En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evettt dün yaptıklarım:
eşim ben geldiğimde yemeği hazır etmiş bende sofrayı kurdum.
yemeği yedikten sonra mutfağı topladım hızlı bi şekilde odayı süpürdüm
kuruyan çamaşırlara ütü yaptım etrafı toparladım.
yatak odasını toparladım . aldım çayımı elime tv keyfi yaptım benden bu kadannn :)
Hasta hasta gayet iyi yapmışsın canım bizde hergün böyle dip bucak yapmıyoz ayda bir bazen o bile uzuyo yeri geldiğinde temizliğimi de yaparım keyif de önce saglık yat dinlen iyi olunca zaten mecbur yaparsın...

pratik bilgi midir bilmem canım
akıtma hamuru zaten boza kıvamında bir hamur oluyor
akşamdan malzemeleri karıştırıp mayalıyorum
daha sonra tupper içine koyup dolaba atıyorum
şimdilerde havalar çok soğuk olduğu için balkonda da durabilir
sabah çıkarıp, tavada pişiriyorum
hatta iki gün bile dolapta kaldığını bilirim
Canim hamir kabariyo mu .bide bu yontem mesela pogaca hamurunda da uygulaniyo mu.

Bugün bulasik makinesini boşaltım mutfağı süpürdüm. yemek bulasikla geçti günüm eşim evde olduğundan...
birde bebegimin kiyafetlerini ütüledim.
köstebek pasta yapmıştım alt komşu geldi yanına sigara böreği kızarttim fakat mutfağı toparlayamadim artık sabaha...

Ben bugun ne yaptım cocuklar evdeydi saat 10 gibi kalktık kahvaltı faslı falan saati on iki yaptık
Dun yıkadığım Çamaşırları topladım
Kahvaltı bulaşıklarını yerleştirdim makineye
Yatakları topladım
Çocuklara test çözersen ilgilendim biri 2. Sınıf biri de 4 bi ona bi ona oyaladılar beni
Sonra mutfak dolaplarımın alt bölümlerini bir guzel temizledim içlerini boşalttım düzenledim
Çatal kasıklarımı kaynattım
Kucuk süpürgeye görünen yerleri supurdum
Wc yi ovdum
Bornozlarımı yıkadım astım
Aksamda cay keyfi yaptım
Benden bugunluk bu kadar...

Hasta hasta gayet iyi yapmışsın canım bizde hergün böyle dip bucak yapmıyoz ayda bir bazen o bile uzuyo yeri geldiğinde temizliğimi de yaparım keyif de önce saglık yat dinlen iyi olunca zaten mecbur yaparsın...
valla cnm iyi diosunda etrafı dağınık görüncede mahvoluyon yani bugün valla işten izin alcam heralde hava buz gibi resmini atarım valla geldim işe ama gidesim var :((

evettt dün ne yaptım yemeği yedikten sonra mutfağı topladım çay yaptım çay içtik keyif fln
sonra onlarıda topladım bulaşık makinesini çalıştırdım.yerleştirdim. beyazları attım bornozları da .
onları serdim. etrafı toparladım. süpürmedim malesef. lavaboları temizledim bi güzel halılarını attım makineye tertemiz olsun deyi bugün akşam kayınvalidelerdeyiz gelince renklilerimi ve bornozumu atcam makineye kuruması zor oluyor ama elden ne gelir kış die yıkamayak mı yani? :D

Kizlar halsizim ateşim var usuyorum simdide evdeyim camasirlari makineye attim etrafi topladim zar zor mutfak daginik simdi balkonumdan bi resim size
IMG_20150107_134005.webp

Sabah oglumun elbiselerini utuledim biraz .yemegi ocaga koydum uyudum sonra.yeni uyandim .of
bu tembellik hala yatagin icinde oturuyorum

Canim hamir kabariyo mu .bide bu yontem mesela pogaca hamurunda da uygulaniyo mu.
boza kıvamındaki hamur, göz göz olup kabarıyor
mayalı poğaça hamurunun kaldığı oldu
onu buzdolabına attım, ertesi gün açıp arasına tereyağ veya margarin sürerek açma gibi yapmışlığım var
yine biraz bekletmiştim
güzel olmuştu

selam kızlar
sabah kahvaltıya misafirim vardı
onlar gelene kadar çabuk çabuk etrafı toparladım, toz aldım
banyoda wc ve klozeti ovdum
masayı hazırladım
akşamdan kek yapmıştım ve börek sarmıştım
onlar da gelirken tazecik çıtır simit getirmişler
bir güzel keyif yaptık:anneadayı:

bir saat kadar önce geçirdim
mutfağımı toparladım, küçük süpürgeyle süpürdüm, sildim
salonun da tozunu aldım, süpürdüm

şimdi de akşam için patates musakkası, mercimek çorbası yapacağım
hepinize kolay gelsin:KK25:

Bugün için çok planım vardı aslında... Bugünde oglumun aşısında dolayi yapamadim çok ağlıyor yavrum :(

Sabah esimle kahvaltı yaptık akşam misafirlerden kalan bulasiklari makineye dizdim tezgahı sildim ocağı sildim... mutfak dolabımim cekmecelerinin yanındaki erzak dolabimin ve komidinimin içini bosaltip sildim... yerlere dökülenler oldu ama supurmeye fırsatım olmadı öğleni makarna ile geçirdik oglumun aglamasinda yiyemedik aksamada Allah kerim artık ne yaparım bilmiyorum...

Back
X