En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bak bu güzelmiş :KK48: Hamarat herhal sizin bey , benimki de baktı benim yapacağım yok bu sabah ütülediğim çamaşırları katladı :oops:

Ben henüz camları silmedim.. Henüz derken taşındığımdan beri.. :KK12: Hiç de içimden gelmiyor.. Aklımda var ama silsem iyi olur gibilerinden de hiç o zihnimden gerçeğe ulaşmayı başaramadı.. 3.aya gireceğiz neredeyse :KK14: pisim dimi ben.. pisim galiba ya :KK17:
ben de bu akşam silecektim ama yağmur geliyormuş.:)

Bak bu güzelmiş :KK48: Hamarat herhal sizin bey , benimki de baktı benim yapacağım yok bu sabah ütülediğim çamaşırları katladı :oops:

Ben henüz camları silmedim.. Henüz derken taşındığımdan beri.. :KK12: Hiç de içimden gelmiyor.. Aklımda var ama silsem iyi olur gibilerinden de hiç o zihnimden gerçeğe ulaşmayı başaramadı.. 3.aya gireceğiz neredeyse :KK14: pisim dimi ben.. pisim galiba ya :KK17:

boşver kız silme nisan yağmurları diye bişi var... onlarda gitsin öyle silersin...bende bi ara karlar varken silmiştim karları güzel göreyim diye komşular bana deliymişim gibi baktıydı hiç anlamıyolar zaten beni :))

yağmurlar devam ederken cam silmek pek mantıklı değil aslında ama haftasonu misafirim gelecek
o yüzden bende sadece oturma odasının camını sildim perdeleri temiz cama asmak lazım
perşembe akşamı da mutfak camını silip perdesini yıkadım mı tamamdır
diğer tarafları kalsın mayısa kadar,
malum bahar temizliği yapılacak
bende mi pisim ne :KK70:

merhaba kızlar yeni iş haberleriyle karşınızdayım.:KK52:
c.tesi çocukların ve kendi nevresimimizi değiştirdim.
balkonu sildim.klozeti,lavaboyu cifledim.
önce açık renklileri,sonra nevresimleri,sonra beyazları yıkayıp astım.
mutfağı,odaları topladım.
akşam renklileri yıkayıp astım.

pazar sabah mutfağı toparladım,kahvaltı bulaşıklarını yıkadım,tezgahı sildim vs.
yatakları topladım.
masa örtülerini yıkadım.paspasları yıkadım.

öğleden sonra arkadaşıma gittim.
gelince ocağı,mutfak dolaplarının içini,dışını,buzdolabını sildim.
tezgahı,fırını,duvarları sildim bimdeki sır ya da aspirin olan deterjanla.
parlasın diye sirkeyle duruladım.

yerler süprüldü.
her yeri elle sildim.toz aldım.
banyoyu sır ve cifle küvetten yere kadar ovdum,yıkadım.
makineyi,duvarlarını kısmen sildim.
banyonun ve girişin kapısını sildim.

Bu dediklerinizi gerçekten 1.5 saat içinde mi yaptınız :KK57: 6.30da eve gelip 8de misafirleriniz gelene kadar mı ?! :KK57: OMG !
böyle anlatırken çok gibi geliyor ama tamı tamına o kadar sürede yaptım,arada 10-15 dknamaz molaları hariç :KK53:

25 dk süren bir bulaşık makinesi temizleri çıkarıp yerleştirme , kirlileri içeri tıkma eylemi daha başarıyla sonuçlandı, bu arada ben tencereleri tavaları falan da makinada yıkıyorum arada mesajlarda gördüm öyle yapmayanlarınız varmış elinde yıkayanlarınız nedendir ? ..Benim bunları öğrenecek pek kimsem yok ya kusura bakmayın eğer çok bilindik bir durumsa da bilmiyorduysam
bazen ben elde yıkıyorum,mesele geçen sefer makinada yer yoktu o yüzden elde yıkadım.bazen yer olsa da eğer tencer eçok bulaşık değilse örneğin salçalı yemek değil pilav falan pişirdiysem elimde yıkıyorum..çelikleri genelde hiç elimde yıkamam illa makinaya atarım..bir de tahta kaşıkları elimde yıkıyorum,yüksek sıcaklıkta içine deterjan işliyormuş sağlıklı değilmiş o yüzden

