En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
:KK54:
Nasilsiniz KK nin miss hanimlari
Betül azerin araser. Abla görmeyince özlüyorum burayı bende haftaya tatile giriyorum 3 hafta dinlenicem sonra yaz dönemi inşallah
Şimdilik üstün körü yapıyorum işlerimi tatile girince arada bayram temizliğini de yapıcam
evi görseniz uçuyor birazdan ütü yapıcam
Yarın tatil malum kayseriye gidiyoruz:KK76:
Gezicem azcık, bağa gidip sitil ekicezkızımdakuzenleriyle oynar iyi doping olup gelicez inş.

Bugün yaptiklarim
Bulsiklar yikandi
Alisverise gidildi
Askidan çamaşırlar toplandı
Ütü yapilacak
Artik diğer temizlik süpürmefalan kaldı

oooohhh 3 hafta ne temizlik yaparsın beee :))) trambolin zayıflatırsa söyle bende alayım :)) küçük odam da bir o eksik...

Çok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyler:KK70: aslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler :KK70:

yaaa öyle deme yaaa bulaşık makinası olmadan evvel neler çekiyormuşum ben yaaa...

Valla bence 3+1 tek kat en iyisi derim bende Dublexde oturuyorum ama cok zor temizlik olayı ve ısınma problemi......

kendimi dublexte düşünemiyorum boy boy küçük odalarım olur herhalde :)))

Bugun yaptıgım iş iteke kaka
cocukların yorganlarını yıkadım
Yatak koruyucularını yıkadım
Temiz nevresimlerini serdim
Yorganlarını vakumlu torbaya koydum
Hurcunu yıkadım
Etrafı biraz topladım
Çamasır katladım
Bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdim
Yemek yaptım oka.....

aferim bak mis gibi olmuş.... ooohhh bebeler temiz nevresimlerden mışıl mışıl uyumuşlardır :)

günaydın beybiler;

ben dün hiç bir şey yapmadım.... bir bel ağrısı bir halsizlik. az kitap okudum döne döne yattım çöpleri çıkardım sadece....

sabahta;

bulaşık mak boşalttım
tezgahı sildim
yatağımı topladım
bir iki tabak vardı onları makineye yerleştirdim
buz dolabını koyulacak bir iki şey vardı onları yerleştirdim

birazdan işe gidiciğim ne acıklı....işsizlikte zooor işlilikte zor...offf nerelere gideeem... şu an sadece yatıp uyumak istiyorum :((

Ooooo bizim bilgece gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş hic sorma ömür bitiyor iş bitmiyor :KK70:

Ne guzel karsilandim yav. Ben bu karsilamayla butun evi bal dok yala yaparim simdi valla :KK70::KK70::KK70:
sagol canim benim hos buldum. 3 gundur misafirim vardi. Kucuk cocuk vardi. Ev berbat ben yorgun. Ütü var. Ne yapsamm???:KK61:

Bildinlenme benpost: 41025363 .!.:
Ne guzel karsilandim yav. Ben bu karsilamayla butun evi bal dok yala yaparim simdi valla :KK70::KK70::KK70:
sagol canim benim hos buldum. 3 gundur misafirim vardi. Kucuk cocuk vardi. Ev berbat ben yorgun. Ütü var. Ne yapsamm???:KK61:
Önce biraz dinlen bence sonra zaten bu kadar işin olduğu için dayanamaz kalkar yaparsın

Hemen bişey sorayım. Çamaşırlarını yumuşatıcı mutlaka kullanırım hatta konsantre bile alıyorum ama kokudan eser yok. Neden Sizce. Başkalarının çamaşırları mis gibi geliyor burnuma sanki parfüm sıkmışlar.

:KK54:
Nasilsiniz KK nin miss hanimlari
Betül azerin araser. Abla görmeyince özlüyorum burayı bende haftaya tatile giriyorum 3 hafta dinlenicem sonra yaz dönemi inşallah
Şimdilik üstün körü yapıyorum işlerimi tatile girince arada bayram temizliğini de yapıcam
evi görseniz uçuyor birazdan ütü yapıcam
Yarın tatil malum kayseriye gidiyoruz:KK76:
Gezicem azcık, bağa gidip sitil ekicezkızımdakuzenleriyle oynar iyi doping olup gelicez inş.

