En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam kızlar. İki gündür hastalıktan bişey yapamamıştım. Bugün de pek iyi sayılmam o yüzden çok minikte olsa bir kaç bişey yapabildim evimde.

Bulaşık makinesini boşalttım , tekrar doldu zaten dünki bulaşıkları bile toplayamadan yatmıştım
Çamaşırları topladım , yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım.
Nevresimleri makineye attım onları bitince de beyazlar atılcak.
Bu kadarcık :)
Yatak öylece duruyo toplayamadım arada da yatıyorum zaten kötü hissedince.
İyileşiyim çooook işim var liste bile hazırladım kendime o derece unutmayım diye yapcaklarımı :D

Selam kızlar. İki gündür hastalıktan bişey yapamamıştım. Bugün de pek iyi sayılmam o yüzden çok minikte olsa bir kaç bişey yapabildim evimde.

Bulaşık makinesini boşalttım , tekrar doldu zaten dünki bulaşıkları bile toplayamadan yatmıştım
Çamaşırları topladım , yerleştirdim ütülenecekleri ayırdım.
Nevresimleri makineye attım onları bitince de beyazlar atılcak.
Bu kadarcık :)
Yatak öylece duruyo toplayamadım arada da yatıyorum zaten kötü hissedince.
İyileşiyim çooook işim var liste bile hazırladım kendime o derece unutmayım diye yapcaklarımı :D
Ayy sorma bende bi iyu bi kotu durumdayim disardaym ii geldi gunesi gormek
ev daginik hemde nasill bnde yarin yapmayi planliyorun tuller perdeler faln bakaljmmm insl yapabilirim

Oncelikle tebrik ederim, kendim demisim gibi rahatladim cunku benzer seyleri zamaninda cok yasadigim icin sabaqh yazdiklarini yasar gibi okumustum. Yeni evliyim ama yasim kucuk degil zamaninda epey agzim yandi aman kirilmasinlar diye dusunmekten artik elimden geldigince duz dusunmeye calisiyorum ama huylu huyundan ne kadar vazgecerse tabii:)
Mesela gelecegiz deyip de hem hazirlik yaptirip hem baska islerimi onlara gore dusunup kabul etmedigim ve bunu defalarca yapanLra yol verdim hayatimda o kadar huzur buldum ki. Resmen saygisizlik kendi keyiflerini dusunme, hastaliktir, aksiliktir bu baska bir sey ama bunu adet haline getirenlere artik hYatimda yer yok dedim zaman cok kiymetli bir sey hele ki o zamanlar aksamlari ve hafta sonlari da surekli calistigim icin zar zor bir aksamim bos olacaksa onlara ayir sonra oyle kal yorulduguna mi yanarsin bir suru gormek istedigin insan varken bosa gecen zamanina mi? Yoksa gece vakti hazirladigin ikramlara mi?
canım şu anda inanılmaz bir rahatlık hissediyorum
vallahi yorgunluğum falan kalmadı
ben aman kırgınlık olmasın, nolcak elime mi yapışır, misafir baş tacı falan dedikçe bir takım insanlar malesef bunu kullandılar:KK43::KK43:
o dediklerinden benim hayatımda da vardı
eve kapanır, hazırlık yaparsın gelmezler
telefon etme gereği bile duymazlar, sen ararsın nerdesiniz diye
aa unutmuşummm veya ahh canım şöyle oldu böyle oldu haber vermeye elimiz ermedi
onlar arkadaştı hayatımdan çıkarmak kolay oldu
akraba daha farklı işte
sağolsun k.validem iyi gaz verdi, bir de burdan da gazı yiyince yapabildim:KK48::KK48:

Kizlar disarda kafedeyim smdi ablami bekliyorum kirami yatirdim elktrk faturami yatirdim disarisi sicak geldi nednse haff esio evde nedn usuorm anlamadm :) insl yarinda bu kuvvet olurda temzligimi yaparim :)
ayy canım dışarıdasın keyfini çıkar, iyileşince nasılsa yaparsın:KK66:

Ayy sorma bende bi iyu bi kotu durumdayim disardaym ii geldi gunesi gormek
ev daginik hemde nasill bnde yarin yapmayi planliyorun tuller perdeler faln bakaljmmm insl yapabilirim

Bence bugünün tadını çıkar. Sonra yaparsın temizlik canım. İyice toparlanmadan tekrar yorunca insan kendini başa sarıyorsun hastalıkta. Benim evimde iki gündür dağınıktı anca bugün toplayabildim önceden çok takıyordum kafama artık takmıyorum vallahi. Canımdan önemli mi iyileşeyim de hallederim.

