- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #22.921
Ayyy yok Betülüm kalkmayommmm size yazdığımdan beri kalkamadım bir duşa mı atsam kendim, napsam bugun cok fenayımmmmkalk kız kalk ohoooo gün biitti....![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yok Betülüm kalkmayommmm size yazdığımdan beri kalkamadım bir duşa mı atsam kendim, napsam bugun cok fenayımmmmkalk kız kalk ohoooo gün biitti....![]()
Allah hayırlısıyla çabucak versin.:)kendi ellerimle canavar yarattim desene kiz
bebe icin iste betus bazi tahliller8 aydir ugrasiyoruz daha tik yok dedim bi doktora gideyim bakayim bi problem mi varmis diye
utuyu heruf mu yapacaksansli hatun seni
burayi benim herufe okumam lazim ara sira
![]()
hava çarpmıştır canım.Selammmm kızlar napıyosunuz bakıyım benim daha yataklar duruyo hadi bana bi gaz verinde işlere başlıyım sersem gibiyim bugun dayak yemiş gibi dun açık hava bir yere gittik sabahtan aksama kadar oturduk ondan mı hava mı çarptı ne hiç iş yapasım yok zorakş cocukların yorganlarını attım yıkamaya bir tek onları yıkadım astım....
Ayyy yok Betülüm kalkmayommmm size yazdığımdan beri kalkamadım bir duşa mı atsam kendim, napsam bugun cok fenayımmmm
Ayyy yok Betülüm kalkmayommmm size yazdığımdan beri kalkamadım bir duşa mı atsam kendim, napsam bugun cok fenayımmmm
Ayy bende aldım ama bir türlü yapamadım onunla fırın tepsilerini de yaptın mı canımbu arada yazmayı unutmuşum ctesi günü mini fırınımı Amwayın fırın temizleyicisiyle temizledim, mis gibi oldu
Ayy bende aldım ama bir türlü yapamadım onunla fırın tepsilerini de yaptın mı canım
Kızlar bahar temizliği yaparken hiç kullanmadığınız şeyleri de yıkayıp mı kaldırıyorsunuz yoksa havalandırır mı
Benim gardrobum üstünde cocukların bebeklik battaniye yorgan çift Kişilik yorgan falan var onları kullanmadığım için yıkamıyorum sadece havalandırıp hurcunu yıkıyorum sizin nasıl yapıyorsunuz o Tür şeyleri
ablaaaSelammmm kızlar napıyosunuz bakıyım benim daha yataklar duruyo hadi bana bi gaz verinde işlere başlıyım sersem gibiyim bugun dayak yemiş gibi dun açık hava bir yere gittik sabahtan aksama kadar oturduk ondan mı hava mı çarptı ne hiç iş yapasım yok zorakş cocukların yorganlarını attım yıkamaya bir tek onları yıkadım astım....
kizam ikiz deyip durma yaw tek olursa hayal kirikligina ugrarim sonrahadi bakalım gelsin ikizler inşallah :)) azerin jr lar....
ben zaten pek ümitli değilim davul fırında bakalım ne olacak foto atarım :))
sana da bunu diyolarsa pesss :)) enişte bulmuşta bunuyo :))
hep senin yüzünden oluyo bunlar ayarlarımı bozdunnormalde 5 dakka daha uyumam lazımdı..
ben uyudum da geldimBen temizligimi yaptım kızlar benimde uykum var bi gidem banyo yapayım bari![]()
iyi yapiyon canim az biraz da onlar calishsinAllah hayırlısıyla çabucak versin.:)
hala duruyor ütü masasında.
çalışıyorum biliyorsun.
3 tane çocuk.
evin tüm işleri.
sabah küçüğü kreşe bırak,akşam al.vs. vs.
akşam dersler.
ütüyü ona bıraktım.
ister yapsın,ister yapmasın yetişemiyorum.
sabah o küçük cadı yetiyor zaten yormaya.
.
yok yoook bu kiz iyi degilyap tabi iyi gelir .... ama önce temizlik yap sonra gene terlicen etcen... çıkarkende banyoyu wc yi yıkarsın :))
oh ne guzel cogu gitmis azi kalmis hatta azicik kalmisselamlar bende 5 günlük izin aldım iş yerinden bahar temizliğimi yaptım sadece fırın ve küçük yastık kılıfları kaldı yıkanıcak.
abla toz olmicak yerdeyse ben de yikamiyorumKızlar bahar temizliği yaparken hiç kullanmadığınız şeyleri de yıkayıp mı kaldırıyorsunuz yoksa havalandırır mı
Benim gardrobum üstünde cocukların bebeklik battaniye yorgan çift Kişilik yorgan falan var onları kullanmadığım için yıkamıyorum sadece havalandırıp hurcunu yıkıyorum sizin nasıl yapıyorsunuz o Tür şeyleri
düblex evde oturmak çok isterdim inşalllah ilerde olurben de yeniden aranizdayim bacilar ev aliyo basini gidiyo bi de dublekse tasindik sahtik sahbaz olduk..
bugun yaptiklarim mutfak salon oturma odasi ara supuruldu
mutfak toplandi
iki makina camair yikandi
bebis durmadigi icin bu kadar..
gece yaparsam yazarim
bu arada trambolin aldik ziplamaya basladim sanki bi enerji geldi
3 yasindaki oglum da yapiyo sakincasi var midir kizlar
boyle kardes dostlar basinabugün ki ilk bildirim benden gelsin
odaları topladım
1 sele çamaşır katladım
3 kere bulaşık yıkadım,bulaşık makinasına yerleştirdim
mutfağı,holü,banyoyu,oturma odası,çocuk odası,yatak odasını süpürdüm
toz aldım(bütün odaların)
4 tane aynayı sildim gazeteyle kuruladım cillop gibi oldu
eviniz hayiri olsun canimben de yeniden aranizdayim bacilar ev aliyo basini gidiyo bi de dublekse tasindik sahtik sahbaz olduk..
bugun yaptiklarim mutfak salon oturma odasi ara supuruldu
mutfak toplandi
iki makina camair yikandi
bebis durmadigi icin bu kadar..
gece yaparsam yazarim
bu arada trambolin aldik ziplamaya basladim sanki bi enerji geldi
3 yasindaki oglum da yapiyo sakincasi var midir kizlar
ablamda öyle diyor sen gidince ben napcam diyor iyi alıştım diyorboyle kardes dostlar basina
eviniz hayiri olsun canim
ogluna bence pek fazla yaptirma Allah korusun kolu atinda falan kalir![]()
düblex evde oturmak çok isterdim inşalllah ilerde olur