ben de bu akşam silecektim ama yağmur geliyormuş.:)
Bastırdı burada da yağmur 3 aylık kiri bir yağmura yıktım hehe :KK76:
boşver kız silme nisan yağmurları diye bişi var... onlarda gitsin öyle silersin...bende bi ara karlar varken silmiştim karları güzel göreyim diye komşular bana deliymişim gibi baktıydı hiç anlamıyolar zaten beni :))
Ayy ne güzel kar tanelerini izlemişsiniz :KK58:Bence harika bir fikirmiş , önceki dairemde küf sorunum vardı.. Ne kadar silersem sileyim duvarlar küflendiği için tekrar tekrar yeşeriyor kararıyor iz kalıyordu , pimapenlerimin yüzü hep su içindeydi günde en az 2 kez silmeme rağmen.. Acaba bunlar yüzünden mi canım temizlik yapmak istemiyor diyorum ama evimi de değiştirdim ne bileyim anlam veremiyorum.. Tembelliğimden herhalde
yağmurlar devam ederken cam silmek pek mantıklı değil aslında ama haftasonu misafirim gelecek
o yüzden bende sadece oturma odasının camını sildim perdeleri temiz cama asmak lazım
perşembe akşamı da mutfak camını silip perdesini yıkadım mı tamamdır
diğer tarafları kalsın mayısa kadar,
malum bahar temizliği yapılacak
bende mi pisim ne :KK70:
Ayy misafirleriniz çok şanslı :21: Yok yok pis değilsiniz sizin gibi pise can kurban :KK50:
merhaba kızlar yeni iş haberleriyle karşınızdayım.:KK52:
c.tesi çocukların ve kendi nevresimimizi değiştirdim.
balkonu sildim.klozeti,lavaboyu cifledim.
önce açık renklileri,sonra nevresimleri,sonra beyazları yıkayıp astım.
mutfağı,odaları topladım.
akşam renklileri yıkayıp astım.

pazar sabah mutfağı toparladım,kahvaltı bulaşıklarını yıkadım,tezgahı sildim vs.
yatakları topladım.
masa örtülerini yıkadım.paspasları yıkadım.

öğleden sonra arkadaşıma gittim.
gelince ocağı,mutfak dolaplarının içini,dışını,buzdolabını sildim.
tezgahı,fırını,duvarları sildim bimdeki sır ya da aspirin olan deterjanla.
parlasın diye sirkeyle duruladım.

yerler süprüldü.
her yeri elle sildim.toz aldım.
banyoyu sır ve cifle küvetten yere kadar ovdum,yıkadım.
makineyi,duvarlarını kısmen sildim.
banyonun ve girişin kapısını sildim.
Hayretle okudum yazınızı.. Ne kadar hamaratsınız maaşallah :nazar: Yalnız aklıma takılan bir husus var , acaba yapışmıyor mu değince sirkeyle sildiğiniz yerler elinize ?Nereleri sildiniz sadece dolap kapaklarınızı mı ?
böyle anlatırken çok gibi geliyor ama tamı tamına o kadar sürede yaptım,arada 10-15 dknamaz molaları hariç :KK53:
bazen ben elde yıkıyorum,mesele geçen sefer makinada yer yoktu o yüzden elde yıkadım.bazen yer olsa da eğer tencer eçok bulaşık değilse örneğin salçalı yemek değil pilav falan pişirdiysem elimde yıkıyorum..çelikleri genelde hiç elimde yıkamam illa makinaya atarım..bir de tahta kaşıkları elimde yıkıyorum,yüksek sıcaklıkta içine deterjan işliyormuş sağlıklı değilmiş o yüzden

Abooww onca işin arasında bir de namaz mı kıldınız ? Vallahi tebrik ederim bu ne hızbu ne enerji tebrikler :KK73:

Günaydın güzellikleray bu aralar ipin ucunu fena kaçırdım:KK23:
ciftlik oynamaya fena alistim ev aldı başını gidiyor:mad:
Her şey bitti bi tavugum inegim kalmıştı:KK53:
Neysem bu gun dedim baga bak kizim aklini alirim senin kalk işini yap:KK11:
Vee simdi kalkiyorum:KK45:

