En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Teşekkür ederim canım. Duvar konusunda yazan olmamış aspirin ve sarı süngerle sildim. Çok iyi olmadı aslında ama idare eder. Hiç yoktan iyidir yoruldum baya. . Tupper kendim satıyorum ama kiler almak nasip olmadı kendime bi türlü. Aldığımı götürdüler arkadaşlar :-)

Teşekkür ederim canım. Duvar konusunda yazan olmamış aspirin ve sarı süngerle sildim. Çok iyi olmadı aslında ama idare eder. Hiç yoktan iyidir yoruldum baya. . Tupper kendim satıyorum ama kiler almak nasip olmadı kendime bi türlü. Aldığımı götürdüler arkadaşlar :-)

Kilerin icinde de filizleniyor. Kapali yerde muhafaza etmek lazim sanirim. Benim kilerler acikta.:KK45:

[QUOTE="Seker-Leblebi, post: 40661253, member: 901 Nilayısıyla evdeydim
bende hafta sonu rahat edebilmek için temizliğimi yaptım
bütün ev süpürülüp silindi toz alındı
koltuklar ve yatak çekildi altları süpürüldü
halılar kaldırıldı altları silindi kuruyunca serildi
1 makine çamaşır yıkandı asıldı
yemek yapıldı
tuvalet lavabo temizlendi
bu akşamda ütü yapılacak, kuruyan çamaşırlar katlanacak
oğluş banyo yaptırılacak, banyo elden geçecek
yarın gezmelere gidilecek :rolleyes:[/QUOTE]
Merhaba cnm ne is yapiordun sen her is yeri tatil yapmiyorda o yuzden sordum

Benim basim dertte gercekten yaaa bana yardim edebilecek var mi kii :KK17:
cok.feci bi hata yapmisim farkina da gec vardım ev sahibim.beni mahvedecek nolur bi care söyleyin noluuurrr :mad:
sorun su aksam kireç çözücü lavaboya akmis ve farketmemisim Sabah kalktim heryeri kaplara olmus evyenin ne kkullandimsa gecmedi yurt dışındayim burda ev sahipleri kiracilarin iflahini sokuyor ne yapcam yaaa nolur bana biri akil.versi yok mu çaresi :KK61:
canim anka_misalinin de dedigi gibi malesef evye asindigi icin degistirmekten baska caresi yok:KK51:
Hamarat hanımlar iyi akşamlar. Ben bu gün bahar temizliğine başladım. Perşembe büyük davetim var o yüzden çarşambaya kadar bitirmem lazım. Size sormak istediğim şeyler var.
1. Duvarları nasıl bezle ve deterjanla siliyorsunuz. Duvarlar beyaz bez izi kalır diye korkuyorum.
2. Koltukları nasıl bezle ve deterjanla siliyorsunuz.
3. Mutfakta patates soğan koyacak yer bulamıyorum sizler nereye koyuyorsunuz.

Lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi. Sabah erkenden kalkıp silmem gerek.
canim ben iz birakmasindan korktugum her seyde sampuanli su kullaniyorum bildigimiz sac sampuani ve sunger
pamuklu her hangi bir bezle siliyorum arap sabunu ve ya bulasik deterjaniyla
sebzelige koyuyorum ama bazen filizleniyo malesef duyduguma gore kagit posetlerde filizlenmiyormus daha denemek nasip olmadi:KK48:

canim anka_misalinin de dedigi gibi malesef evye asindigi icin degistirmekten baska caresi yok:KK51:

canim ben iz birakmasindan korktugum her seyde sampuanli su kullaniyorum bildigimiz sac sampuani ve sunger
pamuklu her hangi bir bezle siliyorum arap sabunu ve ya bulasik deterjaniyla
sebzelige koyuyorum ama bazen filizleniyo malesef duyduguma gore kagit posetlerde filizlenmiyormus daha denemek nasip olmadi:KK48:
merhaba canımm,,
sence koltuk temizliğinde arap sabunu mu daha etkili bulaşık det. mı? bi de tekrar sade suyla ıslattığın bezle geçiyo musun yoksa sadece deterjanlı su ile mi siliyosun?

dün akşam iş çıkışı eve gittim
yemek yaptım, (yer alması ve yayla çorbası yaptım)
yemek pişerken çıkan bulaşıkları yıkadım, bulaşık makinesini boşalttım
sofrayı hazırladım yemekten sonra bulaşıkları yıkadım
tencereleri boşalttım onları cifledim
ocağı tezgahı sildim
mutfağı topladım
balkonu çamaşır suyuyla yıkadım
oturma odasını topladım, kilimini silkeledim serdim
(halım açık renk üzerine kilim seriyorum küçük çocuk olduğu için evde)
koridoru ve banyoyu topladım
sonra keyifff

merhaba canımm,,
sence koltuk temizliğinde arap sabunu mu daha etkili bulaşık det. mı? bi de tekrar sade suyla ıslattığın bezle geçiyo musun yoksa sadece deterjanlı su ile mi siliyosun?
bulasik deterjani super bi sey simdiye kadar cikaramadigi leke gormedim o derece
ben fairy kullaniyorum bu arada
evet duruluyorum canim

Evet canlar yine bir perşembe günü :KK68:
Ve de benim haftasonu tatilinin baslangici.. Hayalet topigin güzel insanlarina :KK52: saygilarimi sunup ev işlerine başlamak istiyorum :oops:

Yapilacaklar
  • İki gündür yikamadigim iki tane tencerem yikanacak :110:kabul ediyorum hata ettim bekletmekle
  • Mutfaktaki diğer bulasiklar makineye
  • Tezgah ovulacak
  • Yarin vaktim olursa!! Fayanslari yagcozle silicem
  • Halisinida silicem inşaallah
  • Gardırop düzenlenecek kisliklar kalkacak. Yazliklar gelecek :KK76:
  • Süpürüp toz alinacak
  • Aksamada eşim yokken utu yapicam :63:
  • Yatarken de banyoya camirsuyu dokucem sabah durulayacağım
Benden bu kadar :KK50: opuldunuz :KK15:

iyi aksamlar kizlar:KK69::KK69:
ya ne zamandir temizlik malzemelerinden konusmuyoruz dedim bu aksam kendi kullandiklarimdan yaziyim
ilk once mopdan basliyim:KK49:
motek-pratik-mop-mt-16-temizlik-kovasi-yikama-ap-1580111_1393574705.jpg

benimkisi bundan:21:sikmasi falan super fazla dondurursen baya baya kuru oluyor:KK49:tek skinti yuvarlak oldugu icin koseleri elimde bezle silmek zorunda kaliyorum:KK51:
simdi cilit bang banyo icin kir ve kirec sokucu
kotu tek bir sey soyleyemem su lekeleri fayanslardaki kirec hepsini super temizliyo acaip memnunum:KK49:
clin-cam-temizleyici-sprey-pirlanta-parlakligi-500-ml-kopya1-yuzey-temizligi-clin-20949-10-B.jpg

camsil olarak bu gun clin elmali aldim
yabanci temizlik videolarinda goruyordum bi alayim dedim
gercekten cok iyi:KK9:bundan sonra vazgecilmezim:KK37:sktigin yerden bezle bir bilemedin iki kere gecmen yeterli
Taris_1363517.jpg

evettt kızlar cuma günü hiçbirşey yapamadım gezimden dolayı perşembe akşamı otobüse bindim.cuma akşamı gece diyelim de eve geldim hiçbişey yapamadım konyaya gittim bu arada :)
Cumartesı günü 1 de işten çıktım mutfağı komple indirdim dolapları güzelce sildim yağ sökücü ve cifimle örtülerini serdim
yeniden yerleştirdim
fayansları cifledim bulaşıkları makineye atmıştım onları yerleştirdim
halısını attım makineye allahtan hava çok güzeldi hemencecik kurudu.
yerini domestosla sildim pırıl pırıl yaptım cıktım kızlar :)
ardından evi sadece süpürebildim cumartesi bu kadar
pazar günü yani bugün sadece ütü yaptım. yorgunluktan ölüyorummmm :)

kızlar valla süper bir başlık olmuş haftalardır temizlik yapmıyordum tayinimiz çıktı o kadar sevindim ki çünkü o evi temizlemek taşınmaktan daha zor geliyordu :D şimdi taşındık 2 hafta falan oluyor hala tam düzen oturtmuş değilim. arada buraya bakıp gaza geliyorum kalkıp bişeyler yapıyorum valla :KK48: gideyim balkonu yıkayayım çamaşırları atmıştım makineye balkonda daha rahat kurur toplarım hemen.

evettt kızlar cuma günü hiçbirşey yapamadım gezimden dolayı perşembe akşamı otobüse bindim.cuma akşamı gece diyelim de eve geldim hiçbişey yapamadım konyaya gittim bu arada :)
Cumartesı günü 1 de işten çıktım mutfağı komple indirdim dolapları güzelce sildim yağ sökücü ve cifimle örtülerini serdim
yeniden yerleştirdim
fayansları cifledim bulaşıkları makineye atmıştım onları yerleştirdim
halısını attım makineye allahtan hava çok güzeldi hemencecik kurudu.
yerini domestosla sildim pırıl pırıl yaptım cıktım kızlar :)
ardından evi sadece süpürebildim cumartesi bu kadar
pazar günü yani bugün sadece ütü yaptım. yorgunluktan ölüyorummmm :)
ellerine saglik canim:KK19:evin en oyalayici yeri bitmis:KK49:haliyi hangi makineye attin canimo_O
kızlar valla süper bir başlık olmuş haftalardır temizlik yapmıyordum tayinimiz çıktı o kadar sevindim ki çünkü o evi temizlemek taşınmaktan daha zor geliyordu :KK70: şimdi taşındık 2 hafta falan oluyor hala tam düzen oturtmuş değilim. arada buraya bakıp gaza geliyorum kalkıp bişeyler yapıyorum valla :KK48: gideyim balkonu yıkayayım çamaşırları atmıştım makineye balkonda daha rahat kurur toplarım hemen.
alemsin canim ya:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:bi de insan tadilatmis yeni evmis duyunca eskisini temizlemek istemiyo dimi:KK70:emegim bosa gidiyomus gibi geliyor bana:KK70:

günaydın kızlar.
ben hastaydım,sonra çocuklar ameliyat oldu.
bugün nihayet normal hayatımıza döndük.
işe başladım,çocuklar okula gittiler.

bir kaç güne kadar hastaydım.
bir türlü toparlayamadım.

evde hem çocuklara koşturmakla,hem işlerle geçti.

Back
X