- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #21.221
nasıl 3 günün boş cnm tam anlayamadıkkkBen de calisiyorum. 3 gunum bos. O 3 gune boluyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl 3 günün boş cnm tam anlayamadıkkkBen de calisiyorum. 3 gunum bos. O 3 gune boluyorum.
bende hafta sonu evdeyimBen de calisiyorum. 3 gunum bos. O 3 gune boluyorum.
canım akşamdan toparlamıştım, bebiş olunca mecburen hep tetik olunuyor
k.validem birazdan getirir oğluşumu
ama seni takip ediyorum, süpersin
bakalım ben göreve başlayınca senin performansını gösterebilecek miyim?![]()
şunu diyorum hafta sonu iki gün tatil var üç gün nasıl oluyor diyorum izinmi veriolarbende hafta sonu evdeyim
2,5 yaşında da bir oğlum var ona da zaman ayırmam gerekiyor
işte olduğu kadar yapmaya, yetiştirmeye çalışıyorum
çünkü o da genelde paçamda oluyor![]()
Brans ogretmeniyim 4 gun derse gidiyorumnasıl 3 günün boş cnm tam anlayamadıkkk![]()
bende hafta sonu evdeyim
2,5 yaşında da bir oğlum var ona da zaman ayırmam gerekiyor
işte olduğu kadar yapmaya, yetiştirmeye çalışıyorum
çünkü o da genelde paçamda oluyor![]()
HMM NE GÜZEL OĞLUŞUNA VAKİT AYIRABİLİOSUN :)Brans ogretmeniyim 4 gun derse gidiyorum
Tebrik ediyorum![]()
HMM NE GÜZEL OĞLUŞUNA VAKİT AYIRABİLİOSUN :)
PARDON KIZ YANLIŞ KİŞİYEMİ YAZDIM BENBenim oglusum yok kizama olsun cok isterimm
![]()
PARDON KIZ YANLIŞ KİŞİYEMİ YAZDIM BENkusura bakma
ben muhasebeciyim cnm haftanın 5 günü tam cumartesi 1e kadar diğer günler 8:30 aksam 18,00Sen ne is yapiyorsun ev isleri yetisiyor mu?
HMM NE GÜZEL OĞLUŞUNA VAKİT AYIRABİLİOSUN :)
ahahhaha kişiler karıştı derken imadadıma yetiştin saol şeker-leblebi oğluşunu öp benim yerime
ben muhasebeciyim cnm haftanın 5 günü tam cumartesi 1e kadar diğer günler 8:30 aksam 18,00
elimden geldiğince aldığımı yerine koymaya çalışıorum cuma gününden bütün işlerini halletmeye çalışıorum. ki hafta sonu bana kalsın.yapamazsam haftasonu cumartesi öğleden sonra bitiyorum hepsini napıyım öyle yada böyle yapılcak bu işler.
pazar günüde dinleniyorum .
ön muhasebemi sekreterlikmibenim mesaimde 8:30 --- 18,00
ama cumartesi tüm gün evdeyim neyseki
bende muhasebeci sayılırım, tam olmasada
ahahhaha kişiler karıştı derken imadadıma yetiştin saol şeker-leblebi oğluşunu öp benim yerime![]()
ön muhasebemi sekreterlikmi
hmm anladım cnm. muhasebeciden daha iyi bi yer bencedenetimciyim, ymm bürosu
hmm anladım cnm. muhasebeciden daha iyi bi yer bence
yok cnm büro değil şirket angarya yaptım bende ilk 1 ay sonrasında yapmıyorsun tabiki .seninki muhasebe bürosu mu, şirket mi
muhasebe bürolarında angarya iş çok, bizde öyle değil