Hayretle okudum yazınızı.. Ne kadar hamaratsınız maaşallah :nazar: Yalnız aklıma takılan bir husus var , acaba yapışmıyor mu değince sirkeyle sildiğiniz yerler elinize ?Nereleri sildiniz sadece dolap kapaklarınızı mı ?
sağol canım.mecbur kalınca diyelim.:KK48:
kapakları sildim sadece sirkeyle canım.
üzerinden bezle tekrar sildim.parlak olsun diye sirke kullandım.
buzdolabını da sirkeyle siliyorum.
bazen tezgaha da döküyorum en son silmede.
yerleri silerken suya biraz damlatıyorum.başka deterjan da ekliyorum.
Günaydın güzellikleray bu aralar ipin ucunu fena kaçırdım:KK23:
ciftlik oynamaya fena alistim ev aldı başını gidiyor:mad:
Her şey bitti bi tavugum inegim kalmıştı:KK53:
Neysem bu gun dedim baga bak kizim aklini alirim senin kalk işini yap:KK11:
Vee simdi kalkiyorum:KK45:
ben de diyorum nerde bu kız?:KK66:
koca çiftlikde iş biter mi canım ya.:)

heyecanla temizlik raporunu bekliyorum.:KK5:

bu akşam yapılacaklar,
kurumuş çamaşırlar katlanacak
battaniyeler yıkanacak
bulaşıklar yıkanacak
yarına mama hazırlanacak
salon süpürülüp toz alınacak
odayı havalandırırım....

geçen hafta sonu ;
bütün evi standart dip köşe temizledim kapı kulpundan tuut cam önüne kadar....
misafirlerim vardı zaten yüz elli kere mi ne bulaşık yıkadım :))
güççüük odamı topladım biliyo musunuz.... oldu valla misler gibi oldu.... biraz atılcaklar var ıvır zıvır hafta sonu ayıklama yapıcam kıyabilirsem tabi :))

bu akşam yapılacaklar,
battaniyeler yıkanacak
bulaşıklar yıkanacak
yarına mama hazırlanacak
odayı havalandırırım....

geçen hafta sonu ;
güççüük odamı topladım biliyo musunuz.... oldu valla misler gibi oldu.... biraz atılcaklar var ıvır zıvır hafta sonu ayıklama yapıcam kıyabilirsem tabi :))
süpersin canım.
o odayı düşününce bile içim daralıyor.
at ya kullanmadığın ne varsa.
ya da ikeadaki oyuncaklar için düzenleme standtları var.öyle bir şey oluşturabilirsin.
karışmaz odacığın.:)
kuşlara bakman,ilgilenmen takdire şayan.
ben hiç sevmiyorum evde kuş olayını.
özellikle böyle sürekli iş çıkartanları.:KK53:

misafir ve iş.
neyse geçmiş olsun canım.:)

süpersin canım.
o odayı düşününce bile içim daralıyor.
at ya kullanmadığın ne varsa.
ya da ikeadaki oyuncaklar için düzenleme standtları var.öyle bir şey oluşturabilirsin.
karışmaz odacığın.:)
kuşlara bakman,ilgilenmen takdire şayan.
ben hiç sevmiyorum evde kuş olayını.
özellikle böyle sürekli iş çıkartanları.:KK53:

misafir ve iş.
neyse geçmiş olsun canım.:)

ayy ablam gibi konuştun :)) kuşlara hiç tahammülü yok fazlalıkları da at artık diye başımın etini yiyiyor :))

artık için daralmasın misler gibi olduuu :)) rahat rahat kapısını açık bırakabiliyorum gari odanın :)) biri görünce rezil oluncek bişi yok...

ayy ablam gibi konuştun :)) kuşlara hiç tahammülü yok fazlalıkları da at artık diye başımın etini yiyiyor :))

artık için daralmasın misler gibi olduuu :)) rahat rahat kapısını açık bırakabiliyorum gari odanın :)) biri görünce rezil oluncek bişi yok...
ablan gibi mi konuştum.:)))

düzenliyorsun zaten canım maaşALLAH sabırlısın.:)

sağol canım.mecbur kalınca diyelim.:KK48:
kapakları sildim sadece sirkeyle canım.
üzerinden bezle tekrar sildim.parlak olsun diye sirke kullandım.
buzdolabını da sirkeyle siliyorum.
bazen tezgaha da döküyorum en son silmede.
yerleri silerken suya biraz damlatıyorum.başka deterjan da ekliyorum.

