En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
maşallah sabah sabah iyi iş çıkarmışsın eline sağlık
bunları yapabilmek için sabah saat kaçta kalkıyorsun
genelde 6 ama bugün 5.30da kalktım.
biraz da zaman kısıtlı diye hızlı yapıyorum.
evde olunca yayıla yayıla yaptığım işler sanki aynı değilmiş gibi gelir bazen.
bugün daha az yaptım.
yatakları topluyorum,çocuklara farklı kahvaltılıklar hazırlıyorum.
bazen çamaşır asıyorum.
elde yıkanacak tencereleri vs. yıkıyorum gibi.:KK61:

günaydın kızlar.
c.tesi evde olmayacağım için evi akşam süpürmeyi düşünüyorum.
sabah lavaboyuiklozeti yıkayıp banyonun yerlerini sildim elle.
paspasları yıkayıp balkona astım.
havluyu değiştirdim.
akşama çorba ve köfte yaptım.
çocukları hazırlayıp evden çıktım.:)

akşama çamaşır katlamam lazım.
bir de ocağı silerim.

günlük az az yapınca işde kalmıyormuş.:KK76:

oooo kuş daha fena.
sürekli dökerler bir şeyler.

hmm.şu meşhur oda.daha önce de okumuştum orayla ilgili hikayelerini.
bak resmini ben de merak ettim.:)

gözükmüyor.içeriği neydi kızlar?

seni şeref meselesi ve küççük odanla tanıyorum.:KK48:

çalışıyor musun canım?
mutfak dolaplarının üst kısmı gibi önemli ve teferruatlı bir işi bitirmişsin.
böyle parça parça yapmak daha iyi.
akşama sana kolay gelsin.:21:

betül ve sırlar odası gibi :)) çalışıyorum çok şükür... 7 bazen 8 gibi evde oluyorum bazende iş çıkışı sağa sola uyrayıp 9 u buluyorum :)) her hafta sonu muhakkak misafirim olur olmazsa sokaklarda olurum... cumartesi milli temizlik günüm sabahın 6 sında kalkar başlarım öğlen olmadan sil süpür biter.... pazar akşamına varmadan gene her yeri batırırım o ayrı :)) eskiden çok dağınıktım vallahi.... azerinin bloğu beni adam etti... biraz daha düzen lazım yalnız... onuda oturtsam misss gibi olcak.....

ben hiç sevmem yarım kalsın... elim değdi mi bitsin isterim.... o yüzden hep hafta sonuna atarım işleri çünkü erkenden uykum geliyo uykum gelincede benden hayır gelmiyo böyle yarım kalıyo....

sabah baktım yarısı pırıl pırıl yarısı gri gözüktü gözüme mutfak dolaplarının :)) çok rahatsız edici..... neyse akşam olsun gerisinide hallediciğim... tabiki şeref meselesini izledikten sonra :)) 3 tane dizim var gönül işleri, paramparça , şeref meselesi... onun dışında tv açmam evde... sabahları da ismail küçükkaya ile çalar saat... ismaile de aşığım ben zaten :)) ama ona herkez aşık ayol aaaa :))) onu seyretçem diye 6 larda kalkıyorum :)) izliyo musunuz çok hoş insanlar mesaj atıyor kameraya yaklaştır gözlerini diye :))

kızlar benim davul fırınım var ve içi berbat durumda sizce nasıl temizlerim.... yani kalıplaşmış bir kiri var.... nasıl çözülür ki....

