- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #19.801
Dusakabin nasil temizleniyor? Spreyli deterjanlara karsi alerjim var. Nasil temizleyeyim? Sirkeyi direkt doksem olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusakabin nasil temizleniyor? Spreyli deterjanlara karsi alerjim var. Nasil temizleyeyim? Sirkeyi direkt doksem olur mu?
Huuu napıyonuz bakem Pazartesi sendromu yasıyorum ben
gece yatarken kafamda onca iş vardı yapacaklarım sabah kalkınca hepsi ucuverdi birden
Ne oldu bana böyle yaa bi halsizlik bir yorgunluk hep yatıp uyumak istiyom
Zar zor bugun yaptıklarım
Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim
Tezgahı sildim
Makineye çamaşır attım beyazları
Onlar yıkanırken keyif yaptım
Beyazları astım
Bornozları attım makineye onlar yıkanırken
Şimdi kac gündür yapmadığım ütülerimi yapacagım
Hadi bana kolay gelsin ütüler bitince yazarım....
yok canım hiçbir sey olmuyoro nasıl bir şeymiş kitüp tedavisi falan olmuyormu hiç mi yokmuş yolu....
Mrb kızlar nasılsınız pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim bu arada ne olmuş bu kk ya başım döndü resmen![]()
merhaba kizlar,nasilsiniz,neler yapiyorsunuz.uzun zamandir giremiyorum siteye,cok ozlemisim guzel sohbetlerinizi.Bu aralar ben ben degilim,tatile gidip geldikten sonra iyice bunalima girmistim.i kadar sicak havadan sonra yagmurlu soguk bir yere gelmek insani cok bunaltiyor,bide aile ozlemi var tabi.simdi cok suku eski hayatimiza donsekte,bende asiri isteksizlik var her seye karsi,anca bebegimle ilgileniyorum yada kendimi disarilara atiyorum bebegimle,hal boyle olunca evdeki tum isler kalixor.Dun ilk defa gucum yerinde,balkonu yikadim dort makina camasir yikadim,banyoyu temizledim,yemel yapip mutfagi topladim,mutfagi ve girisi sildim uzum zamndan sonra bi gunde cok sey basardim anlayacaginiz.Ben hic boyle olmayi sevmiyorum ama bu depresif halimdende kolay kurtulamiyorum.ama artik kendime gelmeliyim.bu haftasonu kizima dis partisi yapicam,firsat bu firsat evi t fazlaliklarindan arindirmam lazim.Hatta bu aksam oturma odami ,cekmecelerini,duzenlexip fazlaliklari atmakla baslicam
Evet betulcum,atmak lazim doğru diyorsun,hava guzel ve güneşli.güneşi kaçırmayalım diye disari attık kendinizi.enerji depolayayim akşama:)oooo eskiler toplanıyor.....
at bacım aaat fazlalıkları aat.... ben biriktirmeyerek çıkıyorum işin içinden yoksa eyvahlar olsun onu sonra kullanırım bunu sonra kullanırım çöp eve dönüyo..... eee bu akşam raporda bekleriz o vakit.....
Selam kizlar bugun esimin kuzenleri gitti galiba kalmicaklar bu aksam
bugun. Evlilik yildonumumuz
Ama is bitmio. Esim supurge torbasi almaya gitti
Misafir nevresimleri yikandi
camasirlar yikandi
Odalari ustten toparladim supurucem torbayi getirince. Dipten yapicam mecbur ev berbart mutfakta bulasiklar toplandi
ocak silincek
banyo wc yikancak
balkonu sabah yikadim
yerleri viledayla silcem flan
cok is var cok boyle bi gunde is yapmak ofoff yarina teniz kalir en azindan tabii kuzeenleri bu aksam gelmezse
İnsl cnm ya bizde onu istiyoruz ama bakalimEvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şekerim bu aksam da gelmesin artık evlilik yıl dönümünüzü kutlayın canım sizde....