- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #21.321
Teşekkür ederim canım 13 yıldan sonra yenilendi daha güzelleri sizlerin olsun...Mutfagin çok güzelmis gule gule kullan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım 13 yıldan sonra yenilendi daha güzelleri sizlerin olsun...Mutfagin çok güzelmis gule gule kullan :)
Bugün için çok planım vardı aslında... Bugünde oglumun aşısında dolayi yapamadim çok ağlıyor yavrum
Sabah esimle kahvaltı yaptık akşam misafirlerden kalan bulasiklari makineye dizdim tezgahı sildim ocağı sildim... mutfak dolabımim cekmecelerinin yanındaki erzak dolabimin ve komidinimin içini bosaltip sildim... yerlere dökülenler oldu ama supurmeye fırsatım olmadı öğleni makarna ile geçirdik oglumun aglamasinda yiyemedik aksamada Allah kerim artık ne yaparım bilmiyorum...
bende temizlik düşünüyorum bakalım ne zaman yapacağımselam kızlar
her taraf kar ve buz
ama ev çok şükür sıcacık
sabah kalktık, dün misafirlerimden kalan kek ve börekle kahvaltı yaptık
sonra kahve keyfimizi yaptık
eşimi geçirdikten sonra, mutfağı toparladım
ocağı, davlumbazı, tezgahı ve tezgah arkasını sildim
yerini süpürdüm ve sildim
yatak odasına geçtim, yatağımı toparladım
toz aldım, yerini küçük süpürgeyle süpürdüm ve sildim
camını açtım, çıktım
salona geçtim, toz aldım
yerini süpürdüm, sildim
camını açtım ve çıktım
oğlumun odasını toparladım
dolap içlerini ve ihtiyaç sepetini elden geçirdim, düzenledim
süpürdüm, sildim
banyoda klozeti, lavaboyu, duş teknesini ovdum
havluları değiştirdim, yerini süpürdüm ve sildim
akşam için de fırında karnıbahar graten yapacağım
yanına da çorba ve kıymalı uzun makarna düşünüyorum
herkese kolay gelsin kızlar![]()
iyileşince yaparsın canım, önce sağlıkbende temizlik düşünüyorum bakalım ne zaman yapacağım
maşallah balaca sana valla kıskandımmm![]()
saol cnm inş. yaparımiyileşince yaparsın canım, önce sağlık
çok geçmiş olsun![]()
valla bnmde geçen sene soba vardı allahtan koltuklarım silinebilir kumaş halılarıda 4-5 ay önce yıkamaya verdim perdeleride yıka dipköşe bi temizlik al sana pırıl pırıl cnm bnm takma kafanaSobali benim evim hic bisekilde temiz tutamiyorum halilar koltuklar surekli kara .arada odun komur var.. kizlar ben napicam nasil temiz tutucam bu evi
canım öncelikle kolay gelsinSobali benim evim hic bisekilde temiz tutamiyorum halilar koltuklar surekli kara .arada odun komur var.. kizlar ben napicam nasil temiz tutucam bu evi
canım olsun her gün ufak tefek yaparsan, ev kendiliğinden düzene girerKiştan nefret ediyorum artik .5 aylikta bebegim var .bi duzen olusturamadim hala .cik yavas yopiyorum sizin gibi bitiremiyorum tum evi cabucak.dun yatak odasini duzenledim sadece .bugun oturma odasini supurdum koltuk ortusunu degistirdim .
hadi bakalım ilimnur seni beklioruzz :) heyecanlaBir gun onceden yapilacaklari yazicam yavas yavas yapmaya calisicam ve yazicam buraya kizlar.kolay gelsin hepimize
Bir gun onceden yapilacaklari yazicam yavas yavas yapmaya calisicam ve yazicam buraya kizlar.kolay gelsin hepimize