Bugün yaptiklarim
Bulsiklar yikandi
Alisverise gidildi
Askidan çamaşırlar toplandı
Ütü yapilacak
Artik diğer temizlik süpürmefalan kaldı
ay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina:21:
koy yeri gibi yer var mi ya:KK68::KK68::KK68: tabi yasamak icin demiyorum:KK70::KK70:
Çok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyler:KK70: aslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler :KK70:
al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beni:mad::mad::mad:
günaydın beybiler;

ben dün hiç bir şey yapmadım.... bir bel ağrısı bir halsizlik. az kitap okudum döne döne yattım çöpleri çıkardım sadece....

sabahta;

bulaşık mak boşalttım
tezgahı sildim
yatağımı topladım
bir iki tabak vardı onları makineye yerleştirdim
buz dolabını koyulacak bir iki şey vardı onları yerleştirdim

birazdan işe gidiciğim ne acıklı....işsizlikte zooor işlilikte zor...offf nerelere gideeem... şu an sadece yatıp uyumak istiyorum :KK43:(
gecmis olsun betus:KK19:gozum sut dilimi aradi emme:KK45::KK70::KK70::KK70::KK70:
Slm bayanlar Bugün 19 mayis dolayısıyla evdeyim. Sabah geç kalktim evi topladim kahvaltı yaptim yemek koydum ocaga birkaç parça bulaşık yikadim battaniye attım makineye yıkanıyor bende çay keyfi yapıyorum
ellerine saglik canim:KK68::KK68:
Bugün yan gelip yatma günü deeeermişiiim boool boool ders çalışma günü:KK51:
ben tum evi temizlerim ya onun yerine:KK70::KK70:
Selam ev isleriyle basi dertte olan hanimlar, nasilsinizzz??? :KK19:
Benim de hep dertte ahh hic sormayin..
ooo kimler gelmis kimler:KK19::KK19:hosgeldin canim:KK28::KK28:di bakam calisiyo musuno_O
bi sey yapa bildin mi bari:KK53::KK53:
Çok severim ama canım istemeyince de elimi sürmem:)
hosgeldin o zaman canim:KK68::KK68:
Hemen bişey sorayım. Çamaşırlarını yumuşatıcı mutlaka kullanırım hatta konsantre bile alıyorum ama kokudan eser yok. Neden Sizce. Başkalarının çamaşırları mis gibi geliyor burnuma sanki parfüm sıkmışlar.
himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canimo_O
bi de biraz garip olacak ama camasirlari dusuk isida yikiyor ola bilirmisino_Ohani mesela soguk suyla yumurtali tabagi yikarsin koku gider ya o mantikla sey ettim:KK45::KK45:

ay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina:21:
koy yeri gibi yer var mi ya:KK68::KK68::KK68: tabi yasamak icin demiyorum:KK70::KK70:

al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beni:mad::mad::mad:

gecmis olsun betus:KK19:gozum sut dilimi aradi emme:KK45::KK70::KK70::KK70::KK70:

ellerine saglik canim:KK68::KK68:

ben tum evi temizlerim ya onun yerine:KK70::KK70:

ooo kimler gelmis kimler:KK19::KK19:hosgeldin canim:KK28::KK28:di bakam calisiyo musuno_O

bi sey yapa bildin mi bari:KK53::KK53:

hosgeldin o zaman canim:KK68::KK68:

himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canimo_O
bi de biraz garip olacak ama camasirlari dusuk isida yikiyor ola bilirmisino_Ohani mesela soguk suyla yumurtali tabagi yikarsin koku gider ya o mantikla sey ettim:KK45::KK45:

Hos buldim efendim tesekkur ederim. Yok ya pek bir sey yapamadim :-) :-) :-)
Yok calismiyorum ev hanimiyim..

Back
X