En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın kızlar.:)
dün karbonatlı temizlik videoları izlemiştim.
eve gittim bir temizlik aşkı ile.:21:
mutfak dolaplarını sık sık silerim.önce onları sildim.
sonra tezgaha karbonat döküp limonla ovdum.bezle duruladım.ocağı sildim yine karbonatla.biraz da bulaşık deterjanı koydum.
tezgah müthiş parladı.
lavabonun içi kararmıştı oraya da az domestos sıktım.
karbonat döküp üstüne soda koyunca kararan yerler açılırmış ama çok vaktim yoktu ona.

kızımın kreşinde süpriz günüymüş bugün.
börek istediler.aslında akşam bir gün önceden öğenince bana sürpriz oldu.:KK57::KK57::KK57:

2 tepsi börek yaptım akşam.2 tepsi de sabah.

yatak temizliğini uygulamak istiyorum karbonatla.
bir de halılardaki kokular için kullanıyorlar.

akşam evi süpürmem gerekiyordu ama börek işine girince kaldı.

bir kaç çekmecem var düzelmesi gereken.
akşama planlarım arasında.:)

yemeğim var dünden.mantı haşlarım çocuklara sadece.

hafta sonu yağmur yağmasa camları silp perdeleri yıkamak istiyordum.

.aslında akşam bir gün önceden öğenince bana sürpriz oldu. :)))) alemsin....

Günaydın kızlar.:)
dün karbonatlı temizlik videoları izlemiştim.
eve gittim bir temizlik aşkı ile.:21:
mutfak dolaplarını sık sık silerim.önce onları sildim.
sonra tezgaha karbonat döküp limonla ovdum.bezle duruladım.ocağı sildim yine karbonatla.biraz da bulaşık deterjanı koydum.
tezgah müthiş parladı.
lavabonun içi kararmıştı oraya da az domestos sıktım.
karbonat döküp üstüne soda koyunca kararan yerler açılırmış ama çok vaktim yoktu ona.

kızımın kreşinde süpriz günüymüş bugün.
börek istediler.aslında akşam bir gün önceden öğenince bana sürpriz oldu.:KK57::KK57::KK57:

2 tepsi börek yaptım akşam.2 tepsi de sabah.

yatak temizliğini uygulamak istiyorum karbonatla.
bir de halılardaki kokular için kullanıyorlar.

akşam evi süpürmem gerekiyordu ama börek işine girince kaldı.

bir kaç çekmecem var düzelmesi gereken.
akşama planlarım arasında.:)

yemeğim var dünden.mantı haşlarım çocuklara sadece.

hafta sonu yağmur yağmasa camları silp perdeleri yıkamak istiyordum.

yalnız karbonat olayı bir harika gerçekten bende buz dolabını ve fırını karbonatlı suyla silmiştim geçen hafta süpr yaptı....

yalnız karbonat olayı bir harika gerçekten bende buz dolabını ve fırını karbonatlı suyla silmiştim geçen hafta süpr yaptı....
bulaşık makinesi,ocağın etrafı ve fırını yazmayı unuttum.çok çabuk temizledi özellikle kapağını.
buzdolabını sık sık silerim.karbonatla silince durulamak lazım.tekrar silmek istemedi canım.:KK53:
millet pazartesi sendromu yaşar ben hafta sonu sendromu yaşıyorum :))) ığyykk gene temizlik yapılcak misafir gelecek pöff pöff pöff....
bir ara ben de senin gibiydim.
cuma ve .tesi çocuklar kursa gidiyorlardı.
cumadan gerilmeye başlıyordum götüren ben olunca.:confused:
her hafta sonu misafir sıkıcı olur bence de.