kızlar benim davul fırınım var ve içi berbat durumda sizce nasıl temizlerim.... yani kalıplaşmış bir kiri var.... nasıl çözülür ki....
Benim de ankastre firinim ayni durumda. :KK43:

rossmann marketlerde fırın temizliği için sprey var. alıosunuz. sıkıosunuz. bir gün bekletip siliosunuz. bi bakıonuz pırıl pırıl :)

betül ve sırlar odası gibi :)) çalışıyorum çok şükür... 7 bazen 8 gibi evde oluyorum bazende iş çıkışı sağa sola uyrayıp 9 u buluyorum :)) her hafta sonu muhakkak misafirim olur olmazsa sokaklarda olurum... cumartesi milli temizlik günüm sabahın 6 sında kalkar başlarım öğlen olmadan sil süpür biter.... pazar akşamına varmadan gene her yeri batırırım o ayrı :)) eskiden çok dağınıktım vallahi.... azerinin bloğu beni adam etti... biraz daha düzen lazım yalnız... onuda oturtsam misss gibi olcak.....

ben hiç sevmem yarım kalsın... elim değdi mi bitsin isterim.... o yüzden hep hafta sonuna atarım işleri çünkü erkenden uykum geliyo uykum gelincede benden hayır gelmiyo böyle yarım kalıyo....

sabah baktım yarısı pırıl pırıl yarısı gri gözüktü gözüme mutfak dolaplarının :)) çok rahatsız edici..... neyse akşam olsun gerisinide hallediciğim... tabiki şeref meselesini izledikten sonra :)) 3 tane dizim var gönül işleri, paramparça , şeref meselesi... onun dışında tv açmam evde... sabahları da ismail küçükkaya ile çalar saat... ismaile de aşığım ben zaten :)) ama ona herkez aşık ayol aaaa :))) onu seyretçem diye 6 larda kalkıyorum :)) izliyo musunuz çok hoş insanlar mesaj atıyor kameraya yaklaştır gözlerini diye :))
ben evde 5 de oluyorum ama sabah ki yorgunluktan hiç bir şey yapmak istemiyorum.
özellikle yemek hazırlama faslında çocukları idare etmek zor oluyor.

erken kalkmak püf noktası işin.:)
niye dağıtıyorsun,o kadar uğraşmışsın.

ben pazara hiç iş kalmasını sevmiyorum.
strese giriyorum işler kalacak,yetişmeyecek,p.tesine sarkacak vs. diye.
bu hafta düzen kısmını oturtunca silip süpürme işi kolay.
ben toplarken bitiyorum genelde.
ne kadar dağınık oluyorsa evimiz.:confused:

şeref meselesini bir kaç kez izlemiştim.
çok vaktim olmuyor akşamları.
çocuklarla olunca her istediğimi izleyemiyorum.
biraz çizgi film izliyorlar,sonra kapatıyoruz.dersleri vs. çok oluyor.
bazen sinema saati yapıyoruz.
paramparçanın ilk bölümünü izlemiştim.
aslında devamını merak ediyorum ama işte zaman yok.
bu ara yapmıyorum da genelde sabahları spor yaparken dizi açarım.
tek müsait zamanım.:KK73:
ben de takıntılıyım yarım işlerden hiç hoşlanmam.
ama çalışınca ne yapacaksın yettiği kadar.
şimdi tümden temizlersin.ara ara makineyi boşaltırken bezle alırsın dolap içlerini.
ben çok sık yapıyorum.
yoksa o koca dolap devasa bir yük olarak görünüyor bana.

nette dolaşıyordu bir video.
karbonat ya da kabartma tozuyla fırın temizliği diye bak canım.
çok güzel temizlenmişti.

rossmann marketin adı. üründe rosman marketin kendi markası. rossmannın sitesinden bir bakın yaşadığınız şehirde marketi var mı yok mu die :)

ama ürün tek kelime ile muhteşem :)

adı DOMOL Fırın Temizleyici Sprey diye mi geçiyor
maalesef bulunduğum şehirde yok şubesi

amway'in owen cleaner diye bir ürünü var tavsiye ediyorlar
memnun kalanlar çok
araştır istersen
ben kullanmadım ama benimde aklıma yattı görüntü olarak

Kızlar açık renk el halısı, az desenli. Nasıl silinir sildikten sonra nemliyle toz yapışıyor. Normalde eve gelen kadın siliyordu ama bir süredir kadın eve gelmiyor(hırsızlık yaptı:( )

Back
X