canım şu anda inanılmaz bir rahatlık hissediyorum
vallahi yorgunluğum falan kalmadı
ben aman kırgınlık olmasın, nolcak elime mi yapışır, misafir baş tacı falan dedikçe bir takım insanlar malesef bunu kullandılar:KK43::KK43:
o dediklerinden benim hayatımda da vardı
eve kapanır, hazırlık yaparsın gelmezler
telefon etme gereği bile duymazlar, sen ararsın nerdesiniz diye
aa unutmuşummm veya ahh canım şöyle oldu böyle oldu haber vermeye elimiz ermedi
onlar arkadaştı hayatımdan çıkarmak kolay oldu
akraba daha farklı işte
sağolsun k.validem iyi gaz verdi, bir de burdan da gazı yiyince yapabildim:KK48::KK48:

ayy canım dışarıdasın keyfini çıkar, iyileşince nasılsa yaparsın:KK66:
Valla keyfini cikarmaya calisiyorum :)
egervyarin uyandigimda da bole hissedersem yapicam temzligi yapmadikca icim huzursuz yaa bazen kiziyorum kendime ne acelen die ama blmiom burnum tikali birazcik simdi

Bence bugünün tadını çıkar. Sonra yaparsın temizlik canım. İyice toparlanmadan tekrar yorunca insan kendini başa sarıyorsun hastalıkta. Benim evimde iki gündür dağınıktı anca bugün toplayabildim önceden çok takıyordum kafama artık takmıyorum vallahi. Canımdan önemli mi iyileşeyim de hallederim.
bakalim bnde oyle istiyorum tam iyilesiym die ama kafama takili suanda bakalm yarin sabah ne olcak :)

selam arkadaşlar. ben günlük rapor vermiorum sebep tabiki tembellik bu aralar hep geçiştirerek yapıom işleri:KK47:
haftada 3 gün spor 3 günde dikiş kursum var. spor bi saat ama gidip gelmem sonra duş almam falan 2 saati buluor
dikiş 3 gün tam gün hele o günler fena oluom ya allah çalışan hamımlara kolaylıklar versin:cool: hiç benlik degil

şimdi mutfağı topladım makinayı çalıştrıdım yemek yaptım. evi topladım çamaşır astım
makinadaki çamaşırlar bitsin asıcam.
yatak odasında çok işim var oraya gircem
sonra banyo temizlcem inş.
akşam yemekten sonrada turşu kurup ütü yaparım inşallah yani:p

Bende bugun pek bişey yapmadım mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım etrafı şöyle bir üstünden supurdum ortalığı topladım şimdi çamaşır asacağım cocuklar gelir yemek derken aksam oldu bile.....

kızlar dün akşamki maceradan sonra moralim bozulmuştu, hiç elim temizlemeye gitmemişti
e baktım evde dolandıkça canım sıkılıyor
evimin ne suçu var yaa dedim ve kalktım bir gayret temizledim:KK45:
zaten sabah toplamıştım
mutfak dolaplarını yeniden sildim
sandalyeleri elden geçirdim
salonun camlarını içerden sildim
toz aldım, süpürdüm ve yerleri sildim
banyoyu da kırkladım
banyo paspaslarını kaldırmıştım, yıkadım astım

veee bilin bakalım neyi başardım???
akşam gelen eşimin teyze kızı ve gelini aradı
sanki sabrımı ölçer gibi, yarın öğleden sonra sizin o tarafa taksit ödemeye gelicez, sabah da sana kahvaltıya gelelim dedi:KK57::KK57:
aynen böyle gözlerim pörtledi
kusura bakmayın, müsait değilim dedim
aa evde değil misin dedi
yoo evdeyim ama müsait değilim
hem pazartesi hem bugün dip köşe temizlik yapmak zorunda kaldım, çok yorgunum yarın evimde dinlenmeyi düşünüyorum dedim
hıı tamam o zaman, biz de teyzeme gideriz dedi
siz bilirsiniz dedim kapadım

yarın k.validem muhtemelen onları bir güzel haşlar
ohhh beee kırılırlarsa kırılsınlar, kızarlarsa kızsınlar HAYIR demeyi becerdim ya çooook rahatladım:KK53::KK53:

Iyi yapmışsın yavaş yavaş alıştırmak lazım bundan sonra biraz düşünürler gelmek isterken....

