En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sabah betüün,raporlarını görmüyorum,özledik diye düşünmüştüm.:))
kuşları nasıl yıkayacaksın ya.:KK64:
ben iç yapamam galiba.:)
çocuğun olsa bu kadar yorulmazsın.:-)
yemleri,kafesleri,temizliğ,banyoları,.......:confused:

cumartesi göre sen raporuuu döktürceeem döktürceem :))

ayyy kuşlarda da bişey mi ben 2 yıl köpek baktım ağzına tek tek veriyordum mamasını... o da eni konu çocuk sanar olmuştu kendini nazlanıyordu sıpa :)) kuşlara bacım suyu koyuyosun offf önce ben yıkancam kavgasını otur izle çok tatlı oluyorlar... dışarda kalan içerdekinin kuyruğunu mu çekmiyo kanadını mı ısırmıyo üstüne atlayıp kavga mı çıkarmıyo tam şenlik... çocuğumda olsun ben onada bakarım.... bıktım yalnızlıktan şu an ne bulsam eve götürecek haldeyim :))) benim ablamda kuşlara sinir oluyor... arka odaya tıkıldı hayvancıklar onların yüzünden :)

hosgeldin bebekim:KK54:
baska marka deneme de zaten en iyisi fairy bence
ama onun da iki cesiti var rezistanti temizleyici ozelliyi olan cok iyi digeri acaip koku yapiyo makinada:confused:
pardon filtreyi temizleyici ozelligi olan

biraz koku var gibi ama o ilk yıkamada oldu o finishten kalma sanki .... bakiim bakiim akşama benişmki hangisindenmiş....

Tuzu eksiktir benimki tuzu azalınca bulaşıklardan hemen anlıyorum bi farklılık olduğunu
Canım tuz ilk aldıgımızda koymustum bir daha koymadım bçyle olunca acıp baktım hala dolu görünüyor tuzu görüyorum yani , koydugum tuz pek kaliteli degildi simdi iyisinden aldım ama dolu gördügğm icin koyamadım
Sirke de kullandın arada biraz iyi oldu ama tamamen gecmedi
Farkettim onu, bir yerinden sızı olmadan kimse buraya kolay kolay yazmıyor.. Anlamak lazım her şeyden önce
Araştırıyor değil mi insan...başka kadınlar ne yapıyor, nasıl tepki veriyor, sonuçları ne oluyor gibi...
Senin neden canın sıkkın, aşamadınmı sorunları.. anlatmak istersen tabi

Tuzu eksiktir benimki tuzu azalınca bulaşıklardan hemen anlıyorum bi farklılık olduğunu

saka yapiyorum zaten canim:KK19:
gitti desene senin de piknikte topladigin sarjin:eek:
aa katila bilirmiyim mi?katildin bile:KK48:

canim benim gozlemlerime gore sararmis grilesmis camasir sunlar yuzunden olusuyo
*kalitesiz deterjanlar(ben ariel kullaniyorum)
*kirecli su
*beyazlari az bile olsa renklilerle yikamak
*kisin camasiri evde kurutmak
ben dun camasir sodasiyla yikadim biraz acildi sanki renklerio_Osen de dene istersen
tezgah icinse bazi arkadaslar karbonat dokup yarim limonla ovduklarini soylemislerdi ayrica da memnun kalmislardi:KK24:

ben de ayni senin gibiyim ya:KK19:
makine onceleri cok iyi yikiyodu simdilerde sapitmaya basladi:eek:ben ilk aldigimdan beri tuz kullanmadim sadece 3lu deterjanlardan kullandim
onceleri finish tablet kullaniyodum git gite iyrenc yikamaya basladi:KK57:
sonra fairy jele gectim baktim bu daha guzel yikiyo
zamanla o da finish kadar olmasa da su lekeli cikarmaya basladi
ben de sirke doktum leke azald resmen
gecen camasir suyu doktum sirke dokmedim o da lekesi az olarak cikti
sen de sirke falan dene istersen canim
bu arada bizim sular acaip kirecli ama su makine tuzlarindan yok malesef burda:KK51:bi ara normal kaya tuzu dokmeyi bile dusundum:KK53:

yok benim oyle de kullanmaya elim gitmiyo:KK53:bi zaman gelicek kullanicam diye avutuyorum kendimi:KK70::KK70::KK70::KK70:
niye korkuyorsunuz ya.
şimdi zaman ayarlı,daha sağlam düdüklüler.

cumartesi göre sen raporuuu döktürceeem döktürceem :))

ayyy kuşlarda da bişey mi ben 2 yıl köpek baktım ağzına tek tek veriyordum mamasını... o da eni konu çocuk sanar olmuştu kendini nazlanıyordu sıpa :)) kuşlara bacım suyu koyuyosun offf önce ben yıkancam kavgasını otur izle çok tatlı oluyorlar... dışarda kalan içerdekinin kuyruğunu mu çekmiyo kanadını mı ısırmıyo üstüne atlayıp kavga mı çıkarmıyo tam şenlik... çocuğumda olsun ben onada bakarım.... bıktım yalnızlıktan şu an ne bulsam eve götürecek haldeyim :))) benim ablamda kuşlara sinir oluyor... arka odaya tıkıldı hayvancıklar onların yüzünden :)
hmm. ben de sen eline alıp tek tek suyun altında yıkıyorsun sanmıştım.:KK48:
inşaALLAH güzel bir yuvan olur ilerde.
eşin,çocukların....
bu güzel enerjinle onlara bakarsın.:)

ben bu kadar hayvansever olamıyorum ya.
uzaktan sadece.

