En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günaydın beybiler,

dün gece buzdlabının buzlarını çözdürdüm ya içini raflarını neyimde bir güzel yıkadım...
havalandırdım iyice raflar kuruyunca yerleştirdim...
buzdolabından çıkardıklarımı yerlerine koydum...
et suyumda hazırdı onudaküçük pet şişelere doldurup buzluğa attım........

gece birde yattım... sabah kalkmak istemedim yataktan valla zor geldim işe....

küçük odadan çıkardıklarımı birköşeye üstüste koydum gene küçük oda da ... bu gün biraz çarşı pazar yapıcam sonra eve gidince ki misafir gelecek gelmez ise ve halim kalır ise küçük oda daki kolileri bir düzenlemem lazım....

evden çıkarken çöpleri attım
çamaşır makinasını çalıştırdım eve gidince asıcam...
bir iki toz bezi var onları atarım makinaya bir turda onlar dönsün....
ordan çarşıya inicem.....
çarşıdan gelince yemek yapıcam.....

azerin gelse gene beğenmez evimin temizliğini yaaa.... kız psikolojimi bozdun heee sana yetişçem diye çırpınıyom.... dur ama az kaldı şu kollileride halledeyim bi küüçük odanın duvarını silmek kaldı... yaa benim bu kuşlar nasıl becermişlerse duvara pislemişler tıı tııı tııı.....

tüm işler bitince de evi bi daha süpürüp silicem
sonra kapılar silinecek
mutfak dolapları silinecek
mutfak tezgahı boşaltılıp silincek

ev temiz ama yapılcak bu kadarda iş var daha da iş çıkar yani....

lilly bi cee ee dedi gittii..... lily geri dön :)

İmdat! Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. Aslında ev işleriyle başım dertte falan değil. Haftada bir temizlikçilerim geliyor. Çok güvendiğim iki kız kardeş. Çok da iyi yapıyorlar işlerini. Ben de akşamları işten çıkıp gelince ufak tefek döküntüleri toplayıp, günlük ütüm falan kalmışsa yapıyorum. Ama temizliğin ertesi günü bile evim toz ve kuş pisliği içinde kalıyor. Balkonlar sürekli açık. Kapalı tutamıyorum çünkü klima ve vantilatör yüzünden hasta oluyorum. Balkonları her akşam yıkasam bile önüne geçemiyorum tozun. Evin içinden kuş tüyü bulduğum bile oluyor. Balkonlar bir de camla kapalı aslında. Nasıl oluyor anlamıyorum.

düşün bi de ben evde 5 kuşla yaşıyorum :) balkon kapılarına tüller var onlardan takabilirsin bence cırtcırtlı....

düşün bi de ben evde 5 kuşla yaşıyorum :) balkon kapılarına tüller var onlardan takabilirsin bence cırtcırtlı....
Havanın girmesine engel olmuyor değil mi? Beş kuşla yaşamak da zordur. Bir de benim bünyem alerjik. Tozlar yüzünden sürekli kıpkırmızı bir burunla geziyorum. Bir ara şu boncuklardan örülü askıları denedim ama hiç etkisi olmadı. Bir de tülü deneyeyim. Hemen bakıyorum internetten.

Havanın girmesine engel olmuyor değil mi? Beş kuşla yaşamak da zordur. Bir de benim bünyem alerjik. Tozlar yüzünden sürekli kıpkırmızı bir burunla geziyorum. Bir ara şu boncuklardan örülü askıları denedim ama hiç etkisi olmadı. Bir de tülü deneyeyim. Hemen bakıyorum internetten.

yok be engel olmaz tül ... bende alerjiğim sorma günde 100 kere hapşırıyom artık bana çok yaşa demiyolar :)) bıktılar benden..... ben böcekler girmesin diye kullanıyorum salon camında... iyi oluyor... gerçi onlar gircek yer buluyor illa ama yapçak bişi yok :)

yok be engel olmaz tül ... bende alerjiğim sorma günde 100 kere hapşırıyom artık bana çok yaşa demiyolar :)) bıktılar benden..... ben böcekler girmesin diye kullanıyorum salon camında... iyi oluyor... gerçi onlar gircek yer buluyor illa ama yapçak bişi yok :)
Hadi bakalım inşallah işe yarar bu sefer... Şimdiden ÇOK YAŞA :))))

Yaw bu gun temizlik yapmicaktim supriz misafir çıktı şehir dışından yarina:KK45:bas gaza azerin bas gaza kim tutar seni bas gaza:KK70:

Bi suru iş çıktı ya offf pofff tissss pisss:KK23::-)