Bende bugun pek bişey yapmadım mutfağı topladım bulaşık makinesini boşalttım etrafı şöyle bir üstünden supurdum ortalığı topladım şimdi çamaşır asacağım cocuklar gelir yemek derken aksam oldu bile.....

akşam oldu benim işlerim daha bitmedi:KK53:
çamaşırları astım tekrar çamaşır attım makinaya kışlıkları çıkardım onlar yıkanıo. yatak odasını hallettim :KK68:
banyoyu temizledim klozet lavobo banyonun yerleri temizledim. pasapasları silkeledim yerleştirdim
ütülükleri ayırdım yemekten sonra hemen girşicem
turşu için kavonoz almam lazım yarına kalcak turşum

yarn kurstan gelince turşumu kurarm inş. yemek yapıp evi temizlerim toplu düzenli olunca temizlik kolay oluo

Bu saat oldu hala çamaşır işleriyle uğraşıyorum ben :(
Mutfak dolaplarının içindeki örtüleri de yıkayacağım bugün aniden karar verdim. Herşey yıkansın bitsin aynı anda kurusun ki parça parça ütü yapmayayım dedim. Bi taraftan yemek hazırlayıp bi taraftan da iş yapıyorum artık

Kizlar esim israrla yarin 3-4gibi isten gelirim beraber temizleriz tek basina yapma dedi daha kptu olursun dedi kostal tul ikili deterjandan alicaktm bi kac gun sinra aliriz dedi camasir suyum bitti onu alcaz malum 600tl artan maasi ablamn bilekligine verdik tuller temzdi zaten ama yapmsken bi daha yikiyim demstm bidahaki ay yikarim allahtan temizler tullerm 2ay once yikamistim

image.webp

Biz hergün bu egzersizleri yapıyo zaman zayıflamıyoruz........

akşam oldu benim işlerim daha bitmedi:KK53:
çamaşırları astım tekrar çamaşır attım makinaya kışlıkları çıkardım onlar yıkanıo. yatak odasını hallettim :KK68:
banyoyu temizledim klozet lavobo banyonun yerleri temizledim. pasapasları silkeledim yerleştirdim
ütülükleri ayırdım yemekten sonra hemen girşicem
turşu için kavonoz almam lazım yarına kalcak turşum

yarn kurstan gelince turşumu kurarm inş. yemek yapıp evi temizlerim toplu düzenli olunca temizlik

ah ah o duzeni kurmak icin cabaliyorum bakalim bu hafta amaclarima ulasabilecek miyim, annemin evinde ne guzelmis oturmus duzenimiz vardi.gunluk dağınıklığı severim ama onun bile duzeni vardi komik gelir belki ama surada is dosyalari burada gunluk giyilenler vb gibi ama ben daha kiyafetlerimizi tam yerlestiremedim kisliklar cikacak diye yazliklari cok onemsemedik simdi kisliklar cikacak ama nereye:(

Kizlar esim israrla yarin 3-4gibi isten gelirim beraber temizleriz tek basina yapma dedi daha kptu olursun dedi kostal tul ikili deterjandan alicaktm bi kac gun sinra aliriz dedi camasir suyum bitti onu alcaz malum 600tl artan maasi ablamn bilekligine verdik tuller temzdi zaten ama yapmsken bi daha yikiyim demstm bidahaki ay yikarim allahtan temizler tullerm 2ay once yikamistim

Yardim teklif eden koca asla geri cevrilmemelidir, sahsen eski beni bir kenara biraktim evlendigimde cunku sonra hic yardim teklif etmez olurlarmis:)

Bu saat oldu hala çamaşır işleriyle uğraşıyorum ben :KK43:
Mutfak dolaplarının içindeki örtüleri de yıkayacağım bugün aniden karar verdim. Herşey yıkansın bitsin aynı anda kurusun ki parça parça ütü yapmayayım dedim. Bi taraftan yemek hazırlayıp bi taraftan da iş yapıyorum artık
Yeri gelmisken sorayim dedim 2 aydir bu evde oturuyorum ve toz yagan bir ev, annemin evinde mutfak dolap iclerini aliskanliktan silerdik ama toz olmazdi burada surekli toz oluyor bosalt sil, kirila havlandir cani cikiyorinsanin. Lastik olmayan ortu ariyorum annem kapitone kumas almis kendine aslinda benim icin deneme amacli 15 yildir ihtiyaci olmadi evinde cunku:) henuz dikmedi, memnun musun ortunden nasil bir kumas?

Back
X