- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.586
- 498
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.041

Test yapmışsın İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok betül senin bilinçaltın temizlik yapmaya odaklı.
bulaşık,buzdolabı,bez,temizlik..........![]()
aman bırakma,sonra dönmesi zor oluyor şekil a.beni siz bu hale getirdiniz :))))
sagolasin canim benimBirTutamMutluluk20 Canım naber nasılsın ?
![]()
Test yapmışsın İnşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin.
kusura bakmayin canlar cizgiyi gorunce heyecandan sizin yorumlari cevaplamayi unutmusumAnca bu kadar oluyo iste bebisle
Sıra geldi bugunku islere
kahvalti bulasiklarini bos olan makinama dizdim calistirdim
ocagi sildim
tezgahi sildim
beyazlar yikandi
gardrop duzenlendi
Supurge yapildi
toz alindi
kizimi yikadim
lavabo ve tuvalet ovuldu
sonrada bir guzel dus aldim
yemegede anneme gidicez
ohhh missss
![]()
gule gule kirletin canimSlm kızlar. Dünü de yazamadım. O yüzden başlıyorum. Mutfak toplayıp makineye dizdim.
Ocağı Tezgahı ve masayı bi güzel sildim.odaları topladım.
Bi makine beyazlar ı yıkadım.astım .
Heryeri süpürdüm ve sildim banyo ve tuvaleti yıkadım.tozu da eltimin kızı aldı sağolsun.
Bugün de hiçbir iş yapmadım desem yeridir. Alışveriş yaptım eşimin memleketine gidiyoruz da.hediyelikker falan.gelince de bi baktım annecim gelmiş sağolsun büyük sürpriz oldu.
O çocuklarla ilgilenirken mutfağı bi elden geçirdim. Şimdi çocukları sallıyorum. Odayı da toplayıp yatıcam ama karnım çok aç ne yesem diye düşünüyorum. :)
bence kendine haksizlik ediyorsun canimkızlar ben raporlarımı yazayım da size moral olsun ne gada çok iş yaptığınızı anleyin
dün;
salonu süpürdüm, balkon önünü sildim,
heryerin değil bazı şeylerin tozunu aldım,
epey bi ütü yaptım, katladım kaldırdım,
banyo lavabosunu ovdum,
bikaç kere bulaşık yıkadım (önceki günden yorgun ve sıcaktan mayışmıştım bu kadar oldu)
bugün;
salonun görünen yerlerini sildim,
mutfakta buzdolabının üstünü, fırının üzerini, çöp kovasının üzerini, antrede vestiyeri, çalışma odasında masaları sildim,
yemek yaptım,
bulaşık makinesi çalıştırdım,
bi kaç posta elde yıkadım,
tezgahı her bulaşık sonrası siliyorum zaten,
biraz da epilasyon yaptım
sanırım bu kadar
en berbat raporlar bende![]()
selin ise mi basladin tekrar?nasil zor oluyo muBugun sabah nobetten geldim yattim kalktigimda Saat birdi kardeşim çocuğu diyormuş kahvaltı hazırlamış birde kalktim kahvaltı yaptık kahve içtik oturdum kaldım 4 de eşim geldi bismillah dedim kalktimm
Evi supurdum bi makina çamaşır katlaladiladim
renklileri makinaya attım
corbayla kabak dolmasi yaptim
balkonunda yikadim
mutfağı sildim bulasiklari makinaya dizdim
banyonun paspaslarini makinaya attim
gardolabin iciicini komidinleri aynalı komidinin cekmecelerinin icini. Tozunu aldimevin genel tozunu aldim
kalbura bastı yaptı. Çay yaptim
şimdi dışa gircem gene oturdum kaldım:)
cumartesi günü salonu boyacagim:)
Gunaydin canlar
ayy bu gun cok mutluyum demin test yaptim erken yaptim daha reglime 2 gun vardi ama dayanamadim veeee silik cizgi ciktikimyasal gebelik olmadiginindan emin olmak icin 2 gun sonra tekrar yapicam
kizlar eger hamileysem oglumla ayni gunlere denk geliyo
Allahim nolursun bu sefer her sey guzel olsun
1 yildir hamile kalamayip tam da oglumla ayni zamana hatta gunlere denk gelmesi bi mucize
Allahim belki de bu sefer oglumun yerini dolduracak saglikli bi bebek nasip edecek bana
kizlar nolur dua edin her sey guzel olsun
bu da testim bakin bakalim o silik cizgiyi gore bilecek misiniz?normalde daha net
![]()
kusura bakmayin canlar cizgiyi gorunce heyecandan sizin yorumlari cevaplamayi unutmusum
masallah ne guzel is yapmishsin canim oylehep boyle raporlar bekiyorum senden
![]()
Allah gönlüne göre versin canım. Çok sevindim. Hayırlı ikiz ikiz bebişlerin olsun :)Gunaydin canlar
ayy bu gun cok mutluyum demin test yaptim erken yaptim daha reglime 2 gun vardi ama dayanamadim veeee silik cizgi ciktikimyasal gebelik olmadiginindan emin olmak icin 2 gun sonra tekrar yapicam
kizlar eger hamileysem oglumla ayni gunlere denk geliyo
Allahim nolursun bu sefer her sey guzel olsun
1 yildir hamile kalamayip tam da oglumla ayni zamana hatta gunlere denk gelmesi bi mucize
Allahim belki de bu sefer oglumun yerini dolduracak saglikli bi bebek nasip edecek bana
kizlar nolur dua edin her sey guzel olsun
bu da testim bakin bakalim o silik cizgiyi gore bilecek misiniz?normalde daha net
![]()
Tşkler canım.sagolasin canim benim
sen de masallah doguruyosun kendi derdime dusmekten kimseden haberim yok kusura bakmaALLAHIM sag salim kucagina aldigin gunleri de gostersin
![]()
sagolasin canim benimAyy cok sevindim tatlim ya..evet hafiften belli bi pembelik var. Insallah oyledr.
oglun icinde cok uzuldum canim. Eger seni uzmezse bisey sorucam.