şu an ağzım açık kaldı aaaaaaaaa..... biri gelsin çenemi düzeltsin.... sen temizliğe of puff demek..... azerini de bozdum arıza yaptırdım eyvahlar olsun... azerin bu asker fotosu niye eşin felam askere mi gitti bende ne meraklıyım.... adam namluyu kaşlarımın arasına doğrultmuşta

lili kiz kalorifer mi aciyon bu sicakta:KK48:
bulasik makineni iyi gunlerde kullan canim valla cok iyi etmishsin almakla:KK60:

hosgeldin canim:KK60:tatil donusu temizligi seviyorum ben ama:KK53:senin minik nasil:KK46:

ay ben tesekkur ederim abla yazdiklarim isinize yariyorsa ne mutlu bana:oops:

estosum canim benim kadim dostum:KK65:ya ara sira ugra bari seni patsiyi selcani falan cok ozluyorum ama ben:KK16:

betus valla demin msjlari okuyodum dedim once okiyim sonra cay suyu koyarim
baktim senin mesaja gelince yine upuzuun roman gibin dedim bunu sindire sindire okumam gerek kapadim teli kalktim cay suyunu koydum sonra aldim teli elime boyle icimin yaglarini erite erite okudum:KK70:
Hoş bulduk canım. Tatilden sonra pek heves olmuyo bende yaaa. Tatil iyi geliyo:rolleyes:Minik de iyi selamı var hepinize:p

lili kiz kalorifer mi aciyon bu sicakta:KK48:
bulasik makineni iyi gunlerde kullan canim valla cok iyi etmishsin almakla:KK60:

hosgeldin canim:KK60:tatil donusu temizligi seviyorum ben ama:KK53:senin minik nasil:KK46:

ay ben tesekkur ederim abla yazdiklarim isinize yariyorsa ne mutlu bana:oops:

estosum canim benim kadim dostum:KK65:ya ara sira ugra bari seni patsiyi selcani falan cok ozluyorum ama ben:KK16:

betus valla demin msjlari okuyodum dedim once okiyim sonra cay suyu koyarim
baktim senin mesaja gelince yine upuzuun roman gibin dedim bunu sindire sindire okumam gerek kapadim teli kalktim cay suyunu koydum sonra aldim teli elime boyle icimin yaglarini erite erite okudum:KK70:
artık sınırsız net aldık azim
bundan sonra vaktim oldukça daha rahat girerim sanıyorum
Yaw bu gun temizlik yapmicaktim supriz misafir çıktı şehir dışından yarina:KK45:bas gaza azerin bas gaza kim tutar seni bas gaza:KK70:
ayy bugün de hiç işim yok gezmeye gidicem arkadaşıma
temizliğimi dün yaptım,yemegim de var rahatım
eşim de sınava gitti biz de çocuklarla biraz faaliyet yaptık şimdi onlaar oynuyo
ben de pc ye geçtim

yaa züloş bu kk çok değişmiş zorlandım heee
bir de bu smileylerim görünmüyo

Bilen vardır inanıyorum mutfak yaglarıyla başım dertte bi türlü kurtulamıyorum tezgah dolap kapakları fırın bulaşık makınesi dışını temiz tutamıyorum yardım bana enkolay yoldan nasil yapiyosunuz

Kızlar yardım lütfen.
Bebeğimin ateşi var bir az korkuyorum. Öğlen 37 di. Ben de 37 ateş sayılmaz diye bi şey yapmadım. Şimdi 37,6 . Şurup vermek istiyorum sizce ne yapa bilirim? Bir de neden ateşlendiğini bilmiyorum. Bir az rahatsız sadece başka bi şeyi de yok? Neden ola bilir ki?

Kizlar buun sadece usteb supurebildim evimi :-/ :(
Pazartesiye kadar misafirlerm var yatili
pazartesi bizle beraber gitcekler
Carsamba gunu doktordan sonra yada persembe dipten temizlik yapcm ancak

Kızlar yardım lütfen.
Bebeğimin ateşi var bir az korkuyorum. Öğlen 37 di. Ben de 37 ateş sayılmaz diye bi şey yapmadım. Şimdi 37,6 . Şurup vermek istiyorum sizce ne yapa bilirim? Bir de neden ateşlendiğini bilmiyorum. Bir az rahatsız sadece başka bi şeyi de yok? Neden ola bilir ki?

geçmiş olsuun....

Kizlar buun sadece usteb supurebildim evimi :-/ :KK43:
Pazartesiye kadar misafirlerm var yatili
pazartesi bizle beraber gitcekler
Carsamba gunu doktordan sonra yada persembe dipten temizlik yapcm ancak
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    image.webp