şimdi evde olup her yeri temizleyesim var ama c.tesileri nedense başka hislerle doluyorum.:))
bir makine çamaşırım var.
h.içi yıkadım hepsini.
ütü çok ama benim vaktim olmuyor.
eşime havale etmeyi düşünüyorum.

h.sonu planım;her yeri topalyıp süpürmek.
elle silmek.:21:
banyo ve mutfak duvarlarını ve kapıları silip,toz almak.

genel çocukların dolaplarını elden geçirmek.
pek dağılmaz ama yine de kontrol etmek lazım.

hmm şimdi hatırladım.ısapanağım vardı.akşam yıkaıp doğradım.iki parça halinde dondurucuya koydum.

kızlar bir sorum var;
ben sabah çıkarken camları yukardan açıyorum ve öğlene kadar havalanıyor ama mutfak giderinden berbat bir koku evin içini sarıyor.
bir süredir yoktu yine başladı.
artık eve girmek istemiyorum kokudan.
öğlen de her yeri açıp havalanmasını sağlıyorum ama aynı.
otomatik oda kokularını çok sağlıklı bulmuyorum.
yumuşatııyı beze döküp kaloriferin üstüne koyup çıksam diye düşündüm.
çocuklar var o da pek sağlıklı değil.
ne yapacağımı şaşırdım o pis kokudan.:(

kızlar bir sorum var;
ben sabah çıkarken camları yukardan açıyorum ve öğlene kadar havalanıyor ama mutfak giderinden berbat bir koku evin içini sarıyor.
bir süredir yoktu yine başladı.
artık eve girmek istemiyorum kokudan.
öğlen de her yeri açıp havalanmasını sağlıyorum ama aynı.
otomatik oda kokularını çok sağlıklı bulmuyorum.
yumuşatııyı beze döküp kaloriferin üstüne koyup çıksam diye düşündüm.
çocuklar var o da pek sağlıklı değil.
ne yapacağımı şaşırdım o pis kokudan.:KK43:

ayy yok o oda spreyleri olan yerde ağzımda yüzümde hemen kızarıklıklar oluyor hapşırıp nefes darlığı yaşıyorum ne kadar kimyasal var içinde kimbilir çocuk olan evde kullanmayın derim...

40 öğrenci 10 da öğretmen.:KK42:

wuuu beybi kalablıkmış :))

Lavabo açicı döksen bide gideri kapalı tut
akşam deneyeyim.ama en üst kat olduğu için alttan gelen bir koku.
nerden geliyor bilemiyorum ki.
buzdolabının altında var bantla kapatmıştık.
bulaşık makinesinin borusunun gittiği yer de var.
bir de lavabo deliği.
ayy yok o oda spreyleri olan yerde ağzımda yüzümde hemen kızarıklıklar oluyor hapşırıp nefes darlığı yaşıyorum ne kadar kimyasal var içinde kimbilir çocuk olan evde kullanmayın derim...

kullanmıyorum zaten canım.

wuuu beybi kalablıkmış :))
ruh halimi tahmin ediyordursun.

Beyaz sandalyenin lekelerini cikaramiyorum ne ile cikar kizlar bir oneriniz varmi?

Telefondan Ekleyemadim canim beyaz cicekli suni deri sandalyeler varya ondan .aspirin denedim leke sihirbazi varmis onu denedim oda olmadi arap sabunu denedim yok oda cikarmadi sari sari lekeler var azalir gibi oluyo 1.2gun sonra yine cikiyo lekeler off bi turlu cikmadi.

Telefondan Ekleyemadim canim beyaz cicekli suni deri sandalyeler varya ondan .aspirin denedim leke sihirbazi varmis onu denedim oda olmadi arap sabunu denedim yok oda cikarmadi sari sari lekeler var azalir gibi oluyo 1.2gun sonra yine cikiyo lekeler off bi turlu cikmadi.

karbonatla arap sabununu karıştır sür azcık beklet yeni keşfim youtube da buldum biraz beklet sonra sil.... benimkilerde beyaz suni deri ama aspirin çıkardı lekeleri...

@Azerinn hanim merhaba. Arada sizi bu topigi takip ediyorum çok güzel paylaşımlariniz var sizden ve diğer arkadaşlardan yardım istiyorum. Sabah işe giderken yatak odası Halımı mahvettim. Eye Liner ım elimden düştü ve döküldü. Bende geç kalıyordum zaten. Sadece pamuk basip fazla boyayi alıp öylece bıraktım. Üstünden yedi saat geçti. Şimdi ben ne yapmalıyim size sormadan birsey yapmak istemedim :(
1426857821237.webp
1426857867216.webp

Back
X