Kac aylikti![]()
senin kiza nazarimiz degdi diyorum inanmiyosunAy tatlim bende cok sevindim senin adina
insallah hamilesindr..
Kiz ben buraya geleli baya hirslandim ama benim kiz durmuyo anam. Onceden kendi uyuyodu simdi benim sallamamla uyuyo miz miz miz miz kafami sisiriyo bee...
Surekli ilgi surekli ilgi bi yuvarlanmayida ogrense basinda durmama gerek kalmicak
aaaayyyyhhh
cocuk bakmak ne zormus beaa...
![]()
ayyy insallahAllah gönlüne göre versin canım. Çok sevindim. Hayırlı ikiz ikiz bebişlerin olsun :)
Amin...Tşkler canım.
Kızın napıyor büyüdü mü ? :)
Allah dermansız dert vermesin canım benim![]()
kiz betus senin gibi elemani olan mudur yasadi hedükkanın buzdolabı silindi biraz kurusun yerleştirp eve gidiciğim....
sagolasin canim benim
oglumu dogduktan 2 gun sonra kaybettim canim ben
senin kiza nazarimiz degdi diyorum inanmiyosun![]()
Kulaklarını çekiyorsa kulağı ağrıyordur. Banyoda su kaçmış olabilir.Basiniz sağolsun canim ya..
Rabbim insallah bekledigin guzel hediyeyi kucagina versin kuzum..
Evet kiz nazariniz degdi
Dayanilmiyo buna zorla uyuttum simdi sabahtan beri miz miz miz....
Kulaklarini cekistirip duruyo. Dis cikarir mi ki ???![]()
Kulaklarını çekiyorsa kulağı ağrıyordur. Banyoda su kaçmış olabilir.
Arkadaşlar geçenlerde sizden aldığım gazla evimi topladım. Dun de vişne aldım buzluğa attım 8 kilo kadar. Sonra akşama kadar 2 kilo yaprak sardık arkadaşımla. Onları da buzluğa attık. Bu gün de balkonları yıkadım. Nevresimleri değiştirdim onları yıkadım serdim topladım katladım koydum. Normalde diğeri kirlenene kadar beklerdi koşede kırış kırış olurdu. İnşallah böyle devam ederim bakalım. 3 gündür akşamları bulaşık bırakmadan yatıyorum. Ocağı bile sildim. Sabah temiz mutfağa girmek ayrı mutlu ediyor insanı...
Amin insallahBasiniz sağolsun canim ya..
Rabbim insallah bekledigin guzel hediyeyi kucagina versin kuzum..
Evet kiz nazariniz degdi
Dayanilmiyo buna zorla uyuttum simdi sabahtan beri miz miz miz....
Kulaklarini cekistirip duruyo. Dis cikarir mi ki ???![]()
vay beArkadaşlar geçenlerde sizden aldığım gazla evimi topladım. Dun de vişne aldım buzluğa attım 8 kilo kadar. Sonra akşama kadar 2 kilo yaprak sardık arkadaşımla. Onları da buzluğa attık. Bu gün de balkonları yıkadım. Nevresimleri değiştirdim onları yıkadım serdim topladım katladım koydum. Normalde diğeri kirlenene kadar beklerdi koşede kırış kırış olurdu. İnşallah böyle devam ederim bakalım. 3 gündür akşamları bulaşık bırakmadan yatıyorum. Ocağı bile sildim. Sabah temiz mutfağa girmek ayrı mutlu ediyor insanı...
emiyosa emzirirken sut kulagina da kacmis ola bilir canimHmm o aklima gelmemisti bak. O kadarda dikkat ediyorum... tesekkur ederm bu arada...![]()
bakalim bu isler yapilacak miEvet canim bende yatmadan once heryeri toparlarim sabah tertemiz bi mutfak tertemiz bi ev gorunce insan cok mutlu oluyor. Hem yarina isimizde az olmus oluyor... :)
Benimde kizim simdi uyudu.
Mutfagi toparlicam bulasiklarimi makinama yerlestirip calistiricam
Etrafi soyle bir toparlicam
kizimin odasini toparlicam
Balkonda kuruyan camasirlarimi alip yerine yeni yikanmislari asicam.
Belki canasirlarida katkarim
sonrada yatarim.
e tabi bunca is beyza hanimin yuzunden birikti kaldi
neyse iyi geceler herkeseee....![]()
Evet canim bende yatmadan once heryeri toparlarim sabah tertemiz bi mutfak tertemiz bi ev gorunce insan cok mutlu oluyor. Hem yarina isimizde az olmus oluyor... :)
Benimde kizim simdi uyudu.
Mutfagi toparlicam bulasiklarimi makinama yerlestirip calistiricam
Etrafi soyle bir toparlicam
kizimin odasini toparlicam
Balkonda kuruyan camasirlarimi alip yerine yeni yikanmislari asicam.
Belki canasirlarida katkarim
sonrada yatarim.
e tabi bunca is beyza hanimin yuzunden birikti kaldi
neyse iyi geceler herkeseee....