actiniz:D
ya su telden de hic bir sey yazilmiyo kil oluyorum yemin ederim:KK11:
su anda skisk(ay bunu da nasil yazacagimi bilemedim:KK70:) olmasak kiyicam paraya alacam bi laptop:KK34:
hep benim su kizin yaramazliklari yuzunden gitti gul gibi laptop:mad:
ha bu arada gecen benim yaramaz dusdu parmagi cikti neyse ki kirilmadio_O
yaw bi kirmizi araba var her eve misafir cocugu geldiginde kiyamet kopuyo o araba icin
soyle oturuyoruz bi bakiyoruz diger odada kopek dovusu var sanki:KK70:

ayyy geçmiş olsuın... küçük canavar yahu... düşe kalka büyücek dedikleri bu olsa gerek....

betus valla demin msjlari okuyodum dedim once okiyim sonra cay suyu koyarim
baktim senin mesaja gelince yine upuzuun roman gibin dedim bunu sindire sindire okumam gerek kapadim teli kalktim cay suyunu koydum sonra aldim teli elime boyle icimin yaglarini erite erite okudum:KK70:

eviit bana zaman ayırman lazım :)

İmdat! Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. Aslında ev işleriyle başım dertte falan değil. Haftada bir temizlikçilerim geliyor. Çok güvendiğim iki kız kardeş. Çok da iyi yapıyorlar işlerini. Ben de akşamları işten çıkıp gelince ufak tefek döküntüleri toplayıp, günlük ütüm falan kalmışsa yapıyorum. Ama temizliğin ertesi günü bile evim toz ve kuş pisliği içinde kalıyor. Balkonlar sürekli açık. Kapalı tutamıyorum çünkü klima ve vantilatör yüzünden hasta oluyorum. Balkonları her akşam yıkasam bile önüne geçemiyorum tozun. Evin içinden kuş tüyü bulduğum bile oluyor. Balkonlar bir de camla kapalı aslında. Nasıl oluyor anlamıyorum.

Back
X