En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben bakana kadar kacmıs betus karusu:eek:

kaçmadım gııı :)) burdayım ......... azerincim geçen hafta bir temizlik yapmışım üstüne misafir ağarladım herkez şoklara girdi :)))) küçük odam bile temizdi yani o derece :))) ben tabi mest oldum açık bulamadı kimse :))))

kendi kendine üretmişsin,maaşALLAH sana canım.:)

betül nerde bu arada?hiç görünmez oldu.

akşam mutfağı toparladım.
iki makine çamaşır attım.
salonu topladım.
bugüne yemek yaptım
iftara evde değildik.

kalbin temiz kızııım bi bakiim şunlara dedim bi baktım sende beni sormuşun :)))

kaçmadım gııı :)) burdayım ......... azerincim geçen hafta bir temizlik yapmışım üstüne misafir ağarladım herkez şoklara girdi :)))) küçük odam bile temizdi yani o derece :))) ben tabi mest oldum açık bulamadı kimse :))))
durma bu hızla devam betus bı bakmıshsın senı bırılerının yanında ovmusler koca adayı felan cıkmıs sana:KK53::KK48::KK48:

ayy kizlar cok tesekkur ederim ya sizin orneklerinizle kendime cok guzel posetlik yaptim:KK68::KK68::KK68:
eski kullanmadigim bebekli mutfak havlusunun 2 tarafini diktim bi tarafina da fermuar diktim boynuna da fiyonk diktim cok guzel posetlik oldu bana:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sagolasiniz:KK68:
Ama makinem olmadığı icin elimle diktim:KK23:
Eki Görüntüle 1560416

çok cici olmuuuşşşş..........

Ben poşetlerimi boşaltır boşaltmaz düz bir zemine sererim. Elimle düzler, sonra aynı yönde katlar ve en son olarak da parmağıma sararak rulo haline getiririm. Kocaman poşetler bile minicik olur, tekrar kullanacağımda da boyutuna göre seçer alırım. Bütün poşetlerim aynı çekmecede, ayakkabı kutusu gibi bir kutunun içindedir ve çok derli toplu görünür.

O pazarlarda vs. satılan poşet sokuşturulan kumaş vb ürünleri sevmiyorum.
Hem çok yer kaplıyor, hem görüntüsü hoş değil. Hem de çıkarttığınız poşetler buruş buruş oluyor.
İstediğiniz ölçüde bi poşet bulabilmek için de birsürü sokup çıkarıyorsunuz.

inanmıyorum yaaa poşetine kadar düzenli... ben elimle yumak yapıyom tıkıyom poşet tormasına :))

Selamın Aleyküm,

Hayırlı ramazanlaaaar.....

neler yapıyorsunuz bakalım.....
aleyküm selam,hoşgeldin nerelerdesin?
oooooo,senden beklenen buydu zaten canım.
kalbin temiz kızııım bi bakiim şunlara dedim bi baktım sende beni sormuşun :)))
öyleyimdir.:KK70:
BDV cilerle bana noluyosa taktım onlara :)) oku oku bitmiyo.....
aman bir ara ben de takılmıştım.
içim şişiyordu sonrasında.
şimdi mutlu,keyifli şeylere bakıyorum.
az önce destan gibi bir bdv konusu vardı.

eeee ramazan nasıl geçiyor betüş?

Buda öğle bildiriimi olsun :KK70:
Merdivenleri süpürdüm
Babamın dükkanını süpürdüm,sildim,camlı dolabı,eşyaları cifle sildim,her yerin tozunu aldım
Dükkanın etraflarını süpürdüm,topladım(babam tepemde bekledi ama gene bi kaç ıvır zıvır atabildim)
Sonra eve geldim
Öğle yemeği yaptım
Çorba,soslu spagetti,salata yaptım
Makinayı boşalttım.
(Şuan dinleniyorum saat 4 olsun akşam yemeği hazırlamaya başlarım :KK51:

kız ferooo sen baya bayaaa külkedisine bağlamışsın bu ne kız... evin üvey evladı mısın niye hep seni çalıştırıyolar :)) Analar neler doğuruyor be badanalar madanalar yıkılıyosun valla... oğlum olaydı da seni alaydım....maşallahh tütütütüühh...

ramazan güzel geçiyor çok şükür mutluyuz biz :)) seviyorum ramazan ayını..... da bizim caminin sesi çıkmıyor sinir oluyorum... okundu mu okunmadı mı anlamıyorum böyle iş mi olur yahu bak tam bdv lik konu..... tv olmasa yanmışız yani....

sizin ramazanınız nasıl geçiyor bakalım :)

Dün ki bildirim
Balkon yıkandı
1 sele çamaşır asıldı
Ev süpürüldü dip köşe
Vileda ile silindi gene dip köşe
Kuruyan bi kaç halıyı serdim
Toz aldım(ayna,sehpaha,baza başlıkları,kapılar,mutfaktaki beyaz eşyalar,cam kenarları)
İftarı hazırladım:bezelyeli pilav,cacık,çorba
Bulaşıklar toplandı,makineyi çalıştırdım

Back
X