ben de diyorum nerde bu kız?:KK66:
koca çiftlikde iş biter mi canım ya.:)

heyecanla temizlik raporunu bekliyorum.:KK5:
hehe valla bacim tezegiydi,otuydu ,copuydu derken bitmiyo :KK70::KK70::KK70::KK70:
tam islerimi bitirip yerleri siliyodum ki esim aradi annemlere geldik yarim kaldi isim:confused:
gidince kova ortalikta zaten yerleri silerim
yarin da wc lavaboyu ovup toz alirim
buzdolabim duzenlenecek
ayrica da mutfak dolabim ustten silinecek
sonra isim bitmis oluyo:KK28:
bu akşam yapılacaklar,
battaniyeler yıkanacak
bulaşıklar yıkanacak
yarına mama hazırlanacak
odayı havalandırırım....

geçen hafta sonu ;
yuz elli kez mi:KK70::KK70::KK70::KK70:alemsin betus ya:KK70:kizaaam nerde fotolar hani foto eklicektin:KK11:

Merhabalar merhabalar , fiyuw.. bugün komşuma gitmemle beraber ne kadar tertemiz bir evi olduğunu görüp de feyz almaya yeltendim kendimce.. Şimdi hanımlar benim evin işleri şunlar , bir el atın nasıl yapayımm ne zaman yapayım hangini önce yapayım ?? :(
- yerler süpürülecek
- ütü 1 makina
- koltuk kılıfım çok pislendi , çıkarılabiliyor galiba , ikeadan almıştım koltuğu zaten , açık renk bir de eşimin de benim de saçımız kılımız tüyümüz sağolsun pek döküldüğünden hem koltuk hem yerler yumak halinde yuvarlanan saçlarla kaplı .. hatta baza şeklinde değil yatağım , karyola şeklinde. altı hep toz falan bir hafta önce süpürmüştüm halbuki ..
- bulaşık makinasındaki bulaşıklar çıkarılacak yerine yenileri koyulacak..
- yemek yapılacak ( akşam yemeği yemedik henüz )
- buzdolbımın ve mutfak dolabımın üstü silinecek
- pencerelerim de yağmurlar bitince silinecek
- banyomun duvarlarının ve duşakabinle klozetin de silinmesi gerek..

sanırım bu kadar , bir de sormak istiyorum sabahtan krep yapayım demiştim , arttı hamuru ben de üstünü streçledim ama emin olamadım yenir mi ki bu ? İçinde süt tozuyla yumurta var.. Bozulmuş mudur ?

yuz elli kez mi:KK70::KK70::KK70::KK70:alemsin betus ya:KK70:kizaaam nerde fotolar hani foto eklicektin:KK11:

fazlası var eksiği yok... fotoğraf makinemin kablosunu bulabilsem ahh bi bulabilsem :)

Merhabalar merhabalar , fiyuw.. bugün komşuma gitmemle beraber ne kadar tertemiz bir evi olduğunu görüp de feyz almaya yeltendim kendimce.. Şimdi hanımlar benim evin işleri şunlar , bir el atın nasıl yapayımm ne zaman yapayım hangini önce yapayım ?? :KK43:
- yerler süpürülecek
- ütü 1 makina
- koltuk kılıfım çok pislendi , çıkarılabiliyor galiba , ikeadan almıştım koltuğu zaten , açık renk bir de eşimin de benim de saçımız kılımız tüyümüz sağolsun pek döküldüğünden hem koltuk hem yerler yumak halinde yuvarlanan saçlarla kaplı .. hatta baza şeklinde değil yatağım , karyola şeklinde. altı hep toz falan bir hafta önce süpürmüştüm halbuki ..
- bulaşık makinasındaki bulaşıklar çıkarılacak yerine yenileri koyulacak..
- yemek yapılacak ( akşam yemeği yemedik henüz )
- buzdolbımın ve mutfak dolabımın üstü silinecek
- pencerelerim de yağmurlar bitince silinecek
- banyomun duvarlarının ve duşakabinle klozetin de silinmesi gerek..

sanırım bu kadar , bir de sormak istiyorum sabahtan krep yapayım demiştim , arttı hamuru ben de üstünü streçledim ama emin olamadım yenir mi ki bu ? İçinde süt tozuyla yumurta var.. Bozulmuş mudur ?

kolay gelsiiin.... hamurdan da hiiç anlamam...

