- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #20.841
BİM dekinin markası SIR mıymış, bilmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burayı okudukça insana şevk geliyorinşallah topiğe gelene yardım ediyorsunuzdur lütfen öyle olsun çünkü canım hiç iş istemiyor
minnoşa geçmiş olsun, sana da kolay gelsin canım:)Sa kızlar... Anca kalkıp kahvaltımı yaptım şimdi sizlere bakıyorum.. Yazamasamda takipteyim.. Yeni konumuz hayırlı olun.. Elimden geldigince paylasım yapıcam.. Su aralar kızım yine hasta.. Fotoyla pek katılamam ama. Tabiki ilerki zamanlarda katılcam cok eglenceli oluyo...
Bu arada su an evim savas alanı gibi ifadesinibi tık daha geçmekte :)
Heryerde carsaflar nevresimler yıkayp oraya bıraya astım.. Başkonum yok malesef...
Bu arada tabiki kızm sürekli istifar ettiginden bu iş dewam edecek böle böle
İnş bi an önce iyileşir... Canım su an bol telveli kahve istiyo.. Bn onu içeyim ondan sonra gideyim işlerimi yapayım
Burdan ayrılma illa bir yerden başlarsın canım.....Evli şuan şey götürüyor ...söylenmesi ayıp ta ..
Hiçbişiy yapasım gelmiyor ,ev pis resmen ,nereden başlıyacĞımı bilmiyorum![]()
Aaa evet annm kullaniyor harika yapiyorBen bi derz arası temizleyici keşfettim harika bir cok denemelerimde hu muhteşem bişey sihirli su diye satılıyor mavi suda deniliyor temizlik maddeleri satan yerlerde var...
allah oruçlarını ve aşureni kabul etsin canımgünaydııın
bugün aşure pişireceğim hemde haftalık temizlik bugüne kaldı muharrem ayı oruçları için rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin
raporumu akşam yazarım inşallah
allah oruçlarını ve aşureni kabul etsin canım
ben olsam sadece aşureyi yapardım bugün, temizliği de yarına bırakırdım
aşure de epey vakit alıyor dağıtması falan
veya temizliği bugün yapar, aşureyi yarına bırakırdım
yemek için de akrabaları çağırırdım
vesileyle görüşülmüş olurdu
haftaya öyle yapmayı düşünüyorum da![]()