En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Şu çoklu mesajlara hâlâ cvp veremiyorum arkadaş yaa:)
canim su msjlardan sonra bosluklar oluyo ya aralarda,iste oralara yaz yorumunu.mesela benden alinti yaptigin msjin altinda bosluk oluyo hic bi seyi silmeden direk ordan bana cevabimi yaz benden sonra attakine de yine ayni sekilde:KK66:
Allah korusun.
çok feci bir şey.:KK43:
ölen olması çok acı.
evet ya 5 tane de kucucuk cocuk:KK43:
günaydın hamarat hatunlarrr:KK36:
gunaydini gectik merhaba diyeyim bari ben de:KK53::KK48::KK68:
Bugün bi iş görümcem.çocukları yıkadım yatırdım uyanınca bi arkadaşa kahve içmeye gidicem inşllh .
oh ohh gez valla:21::21:

benim bu gun tembelligim uzerimde her yeri topladim iki makine camasir yikandi astim bulasiklari hall ettim,et hasladim birazdan yemek yapicam
Bugün ben de çook tembelim dünkü misafirler çok yormadı sağolsunlar hep beraber toparladık da sıcaklardan galiba bi de hep aynı işler ve ertesi gün dağılması bayıyo artık insanı
kesinlikle yaz depresyonundayım ben :KK1::KK1::KK1:

yarin buyuk temizlik olunca saldim bu gun isleri:KK53:temiz evi temizlemeyi sevmiyorum da:KK45:
Evlenmeden önce ben de az bulaşık yıkamayı sevmem diye geziniyodum sonra baktım bütün akrabalar beni çağırıyo gel çok bulaşık var sen seversin diye
baktım iş çığırından çıkıyo vazgeçtim iyi uyanık akrabalarım varmış haaa:))))))

canim su msjlardan sonra bosluklar oluyo ya aralarda,iste oralara yaz yorumunu.mesela benden alinti yaptigin msjin altinda bosluk oluyo hic bi seyi silmeden direk ordan bana cevabimi yaz benden sonra attakine de yine ayni sekilde:KK66:

azerinnn ablacım yaa bana yardım et şöyle istesem gaza gelsem çok güzel hallediyorum işlerimi de ya bazen öyle tembel oluyorumki olmadık şeylerle oyalanıyorum boş boş, sonra da çok canım sıkılıyo tabi :(
şu andan itibaren karar aldım planlı programlı düzenli ve bakımlı bir hatun olmak istiyorum yani zaten istiyodum da bi gün böyle oluyodum ertesi gün aylak :( artık niyet ettim bismillah dedim, her gün buraya rapor yazıcam inş. yazmazsam beni görmezsen Allah aşkına sorgula beni olur mu??:KK67:
yarın başlıyoruz artık geceleri önemli bişey olmadıkça en geç 1 de yatmak sabah 9 dedi mi de kalkmak istiyorum :KK31:

azerinnn ablacım yaa bana yardım et şöyle istesem gaza gelsem çok güzel hallediyorum işlerimi de ya bazen öyle tembel oluyorumki olmadık şeylerle oyalanıyorum boş boş, sonra da çok canım sıkılıyo tabi :KK43:
şu andan itibaren karar aldım planlı programlı düzenli ve bakımlı bir hatun olmak istiyorum yani zaten istiyodum da bi gün böyle oluyodum ertesi gün aylak :KK43: artık niyet ettim bismillah dedim, her gün buraya rapor yazıcam inş. yazmazsam beni görmezsen Allah aşkına sorgula beni olur mu??:KK67:
yarın başlıyoruz artık geceleri önemli bişey olmadıkça en geç 1 de yatmak sabah 9 dedi mi de kalkmak istiyorum :KK31:
Al benden de o kadar planlı ve programlı olmak tek istegim ben de dün gece internette epey bi dolandım okudum neler yapabilirim die işleri cok gözümde büyütüyorum yapamayınca da sıkılıyorum bende bugun bir deftere planlama yaptım tabi cok büyük hedefler koymadan küçük küçük şeyler çamasır yıkanacak, banyo temizlenecek, toz alınacak gibi şimdi akşam onların karşına tik atacağım.....belki böyle bir düzen otutturabilirim sende dene istersen...

Kızlar ben her gün ayrı iş yapıyorum bir gün sil süpür ertesi gün toz al wc banyo temizle.haftada iki gün balkon yıkıyorum.cuma sil süpür işini dip köşe yapıyorum hafta sonu temizlik yapmıyorum toparlıyorum sadece.cumartesi ütü günü pazar pazartesi çamaşır günü.biraz düzene oturttum uymaya çalışıyorum.tabi azerinin programlarını ben de merakla bekliyorum fikir olsun hepimize...

Bugün ben de çook tembelim dünkü misafirler çok yormadı sağolsunlar hep beraber toparladık da sıcaklardan galiba bi de hep aynı işler ve ertesi gün dağılması bayıyo artık insanı
yavas yavas ben de giriyorum galiba o depresyona:KK53:yarin soyyyle bi silip supureyim her yeri yemisim depresyonu:KK45::KK70:
Evlenmeden önce ben de az bulaşık yıkamayı sevmem diye geziniyodum sonra baktım bütün akrabalar beni çağırıyo gel çok bulaşık var sen seversin diye
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:kullanmislar seni resmen canim:KK70::KK70:
Azerincim sana ozel mesaj atmam lazim atamiyorum neden acaba
bilemiyorum ki canimo_Obana ozel msj geliyo aslinda senin ayarlarda mi bi sorun var acaba?o_O
Ben de cevaplayamıyorum çoklu alıntı mı diycez alıntıları ekle mi diycez olmadı öyle
alintilamak istedigin mesajlara coklu alinti tiklicaksin en son alintiari ekle yapicaksin:KK66:
azerinnn ablacım yaa bana yardım et şöyle istesem gaza gelsem çok güzel hallediyorum işlerimi de ya bazen öyle tembel oluyorumki olmadık şeylerle oyalanıyorum boş boş, sonra da çok canım sıkılıyo tabi :KK43:
şu andan itibaren karar aldım planlı programlı düzenli ve bakımlı bir hatun olmak istiyorum yani zaten istiyodum da bi gün böyle oluyodum ertesi gün aylak :KK43: artık niyet ettim bismillah dedim, her gün buraya rapor yazıcam inş. yazmazsam beni görmezsen Allah aşkına sorgula beni olur mu??:KK67:
tabi canim sorgulamak benden sorulur:KK45::KK70::KK70::KK70:az kaldi hepinizi motive edicem ben:21::21:

Al benden de o kadar planlı ve programlı olmak tek istegim ben de dün gece internette epey bi dolandım okudum neler yapabilirim die işleri cok gözümde büyütüyorum yapamayınca da sıkılıyorum bende bugun bir deftere planlama yaptım tabi cok büyük hedefler koymadan küçük küçük şeyler çamasır yıkanacak, banyo temizlenecek, toz alınacak gibi şimdi akşam onların karşına tik atacağım.....belki böyle bir düzen otutturabilirim sende dene istersen...
abla netde guzel seyler yok ya yabancilarda guzel seyler var ben hep geziniyorum da o konularda:KK53:
size cok guzel konular acicam insallah merak etmeyin:KK68:
Kızlar ben her gün ayrı iş yapıyorum bir gün sil süpür ertesi gün toz al wc banyo temizle.haftada iki gün balkon yıkıyorum.cuma sil süpür işini dip köşe yapıyorum hafta sonu temizlik yapmıyorum toparlıyorum sadece.cumartesi ütü günü pazar pazartesi çamaşır günü.biraz düzene oturttum uymaya çalışıyorum.tabi azerinin programlarını ben de merakla bekliyorum fikir olsun hepimize...
ben de oyle yapiyorum agir isleri ayni gunde yapmamaya dikkat ediyorum:KK56:

Selam bugun not defterime yazdıklarımın biraz fazlasını yaptım bu yazma işi iyi oluyormuş bugun yaptıklarım
Cocukları okula gönderdim
Yatakları topladım
Bir makine çamasır attım yıkamaya
Bulaşık makinesini boşalttım kirlileri yerleştirdim
Tezgah, lavabo, Ocak silindi
Oturma odasını topladım
Koltuk örtülerini sirkeledim serdim
Toz aldım
Patatesli, havuçlarını salata yaptım gün için
Yatak odasını topladım
Toz aldım
Çamaşırlarım astım
Banyoda lavabo wc temizledim
Banyo yaptım
Güne gittim
Gelince çamaşırlarını katladım ütülencekleri ayırdım
Çöpleri attım
Yemek hazırladım dünden vardı sadece ısıttım
Şimdi yatmadan da etrafı toparladım banyonun yerlerini sildim, havlusunu değiştirdim
Bugunluk bu kadar...herkese iyi geceler...

bugün:KK51:
bütün odaları süpürdüm
toz aldım
bulaşık yıkadım
odaları topladım
yemek yaptım
banyoyu yıkadım,sildim,süpürdüm,ovdum
ohh ellerine saglik:KK71: ablan artik farketmistir bu sefer dimi:KK74:
Selam bugun not defterime yazdıklarımın biraz fazlasını yaptım bu yazma işi iyi oluyormuş bugun yaptıklarım
Yatakları topladım
Oturma odasını topladım
Toz aldım
Yatak odasını topladım
Toz aldım
Çamaşırlarım astım
Banyo yaptım
Güne gittim
Çöpleri attım
Şimdi yatmadan da etrafı toparladım banyonun yerlerini sildim, havlusunu değiştirdim
abla bak ne guzel yapmishsin islerini:KK9:telefonda cok guzel bi uygulama var boyle yapilacaklari yaziyorsun sonra tik atiyosun onune isinin yuzde kacini yaptin falan diye gosteriyo:21:istersen ismini yazarim

çok acı zavallı kuzucuklar.(
yarin buyuk temizlik olunca saldim bu gun isleri:KK53:temiz evi temizlemeyi sevmiyorum da:KK45:
uzun bir dağınıklık sürecinden sonra ev düzene girince baktım süpürürken bir şey bulamıyorum.o da tuhaf yani,tatmin etmiyor insanı.:KK70:
aynen ya.
hafta sonu piri pak olan eve akşam gidince görememek büyük hayal kırıklığı.
çocuklar benden sonra çıkıorlar.
akşam da erken geliyorlar.
bir yarım saat evi eski haline getirmekle geçirdim.:KK53:
ben hiç sevmezdim bulaşık yıkamayı.
mutfakda zaman geçirmekten hiç hoşlanmazdım.
çok fazla süre orda kalmak bunaltıyordu beni.
şimdi barışığım mutfakcığımla.:KK19:
evet yeni bir başlangıç için hazırsın.
zamanla daha huzurlu olduğunu farkedeceksin canım.:)
yapacağın şeyleri önemine göre sırala canım.
en son sana kalan zamanda keyfi şeyler yaparsın.:)
Yatakları topladım
Oturma odasını topladım
Toz aldım
Yatak odasını topladım
Toz aldım
Çamaşırlarım astım
Banyo yaptım
Güne gittim
Çöpleri attım
hem gezme,hem iş yapmışsın canım.:KK76:

Back
X