Akşam raporu :

alışverişe gidildi.....

kurumuş çamaşırlar katlanacak (2 makina çamaşır katladım) YAPILDI
battaniyeler yıkanacak nooo
bulaşıklar yıkanacak (evimde gizli bir yapılanma var sürekli türüyo bu bulaşıklar) YAPILDI
yarına mama hazırlanacak (rejim yapayım ben iyisi mi :) ) nooo
salon süpürülüp toz alınacak YAPILDI
odayı havalandırırım.... YAPILDI

+
bir makina çamaşır yıkanıyooor....
ocak silindiii
bulaşıklar az süzülsün yerleştiririm
tezgahı siler yatarım gari
çamaşırlarda bitmiş olur onlarıda asıveririm gari....

Akşam raporu :

alışverişe gidildi.....

kurumuş çamaşırlar katlanacak (2 makina çamaşır katladım) YAPILDI
battaniyeler yıkanacak nooo
bulaşıklar yıkanacak (evimde gizli bir yapılanma var sürekli türüyo bu bulaşıklar) YAPILDI
yarına mama hazırlanacak (rejim yapayım ben iyisi mi :) ) nooo
salon süpürülüp toz alınacak YAPILDI
odayı havalandırırım.... YAPILDI

+
bir makina çamaşır yıkanıyooor....
ocak silindiii
bulaşıklar az süzülsün yerleştiririm
tezgahı siler yatarım gari
çamaşırlarda bitmiş olur onlarıda asıveririm gari....

Aboww.. bir sürü şey yapıyorsunuz ne güzel.. Ben de mabadımı büyütüyorum bu zaman diliminde :oops:

Aboww.. bir sürü şey yapıyorsunuz ne güzel.. Ben de mabadımı büyütüyorum bu zaman diliminde :oops:

sorma tv çok bağlıyo insanı istemeye istemeye kapadım kalktım başından.... hadi oda olsun elim değmişken şunuda yapiim derken hepsi bitiverdi :)) bide buraya yazdım ya azerin demesin gene yazmışın ama yapmamışın karizma gidiyoo :)

Ben de anca buraya yazıyorum .. :( Ben hanginden başlayacağımı bilmiyorum .. Hayır bende tv de yok evde , ama ya uyuyorum yada internetteyim :( Ne olacak bu miskinliğim tembelliğim keşke ben de sizin gibi olabilsem , bugün komşuma misafirliğe gittim bildiğin parıldıyordu banyosu.. Ben ilk kiracıyım buradaki daha inşaattan kalan izler duruyor silmedim ki hiç kalır tabi :( Çok mutsuzum bu halimden ama değiştirmek için de kılımı kıpırdatmıyorum ay sinir oldum yine
sorma tv çok bağlıyo insanı istemeye istemeye kapadım kalktım başından.... hadi oda olsun elim değmişken şunuda yapiim derken hepsi bitiverdi :)) bide buraya yazdım ya azerin demesin gene yazmışın ama yapmamışın karizma gidiyoo :)

Ben de anca buraya yazıyorum .. :KK43: Ben hanginden başlayacağımı bilmiyorum .. Hayır bende tv de yok evde , ama ya uyuyorum yada internetteyim :KK43: Ne olacak bu miskinliğim tembelliğim keşke ben de sizin gibi olabilsem , bugün komşuma misafirliğe gittim bildiğin parıldıyordu banyosu.. Ben ilk kiracıyım buradaki daha inşaattan kalan izler duruyor silmedim ki hiç kalır tabi :KK43: Çok mutsuzum bu halimden ama değiştirmek için de kılımı kıpırdatmıyorum ay sinir oldum yine

hadi o zaman ekşın kaldır totoyu önce ortalıkta atılcak ne varsa toparla kağıt gazete ambalaj vs doldur poşetlere poşetleride çıkış kapısının önüne koy

sonra makineye atılcak kıyafet varsa onlarıda atıver dönsün onlar hadi onlar dönerken sen otur gene yarına iki işin azalmış olur....

Back
X