Canım tuz ilk aldıgımızda koymustum bir daha koymadım bçyle olunca acıp baktım hala dolu görünüyor tuzu görüyorum yani , koydugum tuz pek kaliteli degildi simdi iyisinden aldım ama dolu gördügğm icin koyamadım
Sirke de kullandın arada biraz iyi oldu ama tamamen gecmedi
canim sen bi de makine temizleyiciyle bos calistirsan makineyio_O
niye korkuyorsunuz ya.
şimdi zaman ayarlı,daha sağlam düdüklüler.

hmm. ben de sen eline alıp tek tek suyun altında yıkıyorsun sanmıştım.:KK48:
inşaALLAH güzel bir yuvan olur ilerde.
eşin,çocukların....
bu güzel enerjinle onlara bakarsın.:)
insallah:KK68::KK68::KK68:
sirkeyi makinanın neresine koyuyorsunuz
parlatici gozune betus
deterjan konan yerin hemen yaninda

S seaz bak ne buldum

Fırınınızdaki Macunlaşmış Yağları Temizlemenin Püf Noktası?

• Yarım su bardağı arap sabunu
  • Yarım su bardağı karbonat
  • Yarım su bardağı sirke
  • Bütün fırının içine macun kıvamına getirdiğiniz bu karışımı sürüp 1 gece bekletin.Ertesi gün duru suyla silin yağlardan eser kalmadığını göreceksiniz.

Günaydınnnn kızlarr
Bu sabah oğlumun istegi ile 7 de kalktım kahvaltı istedi benden okulun kahvaltısından bıkmış yavrum
Onlara kahvaltı hazırladım okula gönderdim
Yatakları topladım
Masayı topladım
Hava yağmurlu olduğu için evde yürüyüş bandında yürüdüm
Duş aldım şimdi çay keyfi yapıyorum
Birazdan işlere başlıcam fazla yapılacak bir işim yok sadece süpürürüm yağmur dinerspazara çıkarım bide cuma bugun tatlı günümüz cocuklara tatlı bişey yaparım
btlbetul btlbetul kız nasıl yıkıyorsun kuşları tam anlat bakıyım benimki zavallı alındıgından yıkanmadı....
dagci dagci ellerine saglık canım için rahat bir şekilde çıkarsın artık şehir dışına her tertemiz olmuş anacıgına da acil şifalar diliyorum

Günaydınnnn kızlarr
Bu sabah oğlumun istegi ile 7 de kalktım kahvaltı istedi benden okulun kahvaltısından bıkmış yavrum
Onlara kahvaltı hazırladım okula gönderdim
Yatakları topladım
Masayı topladım
Hava yağmurlu olduğu için evde yürüyüş bandında yürüdüm
Duş aldım şimdi çay keyfi yapıyorum
Birazdan işlere başlıcam fazla yapılacak bir işim yok sadece süpürürüm yağmur dinerspazara çıkarım bide cuma bugun tatlı günümüz cocuklara tatlı bişey yaparım
btlbetul btlbetul kız nasıl yıkıyorsun kuşları tam anlat bakıyım benimki zavallı alındıgından yıkanmadı....
dagci dagci ellerine saglık canım için rahat bir şekilde çıkarsın artık şehir dışına her tertemiz olmuş anacıgına da acil şifalar diliyorum
ah kuzum ya afiyet bal seker olsun:kk77::kk77:
evet bu gun betus haric her kes rahat galiba temizlik konusunda:KK53:

S seaz bak ne buldum

Fırınınızdaki Macunlaşmış Yağları Temizlemenin Püf Noktası?

• Yarım su bardağı arap sabunu
  • Yarım su bardağı karbonat
  • Yarım su bardağı sirke
  • Bütün fırının içine macun kıvamına getirdiğiniz bu karışımı sürüp 1 gece bekletin.Ertesi gün duru suyla silin yağlardan eser kalmadığını göreceksiniz.

deniyiciğimmm... .arap sabunu ve karbonatı denedim bir sirke kaldı... gerçi benim davul fırın çok zor siliniyor... birde söylemesi ayıp üç yıl hiç silmemişim içini görünce korktum :))) tavanı çok acayipti.... sildim sildim kahverengi sular çıktı mikro fiberle suları çektim.... ayy birde arıtcam diye mikro fiber bezlerim mahvoldu yazııık .....

kizlar bi de su camasir sodasi tuvalet fircalarinin temizligi icin de iyimis denicem aksam

hımmm bu akşam çamaşır sodası alayım bakiim deniyeyim bunu :) bide tuvalet fırçasının durduğu kaba fabuloso kouyuyorlarmış çok güzel kokuyormuş bende bunu duydum... gacılardan korkar oldum her yerde bir püff noktası var :)

Back
X