En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
feraceli canım yemeklerin dikkatimi çekti.
neden tek bir menüyle hem akşamı hem öğleni geçirmiyorsunuz.
günde iki kez 3 çeşit yemek yapmak zor.
evde kalabalık mısınız?

ayrıca menülerin süper.:)

feraceli canım yemeklerin dikkatimi çekti.
neden tek bir menüyle hem akşamı hem öğleni geçirmiyorsunuz.
günde iki kez 3 çeşit yemek yapmak zor.
evde kalabalık mısınız?

ayrıca menülerin süper.:)
Evet canım kalabalığız yemekler çoğunlukla bitiyor akşama ayrı yapmam gerekiyor tişikür ederiiiim

Ben geldim canlaaar yarın spora başlıcam fit olmam lazım ben evimin işinide yaparım sporumuda :KK76::KK48:
Gelelim bugüne
Evi topladım
Banyoları yıkadım(kalabalık olumca bi de üstüne yaz geldi her gün yıkamak şart oldu)
Abimlerin savaş alanına dönmüş odalarını topladım:KK48:
Bulaşık yıka,makineye yerleştir
Makineyi boşalt,gene yerleştir,gene bulaşık
Böyle bugün elle tutulur gözle görülür bi temizlik yapmadım havalar beni iyice pis olma yolunda ilerlememe yardımcı oluyor göya bugün toz alcaktım aaaa yemeğe gelince. Bıgün annem et yaptı bemde pilavı yaptım akşama da galiba et yapıcak annem:63: Etçil bizimkiler bi ben yemiyorum evde et pişimce midem kalkıyor

Ben geldim canlaaar yarın spora başlıcam fit olmam lazım ben evimin işinide yaparım sporumuda :KK76::KK48:
Gelelim bugüne
Evi topladım
Banyoları yıkadım(kalabalık olumca bi de üstüne yaz geldi her gün yıkamak şart oldu)
Böyle bugün elle tutulur gözle görülür bi temizlik yapmadım havalar beni iyice pis olma yolunda ilerlememe yardımcı oluyor göya bugün toz alcaktım aaaa yemeğe gelince. Bıgün annem et yaptı bemde pilavı yaptım akşama da galiba et yapıcak annem:63: Etçil bizimkiler bi ben yemiyorum evde et pişimce midem kalkıyor
kız senin kaç abi var ? bu abiler hiçbişeye el sürmeyen herşey ayağına giden abilerden mi?

3 tane biri il dışında okuyor ayneeeeen öyleler :KK12:
bak işte buna çok karşıyım kusura bakma şekercik ama burda suç annelerde erkekleri neden böyle yetiştirirler kızları neden abilerine köle yaparlar bilmem, halbuki islami kültürde bu yok kimse kimseye fazla yük olmamaya çalışır, erkek de olsa kendi dağınıklarını toplamalı yeri geldiğinde yardım etmeliler Peygamberimizin yaşayışına bir baksınlar...

bak işte buna çok karşıyım kusura bakma şekercik ama burda suç annelerde erkekleri neden böyle yetiştirirler kızları neden abilerine köle yaparlar bilmem, halbuki islami kültürde bu yok kimse kimseye fazla yük olmamaya çalışır, erkek de olsa kendi dağınıklarını toplamalı yeri geldiğinde yardım etmeliler Peygamberimizin yaşayışına bir baksınlar...
Canım hiç kusura bakmam çünkü bu durumdan bende çok muzdaribim hep annem ve babamın onlara erkek oldukları için verdiği rahatlık benim sosyal hayatım sıfır ve o kadar üzülüyorum ki çöp atmadan atmaya evden dışarı çıkıyorum benim yaşıtlarım üniverste bahçelerinde yerlere serilerek arladaşlarıyla eyşenirken ders çalışırken ben evde ev işleriyle ömrümü dolduruyorum tek arkadaşım kitaplar

Canım hiç kusura bakmam çünkü bu durumdan bende çok muzdaribim hep annem ve babamın onlara erkek oldukları için verdiği rahatlık benim sosyal hayatım sıfır ve o kadar üzülüyorum ki çöp atmadan atmaya evden dışarı çıkıyorum benim yaşıtlarım üniverste bahçelerinde yerlere serilerek arladaşlarıyla eyşenirken ders çalışırken ben evde ev işleriyle ömrümü dolduruyorum tek arkadaşım kitaplar
üzülme canım kitaplar en iyi dostlar zaten ;)
evde kendini geliştirebilirsin...

Selamlar beybileeer,,

Ben koca hafta bir mayışıktım hiç bööyyle elimi bişeye sürmedim desem yeridir....

Bu sabah noluyo leyn dedim.... Bu ev temizlenecek o kadar dedim... Tam temizliğe başladım süpürgeylen süpürürkene elektirik gitmesin mi.... Evren bana çalışma diyo resmen.... Benim de tikim var süpürmezsem silemem silmezsem düremem asamam vs. vs....

