Canım
Canım topiğin başlarını okudum iki yüz sayfa falan şu bulaşık mskinası alma olayını biliyorum ama topik olmuş iki bin sayfa nasıl okuyayım da tavsiye edeyim.bi de benim makina en eski modeli ona rağmen çok iyi.seninki ne marka?bu arada raporumu yazayım piknikte nasıl bi enerjiyle geldiysem önce yemeği yaptım üç balkon yıkadım camlarını sildim üç odanın şampuanlı suyla.wc banyo temizledim.toz aldım.yemek yendi topladım bulsşıkları makinaya koydum veee kafam rahaat çayımı yudumluyorum.bu arada topiğe de böyle pat diye giriş yaptım ama katılabilirim değil mi size hamarat bayanlar
saka yapiyorum zaten canim

gitti desene senin de piknikte topladigin sarjin

aa katila bilirmiyim mi?katildin bile
Yardım
Yardım
Merabalar bayanlar banada tarfımcı olurmusuz konu şu:
Beyaz çamaşırlarımız gri oluyor omomatik kullanıyoruz neden ne yapmam gerekiyor
Birde mutfak tezgahımız şu simli döküm malzemeden çabucak leke kapıyo ve çıkmıyo siz ne kullanıyosunuz
canim benim gozlemlerime gore sararmis grilesmis camasir sunlar yuzunden olusuyo
*kalitesiz deterjanlar(ben ariel kullaniyorum)
*kirecli su
*beyazlari az bile olsa renklilerle yikamak
*kisin camasiri evde kurutmak
ben dun camasir sodasiyla yikadim biraz acildi sanki renkleri

sen de dene istersen
tezgah icinse bazi arkadaslar karbonat dokup yarim limonla ovduklarini soylemislerdi ayrica da memnun kalmislardi
Merhaba arkadaslar hepsini okuyamadım yeni katıldım aranıza. Benim bir sorum var bulaşık makinam bir senelik daha ve cok güzel yıkarken bir kaç seferdir bardaklar ve digerle aeylerde bembeyaz cıkıyor parlatıcı koyuyorum detarjanım hepsi iyi marka ne oldu böyle anlamadıö ne yapmam lazım
ben de ayni senin gibiyim ya

makine onceleri cok iyi yikiyodu simdilerde sapitmaya basladi

ben ilk aldigimdan beri tuz kullanmadim sadece 3lu deterjanlardan kullandim
onceleri finish tablet kullaniyodum git gite iyrenc yikamaya basladi

sonra fairy jele gectim baktim bu daha guzel yikiyo
zamanla o da finish kadar olmasa da su lekeli cikarmaya basladi
ben de sirke doktum leke azald resmen
gecen camasir suyu doktum sirke dokmedim o da lekesi az olarak cikti
sen de sirke falan dene istersen canim
bu arada bizim sular acaip kirecli ama su makine tuzlarindan yok malesef burda

bi ara normal kaya tuzu dokmeyi bile dusundum