- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #23.461
ya kuzu yaz geldi pencereler hep acik bi de halilari kaldirdim ya ayagimin alti tozlu gibi geliyo hep o yuzden siliyorumkız ultra hamarat hatun neden dün sildiğin yerleri bi daha sildin![]()

benim seni gaza getirmeme gerek yok ki canim senin masallahin varOyyy oyyy öldüm kızlar azerinin bildirimi bana bâyâ gaz verdi kalktım öerdivenleri süpürdüm sildim sonra babamın dükkanını süpür,sildim,fayans aralarını fırça ve cifle temizledim babacım çok memnun oldu![]()
![]()

bekliyoruz canimah kizlar isim cok iki haftadir bosladim evi yatili misafirim de var..simdi ben de bi yerden baslamaliyim iste bu baslama kismi gerceklesse hersey kolay olup bitiyo dimi
anca bu topic paklar beni diye geldim ama aksam yemek de var esimle katilmam lazim once onu halledeyim yarin budayim insallahhh

canim diger topikte gorev mutfak dolaplari hadi buyur bekleriz seni deRamazan oncesi mutfagimi duzenlemeye calisiyorum. Baharatlarimi doldurdum. Erzak dolaplarini duzenliyorum simdi de.

canim ithal pirincin farki ne ki digerindenYa kizlar yeri gelmisken sorayim. Elimde ithal pirinc var. Pilav guzel olmuyor. Sutlac disinda neler yapabilirim? Nasil degerlendireyim?

canim masallah haril haril calisiyosun sen hepAkşama misafirim var ortalık dağınık akşam bulaşıkları da var püf kız bırakmıyor beni ilgi istiyornapayım artık hoş görürler heralde şimdilik wc banyo temizledim havluları değiştirdim o kadar