En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
canim ben daha 2-3 gun once gece yatmaya giderken komidinin uzerindeki kahveyi alayim dedim 1 kupa kahveyi haiya boca ettim:eek:uykum gediginde pek ugrasamadim sadece kavenin isakligini aldim bezle:KK22:sabah kakltim az biraz isattim benim super bulasik deterjanimdan bi kac damla dokup fircaladim sonra da duruladim miss gibi odu:21::21:dene istersen:KK66:bu arada fairy kullaniyorum ben
gecen kizim 1 tabak salcali yemegi halima dokunce kulaklarimdan atesler cikmaya basladi:KK62::KK62:yagli ve salcali 1 tabak yemegi bile cikardi halidan bulasik deterjani:KK71::KK71::KK71:

oh ohhh sefaniz olsun:KK71::KK71:kendim gezmis kadar oldum valla:KK70:

abla ellerine saglik:KK68:kuslari yikadin mi merak ettim:oops:

ben utulemiyorum seaz bacim:KK53:onla hic ugrasamam ya :KK45:yikanir yikamaz bekletmeden hemen asiyorum utuye gerek kalmiyo zaten:21:

Aaa ben de fairy kullaniyorum. Tamam bugun de onu deneyecegim insallah. Sagolasin :-) :-)

Ha bu arada kızlar konu börekten açılmışken şu su böreği tarifimi vereyim size çünkü hem çok basit hem de lezzetli

Önce bir paket baklavalık yufka bir paket normal yufka alıyoruz
tepsinin altına 5 tane baklavalık yufka 2 tane normal yufka seriyoruz araya peynir koyuyoruz.
tekrar aynı şeyi yapıyoruz peynir koyuyoruz araya.
üçüncü katta tersini yapıyoruz 2 normal yufka 5 baklavalık yufka koyuyoruz üste yani.
okulda arkadaşlar buna 5-2 5-2 2-5 böreği diyorlar kısaca.
en sonunda kesiyoruz dilimlere ve bir paket margarini terem yağ güzel oluyo eritip üzerine döküyoruz.
bir gece dolapta dinlendirirseniz daha güzel oluyo.
ertesi gün üstüne iki şişe soda ve iki yumurta karışımını döküp direk fırına veriyoruz.
ben de yeni denedim harika oluyo mutlaka yapın pastanelerdeki su böreklerinden güzel oluyo valla

akşam ben bakla yapıyorum diyorum ablam anlıyor pasta yapıyorum... dedim içine doğdu herhalde pasta da yapıcam :)) yani süt dilimi hafta sonuna kaldı. ablam bizsiz mi yicen dedi :)) hafta sonu yap bize de getir dedi ...

65 - 95 mi paramparça yamuk yumuk olmuyorlar mı.... ben 30 da yıkıyorum o bile yıpratıyor...

napıyon kız azerin kızceğizin ayarlarını bozdun... tembelliğe sevk ettin o da dünden razıymış :))

araseeer sigara böreğine nasıl peynir koyuyorsun lor mu yoksa beyaz peynir mi beyaz peynirse hangisi çok pahalı olmuyor mu... fakirlik ruhuma işlemiş yeminlen ne hesaplar yapar oldum :)))
ay o son mesaja oldum ya gulmekten:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
fahir betuuus:KK53::KK70:
yap artikin su sut dilimini de foto ekle yaw:KK53:hee foto deyince hatirladim nerde guccuk odanin fotosu:KK67:
günaydın beybiler,

dün eve gittim bakla yaptım yedim içtim bulaşıkları makineye dizdim. canım makinem iyiki varsın muck muck muckk.... bulaşık makineme aşık oldum ben :))

sabah banyo wc yıkadım

akşam;

süpürge açılacak silinecek
fasulye ayıklanıp buzluğa atılacak
bir makine çamaşır yıkanabilir belki dolarsa makina
betus karusu sen de cok sk evi supurup siliyon dikkatimi cekti kizarim bak :KK70:bu gunden itibaren her kez haftada bir yapacak:KK70::KK70::KK70:
evet hiç sonu gelmeyen işlerimin raporunu sunarım.:KK52:

evde dinleneyim diye edirne gezisine gitmedim ve öğlen bire kadar iş yaptım.:KK53:

sabah kahvaltıyı hazırladım.
mutfağı toparladım o arada.bulaşık makinesini çalıştırdım.
kahvaltı sofrasındakileri elle yıkadım.
tezgah,dolap,masa vs. sildim.

kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim.
küçük kızım yatağını ıslatmıştı.
yorgan,yastık,nevresim ne varsa yıkadım.
büyüklerin yorganlarını kaldırdım.
yataklarını düzelttim.
odalarını topladım.
y.odasını topladım.
nevresimleri yıkadım astım.
evi süpürdüm.
yemek yaptım.
ellerine saglik bacim:KK68:sen de yavas yavas oluyosun geziye gitmeyip temizlik yaptigina gore:KK53::KK70::KK70:

Aaa ben de fairy kullaniyorum. Tamam bugun de onu deneyecegim insallah. Sagolasin :-) :-)
rica ederim ise yararsa yaz:KK60:gecen bi arkadas eyeliner dokulmus haliya nasil temizlerim diye sormustu ben de anlatmistim hatta icime sinmemisti gidip halima eyeliner surup fotosunu bilem cekmistim:KK70::KK70::KK70::KK70:aksam yapip fotosunu atarim dediydi emme o gun bu gundur arazi kendisi:KK53::KK70:
Ha bu arada kızlar konu börekten açılmışken şu su böreği tarifimi vereyim size çünkü hem çok basit hem de lezzetli

Önce bir paket baklavalık yufka bir paket normal yufka alıyoruz
tepsinin altına 5 tane baklavalık yufka 2 tane normal yufka seriyoruz araya peynir koyuyoruz.
tekrar aynı şeyi yapıyoruz peynir koyuyoruz araya.
üçüncü katta tersini yapıyoruz 2 normal yufka 5 baklavalık yufka koyuyoruz üste yani.
okulda arkadaşlar buna 5-2 5-2 2-5 böreği diyorlar kısaca.
en sonunda kesiyoruz dilimlere ve bir paket margarini terem yağ güzel oluyo eritip üzerine döküyoruz.
bir gece dolapta dinlendirirseniz daha güzel oluyo.
ertesi gün üstüne iki şişe soda ve iki yumurta karışımını döküp direk fırına veriyoruz.
ben de yeni denedim harika oluyo mutlaka yapın pastanelerdeki su böreklerinden güzel oluyo valla
yaw ben yufka bulamiyorum buralarda:KK67:milfoy bile daha yeni geldi marketlere yufkaya daha cok var demek:KK70::KK70::KK70:

Böreklik peynir duymadım genelde lor oluyo benim bildiğim

ama öyle güzel olmuyor ki :KK43:
ay o son mesaja oldum ya gulmekten:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yap artikin su sut dilimini de foto ekle yaw:KK53:hee foto deyince hatirladim nerde guccuk odanin fotosu:KK67:

betus karusu sen de cok sk evi supurup siliyon dikkatimi cekti kizarim bak :KK70:bu gunden itibaren her kez haftada bir yapacak:KK70::KK70::KK70:

..........

bir zamanlar fakir ama gururlu bir kız vardı işte o benimmm :))

aaa sende huy değiştirdin ayol sil süpür diyen insan silme süpürme diyor :)) bende bilmiyorum ne oldu bana ev pis gibi gelince süpürüp siliyorum :)) eskiden çöp götürse umrumda olmazdı yahu :))

süt dilimi hafta sonuna kaldı.... cumadan yapıcam buz dolabına atıcak cumartesi koycam sepetime ablama götürcem.... inşallah güzel oluuur....

ellerine saglik bacim:KK68:sen de yavas yavas oluyosun geziye gitmeyip temizlik yaptigina gore:KK53::KK70::KK70:

rica ederim ise yararsa yaz:KK60:gecen bi arkadas eyeliner dokulmus haliya nasil temizlerim diye sormustu ben de anlatmistim hatta icime sinmemisti gidip halima eyeliner surup fotosunu bilem cekmistim:KK70::KK70::KK70::KK70:aksam yapip fotosunu atarim dediydi emme o gun bu gundur arazi kendisi:KK53::KK70:

yaw ben yufka bulamiyorum buralarda:KK67:milfoy bile daha yeni geldi marketlere yufkaya daha cok var demek:KK70::KK70::KK70:

Hahshshhs ben hayatya baskasi icin kendimi tehlikeye atmam :KK70::KK70::KK70::KK70: bak o gitti olan senin haliya olmus :KK70::KK70:

bu yıla kadar evde yardımcı vardı.
derleyip topluyordu.
yemek vs. yapardı.