Neyseki geldi elektiriler;
- Tüm evi süpürdüm (Salon, Mutfak, hol, yatak odası, azcık küçük oda)
- Tüm evi sildim
- koltukların deri kısımlarını sildim
- Petekler cam önleri sildim
- Tv ünitesi masa sandalye sehpa sildim
- Gardrobu boşalttım bir kaç kışlık kalmış onları hurçlara koydum bazanın altını kaldırdım sildim oraya koydum hurçları
- gardrobu sildim, içindekileri tek tek katladım koydum...
- Çöpleri attım
- Bıcı bıcı yapmak için banyoya girdim kiiii gene elektirkler gitti.... Öööyleee köpüklü köpüklü kaldım sonra bırrr bırr yapa yapa durulandım.... böylelikle kombiciğimin elektiriğe bağlı bişi olduğunu öğrendim :)) neyse ben yıkanamadım bari banyo yıkansın dedim banyo wc lavabo diş fırçalık ne varsa çamaşır suyuyla çitiledim.
- yerler kurudu halıları serdim masa sandalye yerine koydum
- temizlik bezlerini kısa programda yokattım
- bir makine çamaşır attım yıkanıyor...

birazdan mutfağa geçicem ordan küçük odaya ama önce az dinleneyim....biraz film milm izliyeyim...

Gelelim bugüne
Evi topladım

kız bende başladım spora ve diyetee..... gerçi kimse inanmıyo artık :))) tabi binbeşyüzüncü denemem başlangıcım olunca :)))

Ben sağlıklı besleniyorum ama yanında sporda şart

spor yapmaya çalışıyorum bende tepiniyorum sabah akşam... mayo giydim ilk gün kendimi spor yaparken kameraya çektim ayyy anaam görüntü iğreenççç... Allah ım dedim ben ne olmuşum böyle... korkunçtuu... şimdi biraz karabuğdaya takılıyorum... kimse tadını beğenmemiş gerçi.... valla ilk yediğimde bende bi öğğk oldum ama şimdi yiyebiliyorum bakalım inşallah olsun yaaa... gençlik gitti zaten bari son demlerini şöyle güzel hafif zarif geçireyim....

spor yapmaya çalışıyorum bende tepiniyorum sabah akşam... mayo giydim ilk gün kendimi spor yaparken kameraya çektim ayyy anaam görüntü iğreenççç... Allah ım dedim ben ne olmuşum böyle... korkunçtuu... şimdi biraz karabuğdaya takılıyorum... kimse tadını beğenmemiş gerçi.... valla ilk yediğimde bende bi öğğk oldum ama şimdi yiyebiliyorum bakalım inşallah olsun yaaa... gençlik gitti zaten bari son demlerini şöyle güzel hafif zarif geçireyim....
Tedbiri elden bırakma az olsun sağlıklı olsun bende 3 ayda 14 kilo verdim çok sağlık sprunları yaşadım çünkü çook sağlıksız beslendim noldu çoğunu geri aldım şimdi tekrar başladım hedefim ayda 2-3 kilo fazlası zarar

Tedbiri elden bırakma az olsun sağlıklı olsun bende 3 ayda 14 kilo verdim çok sağlık sprunları yaşadım çünkü çook sağlıksız beslendim noldu çoğunu geri aldım şimdi tekrar başladım hedefim ayda 2-3 kilo fazlası zarar

aa yok onu bende yaptım vaktiyle öbek öbek döküldü saçlarım unutkanlık başlamıştı çok fena olmuştum herkez bana sen hasta gibisin diyordu yani kimse ayy ne güzel zayıflamışsın demediydi... 62 lerden 47 lere düştüm sonra ne oldu üç yıldır 70 in altına inemiyorum... adım adım acele yok ... ama artmasın eksilsin artık... ve sporuda her gün azar azar muhakkak artık hayat tarzım haline getirerek yapıcam inşallah....

aa yok onu bende yaptım vaktiyle öbek öbek döküldü saçlarım unutkanlık başlamıştı çok fena olmuştum herkez bana sen hasta gibisin diyordu yani kimse ayy ne güzel zayıflamışsın demediydi... 62 lerden 47 lere düştüm sonra ne oldu üç yıldır 70 in altına inemiyorum... adım adım acele yok ... ama artmasın eksilsin artık... ve sporuda her gün azar azar muhakkak artık hayat tarzım haline getirerek yapıcam inşallah....
Evet benim ablamda uzun aradan sonra beni görince çok üzülmüştü gözleri dolmuştu kuzumun ağşıcaktı az daha :( annemde çok üzülüyordu bana zayıflamışsın diyen çook oldu tebrik ettiler ama yüzümün rengi gri olmuştu :( saç diye birşey kalmamıştı hep haşsiz hep uykuluydum ne cahillik ya şimdi 2016 girmemize 6 ay var hedefim her ay 1.50 kilo verip 2016 ya 10 kilo vermiş olarak girmek bazen böyşe özel günler için çok kilo vermek istiyorum ama sonra diyorum boşver kızım belki bu düğünde şişko öıkıcan fotolarda falan ama somra ömür boyu korucaksın kilonu yavaş yavaş verdiğin için

Selam bayanlar
Bugün
Evi topla
Bulaşık yıka,makinaya yerleştir,boşalt
Evi süpür,toz al
2 sele çamaşır katladım
Bulaşık
Spagetti,cacık yaptım sadece yemekleri annem yaptı bugün
Yarın evi silmem gerek :(

Back
X