- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #21.521
Calisan arkadaslar bi de bana is saatlerinizi yazarsaniz sevinirim
ortalama bi saat cikaralim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldigini yerine koyma konusunda sana katiliyorum canim bi sure sonra aliskanlik yapiyor zatenvalla canım en güzel yöntem aldığını yerine koyacaksın.kirlendikçede temizleyeceksin başka çaresi yok valla
ben şuan elime ne alsam her şeyi yerine koyuyorum daha düzenli sonra toplarım die kesinlikle demiyorumAldigini yerine koyma konusunda sana katiliyorum canim bi sure sonra aliskanlik yapiyor zaten
bunu bende yapmaya başladım bakıyorum oğlum uyudukça bir toparlama içindeyimben şuan elime ne alsam her şeyi yerine koyuyorum daha düzenli sonra toplarım die kesinlikle demiyorum
sabah işe giderken bile yatarken giydiklerimi katlarım.bunu bende yapmaya başladım bakıyorum oğlum uyudukça bir toparlama içindeyim![]()
umarım çalışmaya başlayınca bende oyle olurum ama evde kv ve annem olacak dönüşümlü bakalım halim ne olcaksabah işe giderken bile yatarken giydiklerimi katlarım.
dağıtmamaya çalışırım .
odaları göz gezdiririm ki işten geldiğimde uğraşmıyım.
inş. cnm neden dönüşümlü onu anlayamadım.umarım çalışmaya başlayınca bende oyle olurum ama evde kv ve annem olacak dönüşümlü bakalım halim ne olcak![]()
Annemler eskisehirde esiminkiler marasta biz afyondayiz annem devamlı kalamıyor çünkü babam burda çok sıkılıyor... annem titizdir ben çalışırken yetistiremiyorum diye sırf evimi düzenlemek için gelirdi dip köşe temizlik yapar giderdi de kv için aynı şeyi soyleyemiyorum malesefinş. cnm neden dönüşümlü onu anlayamadım.
Calisan arkadaslar bi de bana is saatlerinizi yazarsaniz sevinirim
Kizlar gecmisi az biraz ojudum
arkadaslarin sorunlarinin icinde iki tanesi dikkatimi cekti
1.bu sanirim topigin yarisindan cogunun sorunu calisan bayanlar oldugu icin haftalik planlama
Ben soyle bi arastirma yapiyim sonra sunlari bi guzel derliyip topliyim calisan bayanlar icin guzel bi program yapalim tabi siz de fikirlerinizi paylasin ki her kesin isineyarayacak bi konu acalim
Hic sorma canim yaNerelerdesin azerin? Daha gecen aklimdan gectin. Konuyu acti gelmiyor, neler yapiyor acaba dedim.nasilsin?
Benim de programa ihtiyacim var. Haftanin ilk 4 gunu 3e kadar calisiyorum. Diger 3 gunum boş. Bir de spor yapmak istiyorum. Kışın biraz kilo aldim. Sporu da ekleyelim programa. Ne dersiniz kizlar?![]()
Gunaydin canlar
Bu gun temizlik gunum hobaaaaa
temizlik baslasiiiin![]()
Yapicam yapicamOnce sonra istiyoruzzz![]()
Hic sorma canim yaBiraz karmasik gunler geciriyorum kimyasal gebelikler falan
Bir de telden girmek cok skici tel hemen sayfayi kapatiyo nedense
bir mesaji kac kez yaziyorum
ya senin is saatlerin iyimis![]()