bekarlığımdan itibaren tüm evin işlerini yapmış olmama rağmen ev işleri başıma kalınca bir panik yaşadım.
:KK17:

sanki üstesinden gelemeyecekmişim gibi.
elim de yapmaya yapmaya soğumuş ev işlerinden.
ilk zamanlar ocağa aliminyum folyo seriyordum.
silmek zorunda kalmayayım diye.:KK70:
:KK70:
sonra düzene girdi.
bazı sabhalar evi süpürdüğüm bile olmuştur.
yemeğim,tatlım,temizliğim misafir beklerken gibi tam tekmil.
sonra öğlenleri bir kısmını toparlamaya başladım.
böyle daha az yorucuydu.
şimdi günler uzadı.biraz da düzenimiz oturdu.
alıştık her şeyi anında toplamayı.
fazla bir iş olmuyor eskisi kadar.
ama sonu da gelmiyor.
bir gün yap,bir gün dinlen di mi?:stop:
bizim ev full işlek.:confused:

he valla oyle :rolleyes:ben haftalik temizlikte kili tuyu toplamak icin bulasik deterjanli su yapip halilarimi fircaliyorum tertemiz oluyo:rolleyes:e bu kadar ovduk beni fairy nin reklam yuzu yaparlar artik:KK70::KK70::KK70::KK70:
eskiden ben de sirkeli suyla fırçalardım annemin evinde.
elektrikli süpürge pek kullanmıyorsun galiba.
faraşlı süpürgeyle zor olmuyor mu canım?

canim iki kisisiniz esin de cogu zaman evde olmuyosa 4 gun cok kisa sure dimio_Okim kirletiyo ki haftada 1 yapsan yeter benceo_O

ben de diyom bu laflar bana gibi ama tam emin olmadigim icin alintilayamadim:KK70::KK70:

kiz hani sen ders calisacaktin:KK53:

belki de sana oyle geliyodur canimo_Ogecen gun haci sakir sabun aldim koydum dolaba ay gelip gidip aciyorum mis gibi kokuyo:KK73::KK73::KK73:oyle bi sey yapsan sen deo_O
Evet çocuklar ın çamaşırları toz
akşam ben bakla yapıyorum diyorum ablam anlıyor pasta yapıyorum... dedim içine doğdu herhalde pasta da yapıcam :)) yani süt dilimi hafta sonuna kaldı. ablam bizsiz mi yicen dedi :)) hafta sonu yap bize de getir dedi ...

65 - 95 mi paramparça yamuk yumuk olmuyorlar mı.... ben 30 da yıkıyorum o bile yıpratıyor...
Beyazları yıkıyorum bu derecede.sadece atlet kilot varsa 95 farklı beyazlar varsa da 65 arada farklı bi derece yok makinede samsung. Ama hiç memnun değilim

napıyon kız azerin kızceğizin ayarlarını bozdun... tembelliğe sevk ettin o da dünden razıymış :))

araseeer sigara böreğine nasıl peynir koyuyorsun lor mu yoksa beyaz peynir mi beyaz peynirse hangisi çok pahalı olmuyor mu... fakirlik ruhuma işlemiş yeminlen ne hesaplar yapar oldum :)))

Bence sana maas baglasin fairy :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
o da olur:KK53::KK53:
eskiden ben de sirkeli suyla fırçalardım annemin evinde.
elektrikli süpürge pek kullanmıyorsun galiba.
faraşlı süpürgeyle zor olmuyor mu canım?
kullaniyorum canim da sadece halilari supuruyorum onla
sonra haliyi kaldirip faras supurgeyle supuruyorum yoksa icime sinmiyo:KK53:gozumle gormeliyim cikanlari:KK70::KK70:
yoruyo tabi biraz ama temiz oluyo ya
bi de hafta ici supurge aciyorum o zaman her yeri elektrikli supurgeyle yapiyorum

o da olur:KK53::KK53:

kullaniyorum canim da sadece halilari supuruyorum onla
sonra haliyi kaldirip faras supurgeyle supuruyorum yoksa icime sinmiyo:KK53:gozumle gormeliyim cikanlari:KK70::KK70:
yoruyo tabi biraz ama temiz oluyo ya
bi de hafta ici supurge aciyorum o zaman her yeri elektrikli supurgeyle yapiyorum
süpürgeyle de temiz oluyor ya,kendine eziyet etme.
ben elektrikliyle süpürmeye bile üşeniyorum çoğu zaman.:)
görmediğim için daha mutluyum sanki.:KK53:

bak şimdi hatırladım sulu süpürgemi kaç zamandır kullanmıyorum.
ben de ona takıntıtlıydım,tozu çekiyor diye.

Kızlarrrrr bakın ne aldım bugün baya bişeyler toparladı....
image.webp

merhaba arkadaşlar,
ben komşu konudan cetvelciler grubundan :KK24: :-)
meşhuuur azeriinin konusunu takip etmemek olmazdı tabi zevkle okuyorum sizleri, çok hamaratsınız yaa maşallah :KK9:
arada bize de yazmak nasip olur inş. hamarat olmayı becerebilirsek tabii:KK51:
birşey sorayım halıyı fırçalayan arkadaşlara, okudum da nasıl bir fırçalama bu anlamadım ben yıkamaktan başka bişeyden bahsediyorsunuz değil mi?o_O

Back
X