En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün işen çıktıktan sonra halıları süpürdüm silkeledim.
yerleri süpürdüm sildim tabi bu arada koltukların ve yatağın yerlerini değiştirdim
tozları aldım. perdeyi attım makineye oturma odasının.astım sonra prıl pırıl
mutfak felan allahtan temizdi bulaşık filan yoktu
bornozları attım makineye
lavabolar ovuldu.
benimde pilim bitti tabi uyuya kalmışım.
uyuduğum tahminen 4,5 5 gibiydi kalkığımda saat 8 olmuş
yemek yedim tabisi mutfak toplandı.bornozları astım.
sonra tabiki ütü başımın belası ütü onu yaptım.
ve çay yaptım keyfime baktımmm...
ve bugünde gezeceğimmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK55::KK55::KK55::cool::cool::cool:
Eline sağlık canım temiz olunca insan huzur buluyo.ben de balkon yıkıycam çamaşır attım asıcam mutfağı topladım kızımı banyo yaptırcam evi silcem lavabo wc ovucam offf hep aynı işler sil baştan

[QUhuyunu hiStorMAnqeL-, post: 40997903, member: 627602"]aynen cnm bak bende dunun yorgunluğu var hala kendime gelemedimmm
Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke[/QUOTE]
Annen dört gözle bekliyodur seni:)))

dün işen çıktıktan sonra halıları süpürdüm silkeledim.
yerleri süpürdüm sildim tabi bu arada koltukların ve yatağın yerlerini değiştirdim
tozları aldım. perdeyi attım makineye oturma odasının.astım sonra prıl pırıl
mutfak felan allahtan temizdi bulaşık filan yoktu
bornozları attım makineye
lavabolar ovuldu.
benimde pilim bitti tabi uyuya kalmışım.
uyuduğum tahminen 4,5 5 gibiydi kalkığımda saat 8 olmuş
yemek yedim tabisi mutfak toplandı.bornozları astım.
sonra tabiki ütü başımın belası ütü onu yaptım.
ve çay yaptım keyfime baktımmm...
ve bugünde gezeceğimmmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK55::KK55::KK55::cool::cool::cool:
ellerine saglik canim:KK68::KK68:bi de temizlik yapmiyorum diyosun:KK11:
Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke
sen kime cektin kiz o zaman:rolleyes:
Kız gerçekten abartmıyorum zengin kocayla evleneyimde hizmetçi tutarık hahaha :rolleyes::rolleyes:
nedir benim topigin zengin koca meraki:rolleyes:kiz betus sana kanka gelmis:KK70:
Eline sağlık canım temiz olunca insan huzur buluyo.ben de balkon yıkıycam çamaşır attım asıcam mutfağı topladım kızımı banyo yaptırcam evi silcem lavabo wc ovucam offf hep aynı işler sil baştan
enee seaz bacim hosgeldin:KK19:

Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke
Annen dört gözle bekliyodur seni:)))[/QUOTE]
Hiç güleceğim yoktu allahta seni güldürsün :KK70:

Anlama ="azerinnn, post: 40998953, member: 344172"]ellerine saglik canim:KK68::KK68:bi de temizlik yapmiyorum diyosun:KK11:

sen kime cektin kiz o zaman:rolleyes:

nedir benim topigin zengin koca meraki:rolleyes:kiz betus sana kanka gelmis

enee seaz bacim hosgeldin:KK19:[/QUOTE]
Ablama benim ablam çok temiz ve harttır tabi onun kadar olamam ama

Kolay gelsin canim valla allahtan yaptımiiçim rahat şuan az önce camlara giristim sildim hepsini bulaşıkmakinesini cçalıştırdım birazdan onu yerlestiririm valla gezme iptalll

ay ne guzel gelenek goreneklere uymushsun demek bu gun:KK53:kiz betus bu gun yoklugunacaip belli oluyodu:KK19:

:KK70::KK70::KK70:kafayi temizlikle bozdum ben:KK70::KK70:

en zoru da corba olmustur he:KK53::KK70:

kizam bizde var da noluyo bak deliriyoruz:KK53:ne guzel iste temiz temiz oturuyosun

:KK68::KK68::KK68:

vakkumlu hurc mu canimo_O

Vakumlu değil normal kumaş hurç canım. Bu arada benim iş güç olduğu gibi duruyor. Dün gece anca 3 gömlek ütüledim. Sabah kahvaltıya gittik yeni geldik dolaştık biraz. Bugün balkonları yıkarım. Çamaşır var balkonda onları toplarım. Nevresimleri makineye atar yeni nevresim takarım bide yemek yaparım.

Kız napim bu zorunlu olan bahar temizliğini yarim yamalak yaptım ama sonuçta yaptım daha demin camları sildim bulaşık makinesi çalıştırıldı onu dizicem simdi yerlerine
Güçvverimde balkonundayikayayimmmm
oh ohh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksin:KK70::KK70:
Vakumlu değil normal kumaş hurç canım. Bu arada benim iş güç olduğu gibi duruyor. Dün gece anca 3 gömlek ütüledim. Sabah kahvaltıya gittik yeni geldik dolaştık biraz. Bugün balkonları yıkarım. Çamaşır var balkonda onları toplarım. Nevresimleri makineye atar yeni nevresim takarım bide yemek yaparım.
himm ben vakkumlu hurcu biliyodum ama normal hurcun bu kadar kirisik cikarmasi garipo_O
Azerinnn ellerine sağlık çok güzel görünüyor eminim benim çocuklarda bayılır buna
tesekkur ederim:KK68::KK68:evet gayet guzeldi toplam yarim saat falan suruyo cabucak ve lezzetli:kk77:
Seçeneklerde " hepsi " şıkkı yok. :)
onu bilerekten eklemedim:KK53::KK53:yoksa her kes onu secerdi:KK70::KK70:ayriyetten bu msji yazan 50ci kisisin:KK70::KK70::KK70::KK70::p

oh ohh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksin:KK70::KK70:

himm ben vakkumlu hurcu biliyodum ama normal hurcun bu kadar kirisik cikarmasi garipo_O

tesekkur ederim:KK68::KK68:evet gayet guzeldi toplam yarim saat falan suruyo cabucak ve lezzetli:kk77:

onu bilerekten eklemedim:KK53::KK53:yoksa her kes onu secerdi:KK70::KK70:ayriyetten bu msji yazan 50ci kisisin:KK70::KK70::KK70::KK70::p

Canım ben biraz fazla tıkış tıkış yaptım sığsın diye ondan buruştu. Bu arada afiyet olsun en kısa zamanda bende deniyecem

[QUOTE="azerinnn, posDediklerimi b, memberyürüyüşe çıktım hh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksin:KK70::KK70:

onu bilerekten eklemedim:KK53::KK53:yoksa her kes onu secerdi:KK70::KK70:ayriyetten bu msji yazan 50ci kisisin:KK70::KK70::KK70::KK70::p[/QUOTE]
Valla inanmazsin ama dediklerimi bitirdim yuruyuse ciktim kendimi kaynanamlarda buldum ahaahah

Back
X