- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.061
vay beharikasin canim
senin de icinde varmis demek ki
![]()
Yok nerdeee içime bişey kaçtı ama çıkmaz inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay beharikasin canim
![]()
kizceler ben temizlik videosu izledim yine cok pis gaza geldimisere dalmaya gidiyorum
hemen size de atayim videoyu hatun guzel temizliyo ama su namina hic bi sey kullanmiyolar su yabancilar
Sorma canim bizdw 4aylıkken başladık diş kaşınmaya daha yeni çıktılar desem yeridir bazı çocuklarda çok sıkıntı oluyo malesef Allah yardımcın olsun. Eline salatalık falan ver uğraşsın dursun.Basiniz sağolsun canim ya..
Rabbim insallah bekledigin guzel hediyeyi kucagina versin kuzum..
Evet kiz nazariniz degdi
Dayanilmiyo buna zorla uyuttum simdi sabahtan beri miz miz miz....
Kulaklarini cekistirip duruyo. Dis cikarir mi ki ???![]()
aaaa geçmiş olsun canım,elini kulağına atıyorsa kulakları iltihaplanmış olabilir canım bir doktora göster bence,bebekler rahatsızlığını belli eder aslında,dişi çıkarsa elini ağzına,kulağı ağrırsa elini kulağına atar,gazı olursa ayaklarını toplar durur vs gibiBasiniz sağolsun canim ya..
Rabbim insallah bekledigin guzel hediyeyi kucagina versin kuzum..
Evet kiz nazariniz degdi
Dayanilmiyo buna zorla uyuttum simdi sabahtan beri miz miz miz....
Kulaklarini cekistirip duruyo. Dis cikarir mi ki ???![]()
günaydın canımgunaydin herkeseeeebu gun kimsecikler olmaz cumartesi ya
![]()
Ben çok çok tembel bir insanım. Benim kızım da çok huysuz gece hiç uyumaz. Öyle olunca ben de akşama kadar yatıyorum. Nasılsa bahane var diyorum. :)
Eşim akşam gelip evi toplu görünce hayırdır kim geliyor dedi düşün yani.
İnşallah böyle devam ederim bakalım.
kizceler ben temizlik videosu izledim yine cok pis gaza geldimisere dalmaya gidiyorum
hemen size de atayim videoyu hatun guzel temizliyo ama su namina hic bi sey kullanmiyolar su yabancilar
Amin insallah
tesekkur ederim canim
vay beharikasin canim
emiyosa emzirirken sut kulagina da kacmis ola bilir canim
bakalim bu isler yapilacak midort gozle bekliyorum
![]()
Ben çok çok tembel bir insanım. Benim kızım da çok huysuz gece hiç uyumaz. Öyle olunca ben de akşama kadar yatıyorum. Nasılsa bahane var diyorum. :)
Eşim akşam gelip evi toplu görünce hayırdır kim geliyor dedi düşün yani.
İnşallah böyle devam ederim bakalım.
Amin insallah
tesekkur ederim canim
vay beharikasin canim
emiyosa emzirirken sut kulagina da kacmis ola bilir canim
bakalim bu isler yapilacak midort gozle bekliyorum
![]()
Sorma canim bizdw 4aylıkken başladık diş kaşınmaya daha yeni çıktılar desem yeridir bazı çocuklarda çok sıkıntı oluyo malesef Allah yardımcın olsun. Eline salatalık falan ver uğraşsın dursun.
yaw istesem de en fazla 2 hafta sonra hic bi sey yapamicam evim cop eve donecekKizzz otur oturdugun yerde
artik yok oyle gaza falan gelmek
benim çocuklar da ben ev temizleyince anne misafir mi gelecek diyorlar
hem gülüyorum hem de çok pis bozuluyorum ama,çocuklar düzenli iş yaptığımı görmeyince ne yapsınlar,ben de kendimi düzene alıştırmam lazım ama ne zaman
![]()
canim herkeste actigina gore senin pcde mi bi sorun var acababen bir türlü açamadım video'yu canım ya
oyy oyyyy oyyyyyy bu ne guzel rapor boyleMerhaba kizlar.
Aksam isten gelince hic oturmadan islere giristim.evi topladim.cocuklari bahçeye gonderdim.
salonun halisini sildim.
ev dip köşe supruldu.
altlari viledeyla gorunenleri elle sildim.
kanepeleri,pencerelerin onlerini,balkonu sildim.
Sabah ise gitmeden toz almistim.
Bulsiklar toplanip,tezgah silindi.
Paspaslar,masa örtüleri, acik renkliler yikandi.
lavabo fircalandi.c.mkinesi silindi.
uzerindeki hali kaydirmaz ortu yikandi.
Çamaşır katlandi,yerestirildi.
dus alindi.:)
valla ben de anlamadim yuzey temizleyicisi herhaldeGerçekten ya hiç su yok. Ne var ki o spreyin içinde.
efferim kiz sana gozume girmeye basladinYaptim canim yaptimcamasir katlama haric hepsini ysptim ocagimi bile sildim
Benim isler hep bu saate kaliyo
Simdi mutfagi toparlicam
camasir katlicam
supurge yapcam
arada kizimla ilgilenirim
su an uyuyo
7 gibide evden cikariz
dugune gitcezde![]()
aaaa geçmiş olsun canım,elini kulağına atıyorsa kulakları iltihaplanmış olabilir canım bir doktora göster bence,bebekler rahatsızlığını belli eder aslında,dişi çıkarsa elini ağzına,kulağı ağrırsa elini kulağına atar,gazı olursa ayaklarını toplar durur vs gibi